Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A stavitelné hledí by na přání namontoval taky. Ne?
existují jen tři místa, která řídí celý svět
Re: Dreslerovy flobertky
nejlepsi je mu napsat,jamyslim ze v tom by problem nebyl, jen kdyz sem se ho ptal zda-li by sla ta 6ti hranna haven z derringeru na revolver rex L, tak to mi napsal ze ne,ze ma nejaky zavedeny postupy.s cim sem i pocital.
Mluvil jsem telefonicky s panem Dresslerem a dozvěděl jsem se, že bude souběžně s černěnou verzí Black FOX vyrábět také tvrdě chromovanou verzi Silver FOX, také jako limitku 100 kusů. Bude v podstatě indentická až na nápis označující model a povrchovou ochranu.
Mě víc vyhovuje tvrdochrom, koncem září to budu mít hotové, tak sem dám potom nějaké fotky. Už se nemohu dočkat
Mě víc vyhovuje tvrdochrom, koncem září to budu mít hotové, tak sem dám potom nějaké fotky. Už se nemohu dočkat

Dresslerovky, Špilas
Dnes jsem střílel z Rexe desítky ran "kuličkama" a desítky ran "špičkama" a musim smutně přiznat, že já tu plechovku (od piva 500ml) z pěti metrů prostě netrefim 

Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"
Revolver REX 1,5"
Musíš se s tím naučit mířit. Mě to taky moc nešlo, dokud jsem nezkusil terč.
Sayonara píše:Dnes jsem střílel z Rexe desítky ran "kuličkama" a desítky ran "špičkama" a musim smutně přiznat, že já tu plechovku (od piva 500ml) z pěti metrů prostě netrefim
Na 5 metrů jí trefíš i kamenem

Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
To je jasné, malou a lehkou zbraň se musíš naučit ovládat, já s tím měl že začátku také svízel, dnes trefuji všechno.
Ta nová Blackfoxka se mi líbí, už jsem i objednal, ty rytiny ji velice zušlechťují, bude to ozdoba mé skromné sbírky flobertek.
Mám už od Dresslera pár flobertek, ale tahle je vyjímečně krásná, mám se šest týdnů na co těšit!
Ta nová Blackfoxka se mi líbí, už jsem i objednal, ty rytiny ji velice zušlechťují, bude to ozdoba mé skromné sbírky flobertek.
Mám už od Dresslera pár flobertek, ale tahle je vyjímečně krásná, mám se šest týdnů na co těšit!
Dresslerovky, ZKM 451
nemá niekto derringer elf 1,5"? Je hlaveň vnútri pekná rovna či nejak upravená rozšírená ? pre takú krátku hlaveň robili úpravy na zníženie výkonu ? (predsa pri takej krátkej to výkon ani nepresiahne)
Sayonara píše:Dnes jsem střílel z Rexe desítky ran "kuličkama" a desítky ran "špičkama" a musim smutně přiznat, že já tu plechovku (od piva 500ml) z pěti metrů prostě netrefim
upnout zbran a zkusit vsechny typy flob. naboju ktere vyrobce povoluje. Ono to nemusi byt nutne rukama
Už jsi viděl,že by Dressler prodal něco co netrefuje?
therion píše:Sayonara píše:Dnes jsem střílel z Rexe desítky ran "kuličkama" a desítky ran "špičkama" a musim smutně přiznat, že já tu plechovku (od piva 500ml) z pěti metrů prostě netrefim
upnout zbran a zkusit vsechny typy flob. naboju ktere vyrobce povoluje. Ono to nemusi byt nutne rukama
Nemusí, ale obvykle to bývá rukama, já když jsem střílel prvně z Rexe tak jsem na 5 metrů netrefil ani PET flašku. Chce to trochu trénink, naučit se to správně držet a správně s ním mířit. Taky jsem to trochu sváděl na to, že je to krám přechválenej, ale prostě byl problém u mě.
Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
Upínat budu zítra,ale spíš jen tak ze zvědavosti jakej je rozdíl v přesnosti "kuliček" a "špiček".
Já si plně uvědomuju že se nedokážu trefit já.
Má někdo nějakej tip do začátku ?

Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Revolver REX 1,5"
Revolver REX 1,5"
pouzivam strelivo s kuli a se spilaskou (s oporou) na 15 m shasim svicky s cca 70% uspesnostiSayonara píše:Upínat budu zítra,ale spíš jen tak ze zvědavosti jakej je rozdíl v přesnosti "kuliček" a "špiček".

Jo to věřim, ale Špilaska nemá 1,5" lauf 

Revolver REX 1,5"
Revolver REX 1,5"
jasne jen jsem tim chtěl rict, ze i české strelivo není nejak fatalne nepresneSayonara píše:Jo to věřim, ale Špilaska nemá 1,5" lauf