Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- mtarnovsky
Vcera som 2x hodil o zem krabicku JSB exact 500ks +som ju asi 5minut "šejkoval"a po otvoreni krabicky som nezistil ziadne deformacie,takze netusim co ty predajcovia stym robia ze to mas take zdeformovane. 

Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
Crosman1377-40cm hlaven,flat top,prerobena spust,pretesneny transfer,ocel.zaver,4-9x40,pazba
Slavia 620
Re: Diabolky
Já vám tady nebudu malovat pohádky o tom, že mi diabolky domů chodí na paletě jako jiní vypravěči, po tunách ty diabolky neobjednávám (
), ale nějaký ten pádový test zkusím. Jinak si nedovedu představit, jak se můžou ty diabolky poškodit. Šejkování je poškodí jenom těžko, diabolky při výrobě dokonce procházejí podobným procesem, kdy se zbavují otřepů. Kdo někdy byl v Bohumíně na exkurzi, tak to viděl.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Je několik možností.Od výrobce:
1.Velká zmetkovitost(Někam se přeci musejí zamíchat).Zákazník si toho snad nevšimne.
2.V práci je "ponorka".Kdo dělá rukama,tak to zná.
3.Výstupní kontrola to má na háku,protože jak je známo,tak požadavky se zvyšují a lidem to za to nestojí a pětiletku tam už asi neplní.Lidi tam mají práci jako každý a necítí se být našim andělem,který je odpovědný za naše desítky v řádech milionů kusů.
3.Doprava.Je tam sice molitan,ale mohlo by se stát,že se diabolky sesypou k jedné straně ke hraně a potom stačí mírně zatlačit na víčko.To vše několikrát za cestu.
4.Prodejce(obchod).Jak s tím nakládají je individuální.Já koupil v nouzi balení 4,52,krabička smáčklá na hraně a sukýnky zmačkané.Tuším,že to bylo tlakem na víčko,protože i kdyby spadla na beton a smáčkla se krabička,tak nebudou zmačkané diabolky po celé rovině krabičky.
1.Velká zmetkovitost(Někam se přeci musejí zamíchat).Zákazník si toho snad nevšimne.
2.V práci je "ponorka".Kdo dělá rukama,tak to zná.
3.Výstupní kontrola to má na háku,protože jak je známo,tak požadavky se zvyšují a lidem to za to nestojí a pětiletku tam už asi neplní.Lidi tam mají práci jako každý a necítí se být našim andělem,který je odpovědný za naše desítky v řádech milionů kusů.
3.Doprava.Je tam sice molitan,ale mohlo by se stát,že se diabolky sesypou k jedné straně ke hraně a potom stačí mírně zatlačit na víčko.To vše několikrát za cestu.
4.Prodejce(obchod).Jak s tím nakládají je individuální.Já koupil v nouzi balení 4,52,krabička smáčklá na hraně a sukýnky zmačkané.Tuším,že to bylo tlakem na víčko,protože i kdyby spadla na beton a smáčkla se krabička,tak nebudou zmačkané diabolky po celé rovině krabičky.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Já měl poslední dobou problémy s JSB RS asi u třech krabiček a to jsem kupoval každou jinde. Vždy jsem skoro půlku diabolek vyhodil. Nevím jestli se zhoršila kvalita,ale diabolky mě přisly nějaký moc měkký. Můj názor,nebo jsem měl prostě smůlu.
- mtarnovsky
Ved ja len na margo toho ze som uz kupil zopar krabiciek JSB a vzdy som bol max.spokojny,kupujem ich v jednom kamennom obchode od velice ochotneho pana a diabolky boli vzdy 100%. Tak mi neslo do hlavy ako sa k ostatnym dostanu take poskodene ,tak som skusal ci sa daju pri beznom pouzivani a obcasnom pade poskodit. Nepodarilo sa mi to,nejake tvrdsie crash testy asi robit nebudem.
Hatsan AT44-10w 5,5 + Leupold 4-24x50e+pumpa
Slavia 620
Slavia 620
1,2,3 - může být, nicméně si nepamatuju, kdy jsem v krabičce našel zmáčknutou diabolku. Ani mi nikdo nehlásil, že by tam nějaké byly. Mohl by to teoreticky být problém jednoho dvou kusů, určitě ne desítek kusů diabolek v krabičce. Toho by si lehce všimla i sekundární kontrola při plnění a vážení.
4,5 - Doprava a manipulace - podle mě příčina 99% problémů. To, jestli vám to příjde poštou v pořádku, je záležitostí náhody. Stejně jako jestli to nějaký skladník jentak nahází do skladu nebo na pult.
4,5 - Doprava a manipulace - podle mě příčina 99% problémů. To, jestli vám to příjde poštou v pořádku, je záležitostí náhody. Stejně jako jestli to nějaký skladník jentak nahází do skladu nebo na pult.
Vždy jsem objednával přímo z JSB,jen jednou byly pomačkaný.Ale to byla domršená i krabice ve který to bylo zabalený,přez ty všechny výplně a bublinky byly všechny krabičky u jedný strany promáčklý.Nejvíc trpí výše zmiňovaný RS 5,5,nicméně ty jdou výborně opravit
,hlavičkou jedný diabolky vyrovnáš sukýnku diabolky druhé
,jo popelka hadr.
Nikdy jsem žádnou diabolku nevyhodil(byl jsem vychován k šetrnosti),jo jsou to ty samý s kterýma střílím na srazech.
Prostě přepravce je ten viník.

Nikdy jsem žádnou diabolku nevyhodil(byl jsem vychován k šetrnosti),jo jsou to ty samý s kterýma střílím na srazech.
Prostě přepravce je ten viník.
LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
jééé, kucí, už poněkolikátý tady čtu jak někdo vyhazuje diabolky... nevyhazujte je, hoďte mi je do nějaký krabičky a na nejbližším srazu mi je předejte
...
mě vůbec nevadí střílet zdeformovaným střelivem. vězte, že tu killzonu trefím i tím!
na závod si je teda rozhodně brát nebudu, ale doma na zahradě mi to je absolutně šumák!!

mě vůbec nevadí střílet zdeformovaným střelivem. vězte, že tu killzonu trefím i tím!

na závod si je teda rozhodně brát nebudu, ale doma na zahradě mi to je absolutně šumák!!
dycky STEYR
- John Steele
To určitě. Nevěřím někomu, kdo mačká spoušť prostředníčkem a ani jednou nemine
Osobně si zahraju s tvou krabičkou na poštu. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Sainte-M% ... C3%89glise John Steele
jelenteam.webnode.cz
,,Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu.´´
George S. Patton
jelenteam.webnode.cz
,,Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu.´´
George S. Patton
Já už mám pro něho něco připraveno...

Esli máš kyblik pětapůlek, tak ho beru, na plink super 

...jak by byli tezke 5.5ky tak beru taky kyblíík 

Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP