Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nemám,čím to natočit. Zkusím příště alespoň změřit rychlost. Jednoranky jsou fajn, revolver ale taky:)
Re: Dreslerovy flobertky
No jo, no jo, je to taky už nějaká doba co jsem to natočilcernunos píše:Kavy: ted jsem na youtube koukal a je tam pár "akčních" videií od jakéhosi p.Kratochvíla a fakt o ničem...Navíc předvádí jen první modely od p.Dreslera s krátkou hlavní.Osobně bych radši viděl při střelbě třeba Foxku s delší hlavní nebo Trampa,nic menšího mi nepřijde přiměřený k ceně,leda pro někoho kdo má rád drahý přívěsek na klíče...

Magtech AR750, Torop derringer D07M, Zoraki 914 Auto, revolver & derringer REX L, Baikal MP-654K Makarov ...
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
https://www.youtube.com/user/vitamaniak
Byl jsem u pana Dresslera a viděl jsem tam nové provedení pistole Fox, v černěném a zdobeném provedení, Black FOX s hlavní 125 mm dlouhou. Hledí i muška frézované. Bude jich dělat jen 100 kusů jako limitovanou edici. Mám objednané v.č. 003
Bude hotovo koncem září, udělal jsem si u něho zatím jen pár fotek bohužel nevalné kvality.

Bude hotovo koncem září, udělal jsem si u něho zatím jen pár fotek bohužel nevalné kvality.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Tohle jsem vždy chtěl, konečně černé provedení! Musím si pospíšit abych měl také nějaké nízké výrobní číslo. Mít ve sbírce jednu z flobertek kterých bude na celém světě jen sto kusů, to je něco! Chtělo by to nějaké lepší fotografie. Tady ty se moc nepovedly, je to tmavé a není to pořádně vidět.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Jako ze sběratelského hlediska chápu že je to lákavé ale kromě těch vyražených motivů na tom nevidím nic úchvatného oproti klasické Foxce.Černění se rychle ošoupe a nemá to ani stavitelné hledí 

Stravitelný hledí mám na Foxce s 200 mm hlavní, to je fajn terčovnice
Tohle je menší, vleze třeba do kapsy od kalhot. Pevná mířidla jsou zde výhodnější, netrhají kapsu
Je to ideální na blbnutí při nedělní procházce. Ražené nápisy do hloubky vypadají dobře, pan Dressler je už asi jediný v tomhle státě kdo to dělá tímhle tradičním způsobem. Většinou se popisuje laserem, je to výrobně levnější ale nevypadá to tak dobře. Ražení do hloubky se taky neodře jako popis laserem.
Tohle je menší, vleze třeba do kapsy od kalhot. Pevná mířidla jsou zde výhodnější, netrhají kapsu

Je to ideální na blbnutí při nedělní procházce. Ražené nápisy do hloubky vypadají dobře, pan Dressler je už asi jediný v tomhle státě kdo to dělá tímhle tradičním způsobem. Většinou se popisuje laserem, je to výrobně levnější ale nevypadá to tak dobře. Ražení do hloubky se taky neodře jako popis laserem.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
Klasika se mi líbí nějak víc, a pokud se to černění skutečně opotřebuje, tak je to fakt jen do vitríny jako sber.kousek. Nebo se dela skutecne kvalitni cerneni?
Černění je klasika a pokud je kvalitně provedené, tak se tak snadno neodře. Pokud se časem trochu oleští na hranách, získá tím zbraň patinu a to je praáve ono.
Chromovaný mám FOX S 200, ten má dlouhou hlaveň a stravitelné hledí a ten používám na střelnici na terčovku, chtěl jsem ještě něco menšího do kapsy když jdu na procházku a tohle je přesně ono. Hrozně se mi líbí ten zlamovací mechanismus, je jednoduchý a naprosto spolehlivý, snadno se ovládá.
Chromovaný mám FOX S 200, ten má dlouhou hlaveň a stravitelné hledí a ten používám na střelnici na terčovku, chtěl jsem ještě něco menšího do kapsy když jdu na procházku a tohle je přesně ono. Hrozně se mi líbí ten zlamovací mechanismus, je jednoduchý a naprosto spolehlivý, snadno se ovládá.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
ja mam derringer REX L 3" hlaven,je peknej, ale jeste se mi vyrabi revolver rex L, at mam jednoraknku i viceranku.
8700 kaček. Radši si připlatím za kvalitu a budu mít sběratelsky zajímavý kousek, časem se ještě zhodnotí.
CZ 75
ZKM 452
Dresslerovky
ZKM 452
Dresslerovky
myslim sis ze se zhodnoti vsechny,zase tolik jich mezi nami neni ne?
a nevim jak dlouho bude p. Dressler jeste vyrabet,proto sm na tu moji druhou spechal 

To je jasný, kolik jich může ještě vyrobit?
Tohle se mi ale líbí, ta liška ve skoku mě dostala :P
Začnu šetřit...........
Tohle se mi ale líbí, ta liška ve skoku mě dostala :P
Začnu šetřit...........
Dresslerovky, ZKM 451
tak tu lisku by urcite vyryl na prani i na jine sve zbrane.