Tak dnes jsem střílel v boční místnosti dílny ze zbraně upnuté ve svěráku (za rukojeť bez střenek).
Střelba na čtyři metry na pistolový terč za kterým jsem postavil stěnu z dřevěných trámků 100x100x1000
Docela mě mrzelo že nemam třetí ruku protože takhle jsem jednou spouštěl a tak mi na zakrytí
dvou uší zbyla jen jedna a musim říct že v malé uzavřené místnosti je ta rána docela ohlušující.
No ale k výsledkům.
Vystřelil jsem desetkrát (5x špička,5x kulička).'
Špičky lítaly stranově naprosto stejně a vytvořili tak dokonalou svislou čáru průstřelů o celkové délce (od nejvzdálenějších zásahů) 106mm.
Kuličky naopak vytvořili v terči chumel zásahů (měřeno zase mezi nejvzdálenějšími body) 46mm.
Že se střely zakousli zhruba 10mm do trámku mě nepřekvapilo protože pár dní před tím jsem byl překvapen průstřelem plechového kýble skrz na skrz a následným zastavením střely až o plechovou stěnu za ním

..... toliko k průraznosti.
DUFFIOSO: Zatlačit střelu do vývrtu nejde protože patronka až tak daleko nedosáhne.
PS: Nějak se mi nedaří sehnat kartáček na čištění hlavně a to taky asi na přesnosti nepřidá

Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"