Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
ja jsem to pochopil tak ze to ma vyjadrovat kvalitu a presnost diabolek Crosman a vhodnost na BR stejne jako JSB a HN ...
od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
...kdyz jednou pohar pretece....aneb kdyz nemusim tak nechci
...tak to jsem ja ... https://www.youtube.com/watch?v=CZdiGRlRerw
Re: Diabolky
No to já nějak taky, ale vůbec nedokážu vyhodnotit důvěryhodnost zdroje, obzvlášť po zdejších zkušenostech s mystifikátory a navíc u subjektivního hodnocení. Kdyby byl autorem moderátor s tisícema příspěvků, o kterém je z profilu zřejmé, že je mistr světa, neměl bych s tím problém a informaci bych pobral, takhle se mi ale na vstupu poněkud příčí.
po pravde pokud by slo o BR tak bych volil JSB nejlepe si tam zajet a vybrat serii a vahu diabolky primo pro tvoji flintu a nebo ty HN sice jsem je vlastnorucne nezkousel,ale co vim tak maji svoji kvalitu,ale i cenu
2 MARI
proc nestrilis BR s Crosmany??
2 MARI
proc nestrilis BR s Crosmany??

od ted prosim osloveni kníže pekel :-)
http://www.afg.sk/diabolo-45mm-diabolky ... -kal-45mm/
ma niekto skúsenosti so špicatými diabolkami luba prešov? v popise píšu že majú len 0,285 g, čo mi príde málo, ale priznávam že som v tomto amatér, tak prosím o radu.
ma niekto skúsenosti so špicatými diabolkami luba prešov? v popise píšu že majú len 0,285 g, čo mi príde málo, ale priznávam že som v tomto amatér, tak prosím o radu.
Crosman 357 6"
Luger (plyn) 8mm
Luger (plyn) 8mm
Nemuzu si je v Cine v Crosmanu vybrat.
Delaji pro ne temer vse, tak proc ne diabolky.
Ale treba litaji odbre, neznam ale nikoho kdo s nema trefuje ani strili.
Jestli je nekdo mate navic, budu rad za tricet ks na vyzkouseni. Potom sem muzu dat porovnani. Vzdy pet tercu po peti. V jednom BR archu.
To ze by byly lepsi nez Exacty docela pochybuji.

Ale treba litaji odbre, neznam ale nikoho kdo s nema trefuje ani strili.
Jestli je nekdo mate navic, budu rad za tricet ks na vyzkouseni. Potom sem muzu dat porovnani. Vzdy pet tercu po peti. V jednom BR archu.
To ze by byly lepsi nez Exacty docela pochybuji.
Budu je obednavat,tak ti je pak mužů zaslat, je pravdou,ze když jsem je střílel ve státech tak jsem na to měl dianu 52ku,tak je chci vyzkoušet v hale,v bezvětří, se Steyrem,pak podám obektivni zpravu,mozna pak skutecne přiznám ze jsb je nejlepší a nad ne neni,uvidime.
Chtěl bych si poslechnout i názor výrobce jsb,co říkají o crosmanech,je mi jasný ze řeknou ze jejich jsou nejlepší,ale jde o to jak to řeknou a co o nich ví, Je to jako když mi vyrábíme reproduktory značky Canton,taky vám o nich řeknu vše,a ze jsou top...ale jedním dechem dodám ze podobně jsou na tom bosse...
No uvidíme.
Bohouš

No uvidíme.
Bohouš
AA HFT500 4.5mm-NS Gameking 4-16x50, Tikka T3 308w Meopta 3-12-56 ZD, Sauer 202, Ketner 12/12, Browning Trap 12/12, lov 21,CZ 550 Medium 300WM,CZ 537 30 06 spr.
tak jsem to pochopil správně! chtěl jsem si to ještě pro jistotu ověřit
šlo mi o to, že ta pochvalná recenze má asi takovou hodnotu, jako když napíše S634, že nejlíp mu střílí broky č.11

šlo mi o to, že ta pochvalná recenze má asi takovou hodnotu, jako když napíše S634, že nejlíp mu střílí broky č.11

dycky STEYR
S tým citátom som len chcel naznačiť, že aj niekto taký ich používa (alebo radí druhému), kto vlastní Steyra a EVA súčasne. Ten dotýčný sa priznal, že nestriela disciplínu BR aktívne (ale FT asi áno). Možno, že ten BAN dostal práve za to, že silou-mocou propagoval čínské Crossmanky 

AT44-10 long cal .177 + Delta Titanium 4,5-30x50
Rad bych je zkusil.
Je sice pravda ze zkouseni jedne serie a jednoho druhu nema moc vypovidajici hodnotu, ale pokud natom budou opravdu spatne, tak se to pozna ihned.
Kdyby se mi seslo vic druhu na zkousku od ruznych vyrobcu, tak by to bylo jeste lepsi. Sam mam pouze JSB, temer cely sortiment vhodny pro 16J. Nic jineho se mi ale kupovat nechce, jentak pro par ran. Tak kdyby treba mel nekdo par kusu nadbytek
Je sice pravda ze zkouseni jedne serie a jednoho druhu nema moc vypovidajici hodnotu, ale pokud natom budou opravdu spatne, tak se to pozna ihned.
Kdyby se mi seslo vic druhu na zkousku od ruznych vyrobcu, tak by to bylo jeste lepsi. Sam mam pouze JSB, temer cely sortiment vhodny pro 16J. Nic jineho se mi ale kupovat nechce, jentak pro par ran. Tak kdyby treba mel nekdo par kusu nadbytek

Podle mě nic světoborného neobjevíte.
Pamatuju si, že jsem viděl statistiku, že na loňském mistrovství světa v FT bylo tuším 250 závodníků, diabolky Crosman Premier používali 4 (čtyři) a nejlepší z nich skončil na 100. místě...
Pamatuju si, že jsem viděl statistiku, že na loňském mistrovství světa v FT bylo tuším 250 závodníků, diabolky Crosman Premier používali 4 (čtyři) a nejlepší z nich skončil na 100. místě...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
presne to si myslim. jsou ale porad pochybovaci.
Ok,asi máte pravdu,mam doma tak 100ks 10.5gr tak je vyzkouším až bude čas...pak nápisů jak to dopadlo...objednat je by stalo velký prachy... 

AA HFT500 4.5mm-NS Gameking 4-16x50, Tikka T3 308w Meopta 3-12-56 ZD, Sauer 202, Ketner 12/12, Browning Trap 12/12, lov 21,CZ 550 Medium 300WM,CZ 537 30 06 spr.
.....jen jsem se zeptal jak otevřít plechovku od Crosmana a naráz taková krásná debata, paráda!
Jinak asi nic nového nesdělím, jen, že jsem s Crosmany nebyl zklamaný, naopak, jako náhradní řešení při nedostatku JSB mi úplně vyhovovaly. Objektivně to ale posoudit nemohu, střílím totiž z pistole přes pevná mířidla. S Crosmany plechovka od deodorantu zasažena na 22m. Dále jsem to už nezkoušel. S JSB jsem se dostal až na zásah z 39m. Vím, že to moc nevypovídá, ale mě to na zklidnění z pracovního šlusování stačí.... 

Momentálně největší sranda se Zoraki HP 01 Ultra .22
načatá druhá krabka Crosmanů, nepomohl ani zalamovací nůž, pomohly sikovky. Otevřeno a krabka je použitelná... 

Momentálně největší sranda se Zoraki HP 01 Ultra .22
Už ani nevím jak dlouho mám doma Monstery 4.5 ,ale ty nové jsou nějaké "jiné".
Zkoušel jsem diabolu utřít,jestli to nejsou stopy po "zázračném" výrobním mazadle.
Nejsou,všechny diaboly jsou takto rýhované.
Na fotce se starou,krásně hladkou variantou.
Zkoušel jsem diabolu utřít,jestli to nejsou stopy po "zázračném" výrobním mazadle.
Nejsou,všechny diaboly jsou takto rýhované.
Na fotce se starou,krásně hladkou variantou.