Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nedotahl jsem jako prase a tech ran to nedalo ani zdaleka tolik,jako u tebe.A stejne proste nejde jeden povolit.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Re: Derringer od fy Great Gun
Včera som si čítal jeden z magazínov Pedersoli (6), bolo tam niekoľko opisov na čistenie, kdesi medzi tým niekoľko-krát spomenuté, že znefunkčnený piston je najlepšie povoľovať za horúca - zbraň rozpáliť na maximum ako je možné (opakovane vrelá voda do hlavní alebo parným čističom, resp. ponoriť do vriacej vody zadnú časť rámu aj s pistonmi.), že potom idú povoliť aj zhrdzavené závity bez väčších ťažkostí, ale sám som tento problém ešte nemal tak neviem.
Čím ošetrujete drevené pažbičky?
Čím ošetrujete drevené pažbičky?
Špínou z vomaštěných pracek
Nene, já čistotný. Při střílení kouličkama napřed vymáznu ústí a nasadím čistý kule. Jako mazadlo používám v roce 93 vyrobenou mastičku na opary a jako tyčinka k mazání slouží vyřazený mosazný táhlo špuntu WC.

Nene, já čistotný. Při střílení kouličkama napřed vymáznu ústí a nasadím čistý kule. Jako mazadlo používám v roce 93 vyrobenou mastičku na opary a jako tyčinka k mazání slouží vyřazený mosazný táhlo špuntu WC.

Máte nějakou svou fintu, jak dostávat z přepínače zápalky?
Trochu potáhni kohout, cvakni na první ozub a stará zápalka, pokud tam je zmizí v propadlišti dějin.
Tohle ano, ale právě to sklouzávání z kohoutku je pro palec dost namáhavý.
Ale už jsem něco vymyslel, ještě vyzkoušet.
Ale už jsem něco vymyslel, ještě vyzkoušet.
Tohle nechapu,muzes osvetlit?COOK píše:Tohle ano, ale právě to sklouzávání z kohoutku je pro palec dost namahavý.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Skusal som to, tie zubky sa zrovna nesmykaju.
Mam zalusk na derringer bez povrchovky, niekedy to mali normalne v ponuke ako moznu upravu - proste lestena ocel.
Spominam si, ze aj Black Powder mal jednu taku, ocel dostane casom velmi peknu patinu - ktora je skutocna, na rozdiel od vytvorenych povrchoviek, aj ked krasnych. Ak by som sa o nu dobre staral, nemusela by zhrdzaviet ze nie?
Mam zalusk na derringer bez povrchovky, niekedy to mali normalne v ponuke ako moznu upravu - proste lestena ocel.
Spominam si, ze aj Black Powder mal jednu taku, ocel dostane casom velmi peknu patinu - ktora je skutocna, na rozdiel od vytvorenych povrchoviek, aj ked krasnych. Ak by som sa o nu dobre staral, nemusela by zhrdzaviet ze nie?
Když potáhneš kohout dozadu a pustíš zpátky na ozub.
A sme doma.
Ahoj, mám nějaké flobertky od p. Dresslera,ale poslední dobou se me velice zalíbili derringery od fy Great Gun. a sice me bavi cist si diskuse o necem co me zajima,ale bohuzel na to nemam poradne cas a radsi bych mel ty informace ucelene. Najde se tedy nekdo, kdo mi popise co obnasi koupe toho derringeru,co jeste vse k tomu, jak nabijet,jak cistit apod? jesi najdu nekde popis derringera( zatim ani nevim poradne co jsou to pistony,proc se meni, ze je na ne nejaky klic) nebojim se to priznat,nemam o techto zbranich sajn a nez si to koupim,chci vedet co nejvic a zda to opravdu budu chti i po tom co budu vedet vse
DIKY

Hm, tak to budou další ucelený popisy, tentokráte na straně 153. Co takhle si přečíst každej den 10 stran? Za 0,058% délky života to budeš mít zfouklý.
Víš jak to občas dělám já? Pročítám forum a když narazím na něco, co vypadá důležitě, tak to uložím do txt souboru. A mám plno věcí zkoncentrákovaných v jednom souboru..
Víš jak to občas dělám já? Pročítám forum a když narazím na něco, co vypadá důležitě, tak to uložím do txt souboru. A mám plno věcí zkoncentrákovaných v jednom souboru..
Jestli se ti líbí tak si ho kup.Jen si ujasni na co,ráži a velikost derringera.Časem na vše příjdeš sám a co nebudeš vědět tak si zjistíš 

Tak razi .45 a to s tou delkou nevim ktery je ,,lepsi" kratka i dlouha hlaven je v necem pekna,Kratka vypada vazne jako derringer,ale ta dlouha je taky zajimava,proto se prave ptam,co je v praxi lepsi pri strileni, presnost a pruraznost predpokladam ze ma delsi hlaven.
3,5 palec je řekl bych universál ještě 4 palec vypadá jako derringer víc už se mi to nelíbí a není to moc na nošení.Můj názor tak mě nekamenujte
Jinak přesnost a průraznost roste z délkou hlavně.