Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ale ona ZKM zakázaná jistě nebude 

Nejde!Prostě NNe
Re: Malá odstřelovačka
Mari pro tebe je to jen dobře ,dej si na svou vytuněnou 456 optiku s větším zvětšením která tě podle Tvých slov znevýhodnovala a bezproblémů bojuješ o přední místa v MaO v celkovém pořadí
Tebe ten Classic jen brzdil 

Mari - Já se z tebe....
To bylo myšleno jako příklad. Samozřejmě v Classicu bylo zvětšení nejdřív 12x potom jste uhádali 16x. Protože jsem téměř jistě věděl,že se toho chytneš,tak jsem to smazal. No nezklamal jsi.
Urychlení závodu nebylo nikdy prioritou. Tu jsi prosazoval jenom ty. Ale rozumný návrh,jak to udělat jsi nikdy nedal. Myslím ROZUMNÝ. Myslíš že v BR nemusí být dobří střelci? Žejim stačí jen super flinta? Takovou kravinu jsi snad ani nechtěl říct,že ne?!
Že budeš střílet Suhlkou je jenom dobře. Klidně si na ní můžeš namontovat třeba vodotrysk a nikdo ti v tom bránit nebude. To bude super,ne?
Hned budou jednodušší pravidla,jak jsi chtěl.
To bylo myšleno jako příklad. Samozřejmě v Classicu bylo zvětšení nejdřív 12x potom jste uhádali 16x. Protože jsem téměř jistě věděl,že se toho chytneš,tak jsem to smazal. No nezklamal jsi.
Urychlení závodu nebylo nikdy prioritou. Tu jsi prosazoval jenom ty. Ale rozumný návrh,jak to udělat jsi nikdy nedal. Myslím ROZUMNÝ. Myslíš že v BR nemusí být dobří střelci? Žejim stačí jen super flinta? Takovou kravinu jsi snad ani nechtěl říct,že ne?!
Že budeš střílet Suhlkou je jenom dobře. Klidně si na ní můžeš namontovat třeba vodotrysk a nikdo ti v tom bránit nebude. To bude super,ne?
Hned budou jednodušší pravidla,jak jsi chtěl.
tk.tom - uplne mi mluvis z duse.jsou polozky,kde opravdu to zvetseni chybi. nektere terce odhadujes.
Zkmku urcite nedam pod postel,ale obcas si pro zpestreni vemu i neco presnejsiho,kde je razem vyssi sance pekneho nastrelu.
Zkmku urcite nedam pod postel,ale obcas si pro zpestreni vemu i neco presnejsiho,kde je razem vyssi sance pekneho nastrelu.
To Pepan: Nezakazovat tuning je fajn, ale jiste uznas, ze pro soutez i pro strelce samotne je vyhodnejsi, kdyz budeme lidi motivovat k tomu, aby radeji tunily takove zbrane, ktere jim za stejnou investici podaji lepsi vysledky. Kdyz vezmu priklad Mariho - kdyby stejnou praci a penize investoval misto ZKM do Suhlky (a i porizovaci cena techto zbrani je cca stejna), tak by mel vysledky jiste jeste lepsi - a v soutezi by byla o to vyssi konkurence, coz je vzdy plus.
To Mari: Samozrejme, ze budes lepsi, az zacnes strilet se SUHLkou, ale to preci nedokazuje, ze soutez je jen o kvalitach zbrane! Vezmi si, ze soutez strili nebo strilelo mnoho lidi s lepsimi zbranemi - a presto napriklad Tebe se ZKM 456 malokdy porazili. Samozrejme bychom mohli strilet vsechno z polohy vstoje bez opory - a tehdy by to o kvalitach zbrane nebylo vubec - to souhlasim. V tom pripade by to ale uz nebyla zadna odstrelovacka.
To Mari: Samozrejme, ze budes lepsi, az zacnes strilet se SUHLkou, ale to preci nedokazuje, ze soutez je jen o kvalitach zbrane! Vezmi si, ze soutez strili nebo strilelo mnoho lidi s lepsimi zbranemi - a presto napriklad Tebe se ZKM 456 malokdy porazili. Samozrejme bychom mohli strilet vsechno z polohy vstoje bez opory - a tehdy by to o kvalitach zbrane nebylo vubec - to souhlasim. V tom pripade by to ale uz nebyla zadna odstrelovacka.
tak na vodotrysk se tesim
jen o zbrani to neni,ale zbran prevazuje.nelze obyc ( ash ne moji) zkmku v teto soutezi srovnavat se zbytkem pole.to musis uznat.i kdyz si za ni lehne Zajcev,tak ho v teto discipline prumerny strelec udela.stejne jako v br udela zkmku kdejaka vosuntela suhlka.
Celkem se ale i tesim,az budu moc posilat rany s vetsi jistotou.to mi hned bude min lito tech tenexu ve valu

Celkem se ale i tesim,az budu moc posilat rany s vetsi jistotou.to mi hned bude min lito tech tenexu ve valu

Mari
To jsem samozřejmě nikdy netvrdil. Naopak jsem se vždycky divil,proč tak usilovně trváš na střílení se 456,zvášť když máš doma plnou almaru Suhlek. Je jasný že teď budeš velká konkurence na špičce. Ale o to to budou zábavnější závody.
Ještě když si odpustíš ty svoje věčný kecy ,tak to bude super. Určitě to bude víc bavit i tebe.
To jsem samozřejmě nikdy netvrdil. Naopak jsem se vždycky divil,proč tak usilovně trváš na střílení se 456,zvášť když máš doma plnou almaru Suhlek. Je jasný že teď budeš velká konkurence na špičce. Ale o to to budou zábavnější závody.
Ještě když si odpustíš ty svoje věčný kecy ,tak to bude super. Určitě to bude víc bavit i tebe.
To Mari: Naprosto souhlasim. Tovarni ZKM proste nema nato, aby konkurovala tercovnici v rukou alespon prumerneho strelce. Tva ZKM se jako tovarni ZKM opravdu brat neda - to mas taky pravdu. Bohuzel ale dle pravidel patrila do klasika, ktery byl ale zamyslen prave pro ty tovarni ZKM, aby taky meli o co hrat. Kazdopadne jsem zvedavy, jak nas budes prohanet s tercovnici. Strileni s opakovackou je mozna zabavnejsi, nezli strelba s jednorankou - ale nakonec stejne clovek prijde nato, ze kdyz to nechodi kam ma, tak ho to nebavi.
A k tem navrhum - zrychleni polozek aby nemely tercovnice takovou vyhodu? A co napriklad moje Anschutz 1907R? Kdybychom zkratili cas na polozky, tak Ty budes ten prvni, kdo mne obvini, ze se snazim sam sebe zvyhodnit, protoze moje tercovnice je opakovacka
.. nene, tenhle napad neni dobrej.
A k tem navrhum - zrychleni polozek aby nemely tercovnice takovou vyhodu? A co napriklad moje Anschutz 1907R? Kdybychom zkratili cas na polozky, tak Ty budes ten prvni, kdo mne obvini, ze se snazim sam sebe zvyhodnit, protoze moje tercovnice je opakovacka

kritika musi byt!bez ni by nikde,nikdy nebyl vyvoj.
Radsi jsem ale strile se sestkou pro sve poteseni,vetsi hec.je to jak si dat do kopce na kole schvalne vetsi prevod a kopec vyjet.
Ted uz to bude monotonie pohody.
Radsi jsem ale strile se sestkou pro sve poteseni,vetsi hec.je to jak si dat do kopce na kole schvalne vetsi prevod a kopec vyjet.
Ted uz to bude monotonie pohody.
ma to byt odstrelovacka,kdo chce stihat tak to da i s jednorankou. Na Veo se strili taky ze zasobniku,kdyz ti jde ale o presnou ranu,tak tu hilznu das stejne az do komory rukou.je to hold bud a nebo.
A ty jsi jeste nevidel Suhlku se zasobnikem?
A ty jsi jeste nevidel Suhlku se zasobnikem?

