to Kentan:Jj..To jsou přesně ty perkusní brokárny o kterejch jsem psal vejš..To víš že mě lákaj,hlavně ta kratší kvůli skladnosti,ale ta má ty samé hlavně jako Howdah,jen puškovou pažbu navíc,takže ta přesnost bude jen v pevnějším úchopu...Do katalogu Dave čumím každej den a slintám,slevy jsem prošvihnul
Ale pět ticek navrch je pro mě docela dost..
Dlouho jsem přemýšlel na inlajnkou od Ardesy,právě kvůli přesné střelbě do papíru,sice mám mnohem radši dřevo než plast,ale u té inlajny to nijak nevadí a velkou výhodu vidím v pohodlném čištění..
U Howdaha hraje roli cena(ikdyž je to taky paleta),skladnost,oproti inlajnce je dvouranej..ovšem mínus je přesnost..Ale na na destrukci na kratší vzdálenost je ideální...Teď si jen srovnat priority....Jinak díky za názor,mít víc peněz,asi bych vzal Coache
edit:Asi jsem úplnej tatar,ale jednospoušťová znamená co?To,že jedním zmáčknutím odpálím naráz obě hlavně,nebo musím spouš zmáčknout opakovaně?Sorry za debilní dotaz,ale fakt to nevím

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill