Dreslerovy flobertky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak rika se ze kulicky jsou lepsi,ale me to prislo nejak nastejno,ale hlavne jsem poradne jeste netrenoval,spis budu strilet s revolverem az mi dojde,derringer je spis mazel,me treba jdou bez problemu do komory dat spicky,ale naoje s kulickou jen nejaky,jak kdyby nektery nabojnice meli sirsi ,,dno", a rana je to poradna
Re: Dreslerovy flobertky
S těmi prcky se člověk musí naučit mířit. Zkoušel jsem jak špičky tak kuličky v 4" Trampovi a 2" derringeru a rozdíl v přesnosti jsem moc nepozoroval. Rána je to pořádná, to jo:)
Není to ani druhem střeliva,ani Rexem. Zbývá jediný a zároveň nejdůležitější článek jenže málokdo si to přizná 

Svojí chybu si přiznávám
Jen mě překvapilo
že co netrefim špičkou to za stejných podmínek
trefim kuličkou. Je možný že kvůli silnější náplni
ve špičkách je větší zpětný ráz a tím minu ?

Crosman 1377c (doutník,NS 4x32 AO IR,pažba,přísvit,předělán spoušťový mechanismus ....) Škůdci pod jeho ranami přestávají škodit.
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"
Slavia 630 (bez úprav) Od mala na ní nedám dopustit.
Slavia 634 (bez úprav) "přenašeč zla"
Revolver REX 1,5"
Stejně bych tu rád viděl třeba taky nějaký videa,jak tyhle hračky vůbec střílí a lidově řečeno "co to prostřelí".Ale to tu nikoho ještě nenapadlo bohužel 

Při délce hlavně 1,5 palce si myslím, že zpětný ráz to asi nebude.... Střela bude venku dřív, něž se to nějak začne rázovat....Sayonara píše:Svojí chybu si přiznávámJen mě překvapilo
Demokracie je rozdat zbraně lidu.
Video by nebyl problém, kdyby bylo čím ho natočit...A co by sis představoval jako cíle?
Konkrétně, když střílím do 0,5 l PET od koly plné vody, tak špička projde skrz a zůstane uvnitř. Prázdnou proletí durch.
Konkrétně, když střílím do 0,5 l PET od koly plné vody, tak špička projde skrz a zůstane uvnitř. Prázdnou proletí durch.
Mě po zadání " derringer rex" na Youtube vylezlo několik videí.
V čem je problém?
V čem je problém?
Kavy: ty videa jsem už viděl a problém je,že je na nich prd vidět a tudíž nějaká výpovědní hodonta nulová.Takže by to chtělo natočit pěkné čitelné video,kde se střílí na různé vzdálenosti a různé cíle.
Pelanj: Do čehokoliv,na čem je pak patrná destrukce a co by šlo porovnat třeba ještě se zásahy ze vzduchovky nebo ještě líp udělat srovnávací test průbojnosti a přesnosti třeba s Alfou nebo jinou flobkou.Párkrát se tu chválil výkon Dreslerových pistolek,tak bych to chtěl vidět a myslím,že i třeba zájemci o koupi této drahé flobky by nepjrve rád viděl na vlastní oči jak to "lítá".Můj názor je že rozdíl oproti té alfě bude nepatrný,pokud vůbec nějaký...
Pelanj: Do čehokoliv,na čem je pak patrná destrukce a co by šlo porovnat třeba ještě se zásahy ze vzduchovky nebo ještě líp udělat srovnávací test průbojnosti a přesnosti třeba s Alfou nebo jinou flobkou.Párkrát se tu chválil výkon Dreslerových pistolek,tak bych to chtěl vidět a myslím,že i třeba zájemci o koupi této drahé flobky by nepjrve rád viděl na vlastní oči jak to "lítá".Můj názor je že rozdíl oproti té alfě bude nepatrný,pokud vůbec nějaký...
Kavy: ted jsem na youtube koukal a je tam pár "akčních" videií od jakéhosi p.Kratochvíla a fakt o ničem...Navíc předvádí jen první modely od p.Dreslera s krátkou hlavní.Osobně bych radši viděl při střelbě třeba Foxku s delší hlavní nebo Trampa,nic menšího mi nepřijde přiměřený k ceně,leda pro někoho kdo má rád drahý přívěsek na klíče...
Rozdil oproti Alfe bude znatelnej,jak v presnosti,tak v energii strely.Alfy maji vetsinou mnohem min,nez 7,5J a presnost je dobra tak na mezinarodni pistolak.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ahoj, uvažuji o koupi, ale nevím, jestli foxku, nebo trampa. Mohl by sem dat někdo foto jak vypadají v ruce a případně nějakou radu, která by mě pomohla v rozhodnutí. Nějaké video by se taky hodilo. Díky.
Kazdy ma jine pozadavky.Kdybych ja chtel Dresslerku,tak Fox S.Jednoranka je jednoranka.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
duffioso: No u těch delších hlavní věřim,že ta přesnost bude jinde oproti Alfě,ale ten výkon ikdyž bude krapet větší tak pořád to nebude nic moc se obávám,ale nechci být OT,toto už se tu řešilo a lepší to nebude
Jinak kdybych si měl jednu koupit tak mě nejvíc taky láká ta Foxka s delší hlavní ,i sám p.Dresler uvádí že je přesnější než Tramp a u jednoranky si prostě člověk tu jednu ránu i tak nějak víc vychutná.... 

Kdybych kupoval "dresslerku",tak jedině Tramp nebo derringer REX L
Tramp je dokonalost a vypadá úžasně.
REX L si nehraje na závodní terčovku kterou stejně nemůže být.A tvar bez lučíku je klasika.Jen ta muška-kolík mi tam nějak nesedí...
Tramp je dokonalost a vypadá úžasně.
REX L si nehraje na závodní terčovku kterou stejně nemůže být.A tvar bez lučíku je klasika.Jen ta muška-kolík mi tam nějak nesedí...