Jo taaaak, Ty pripravujes SUHLku v opakovacce - tak to potom ten navrh chapu, ale nemeni to nic natom, ze ten navrh neni dobrej
.. a k tem opakovackam: Vis moc dobre, ze zatimco velke odstrelovacky jsou temer vsechny opakovacky, tak v male odstrelovacce ma 95% lidi sportovni zbrane, ktere jsou jednoranove. I ta zminovana 1907R je v podstate jen takova raritka, ktera kdovi, zda se vubec bude jeste prodavat. Z toho musime vychazet - aby to nebyla soutez postavena pouze pro tercovnice-opakovacky. Navic takova soutez tu uz jedna je.
Ale pobavila mne ta "monotonie pohody" .. Ty si teda hodne veris. No jestli Ti to udela radost a zvysi poteseni ze zavodu, tak Ti jako souper muzu slibit, ze udelam vsechno proto, aby si zadnou monotonii pohody nepocitil

Ale pobavila mne ta "monotonie pohody" .. Ty si teda hodne veris. No jestli Ti to udela radost a zvysi poteseni ze zavodu, tak Ti jako souper muzu slibit, ze udelam vsechno proto, aby si zadnou monotonii pohody nepocitil

Já bych tohle téma už ukončil. O důvodech zrušeníClassicu bylo řečeno vše,co by měl vědět střelec MaO,možná i něco navíc. Ještě bych na závěr chtěl znovu připomenout střelcům MaO i potencionálním zájemcům o tuto soutěž,že vaše dobře míněné připomínky , nápady , ev. návrhy na změny v pravidlech jsou pořád pouze připomínkami.(i když vítanými).
Je jenom na výboru SSK jestli je bude akceptovat nebo ne.Ale všechny zvažuje.
Je jenom na výboru SSK jestli je bude akceptovat nebo ne.Ale všechny zvažuje.
Diskuse o T-M presunuta sem
Na příští sobotu, dne 12.října, je připraven poslední šestý závod celoroční Ligy v Malé Odstřelovačce! Závod se koná na střelnici klubu SSK Třebeš Hradec Králové a po vyhlášení jeho výsledků budou vyhlášeny také výsledky celoroční ligy, včetně předání putovního poháru a pamětních medailí „TOP10 .
Propozice závodu včetně online přihláškového formuláře najdete jako obvykle na adrese http://www.ODSTRELOVACKA.cz v sekci "Kalendář". Prosíme o brzké zaslání Vaší přihlášky – napomůžete tím bezproblémovému průběhu přípravy závodu.
SSK Malá Odstřelovačka
Propozice závodu včetně online přihláškového formuláře najdete jako obvykle na adrese http://www.ODSTRELOVACKA.cz v sekci "Kalendář". Prosíme o brzké zaslání Vaší přihlášky – napomůžete tím bezproblémovému průběhu přípravy závodu.
SSK Malá Odstřelovačka
Zdravím MaOisty v plném zimním spánku
Tak nám firma Ančice-ahg pro ultra přesné úchyláky začala vyrábět br speciál s přímotažnám závěrem.
Pouzdro závěru je zcela jiné než u železa 1913,2013 či ančicové biatlonky a dva druhy dlouhých hlavní (660-690mm) se také přinejmenší liší hladkým zakončením bez drážek pro mušku.
že by pro někoho motivace do nového roku... třeba pro Honzu T.
jinak samotné železo za 62.000.-
http://ahg.anschuetz-sport.com/index.ph ... uktID=1008

Tak nám firma Ančice-ahg pro ultra přesné úchyláky začala vyrábět br speciál s přímotažnám závěrem.
Pouzdro závěru je zcela jiné než u železa 1913,2013 či ančicové biatlonky a dva druhy dlouhých hlavní (660-690mm) se také přinejmenší liší hladkým zakončením bez drážek pro mušku.
že by pro někoho motivace do nového roku... třeba pro Honzu T.

jinak samotné železo za 62.000.-

http://ahg.anschuetz-sport.com/index.ph ... uktID=1008