Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A nejsou spíš jedovaté soli chromu? Kdyby byl chrom jedovatý, proč se kuchyňské náčiní chromuje? 

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Re: Derringer od fy Great Gun
Možno závisí aj od prevedenia, ja som si objednal nerezovú hlaveň, možno aj to je jeden z dôvodov takej dlhej dodacej lehoty. Ale flexibilné firmy by nemali mať takéto dlhé čakacie lehoty. Na druhej strane ale uznávam, že na kvalitu sa oplatí počkať, keďže prevedenie derringera od GG považujem za špičkovéostrolucan píše:
ma nestraš dnes som si objednával 9mm Derrika 3,5" a neviem či vydržím čakať 3 až 5 mesiacov

Podle toho, co tu padlo o prachovnicích, neměl by být problém u GG prachovnice nahradit dřevo hliníkovou nebo mosaznou trubkou se dvěma šroubovacími zátkami - na jedné straně s dírou a závitem pro dávkovač, na druhé slepou, jen pro jednoduché plnění. Resp. teda spíš koupit jen dávkovač a zbytek si dodělat než ničit celou prachovnici.
V této souvislosti jsem se zeptal, jak se správně ošetřuje možnost odpálení prachu skříplého v závitu? Podařilo se mě to při plnění zasvinit u prachovnice GG a při utahování jsem z toho neměl nejlepší pocit...
V této souvislosti jsem se zeptal, jak se správně ošetřuje možnost odpálení prachu skříplého v závitu? Podařilo se mě to při plnění zasvinit u prachovnice GG a při utahování jsem z toho neměl nejlepší pocit...
U těch "trubkových" prachovnic by dno nemělo být na závit, většinou jde o silnější materiál než u doutníčku 
Správně má být dno jen nasunuté a zajištěné malými červíky (stavěcími šrouby s hrotem).
Právě proto aby v případě výbuchu dno odletělo dříve než stihne vzniknout příliš velký tlak.
S tím drcením prachu na závitu bych se až tak nebál (pokud mám nejiskřivý materiál), co pak při lisování náboje do černoprachých patron nebo i při dorážení kule v hlavni.

Správně má být dno jen nasunuté a zajištěné malými červíky (stavěcími šrouby s hrotem).
Právě proto aby v případě výbuchu dno odletělo dříve než stihne vzniknout příliš velký tlak.
S tím drcením prachu na závitu bych se až tak nebál (pokud mám nejiskřivý materiál), co pak při lisování náboje do černoprachých patron nebo i při dorážení kule v hlavni.
-
No tak dnes mi oznámili že čakacia doba bude 2-5 mesiacov
. A to nemám ani nerezové hlavne,mne to nejak nepasuje k tým derringerom nerez.Samozrejme to je môj názor nikoho nechcem uraziť,mne sa to páči čierne.Nanajvýš kohút a spúšt v tvrdochrome možno to viac vydrží ako čiernené,myslím po estetickej stránke.

Diana 350 N TEC Magnum Panther+Discovery VT2 4,5-18x44 SFVF+BKL 263MB
youtube:ostrolucan-----a tam pár videí :-)
to ostrolucan: Oni mají delší dodací lhůty od začátku roku. Já na derrika čekal 2,5 měsíce, i když původně to mělo být míň. Povrchovou úpravu jsem měl komplet v tvrdochomu jen ty hlavně byly trochu delší než je běžné.
Byl bych rád, kdyby každý, kdo sáhne po násilí vůči bližnímu, dostal nazpátek mnohem víc, než by mu bylo milé. Jeff Cooper
-
no čo už narobím musím počkať aj keď nerád pretože už by som ho čo najskôr popreháňal na strelnici.Len pevne dúfam že tie dlhšie dodacie lehoty znamenajú prvotriednu kvalitu.Ale ako som tu čítal tak vo väčšej miere áno,aj keď zo pár reklamácii tu bolo.
Diana 350 N TEC Magnum Panther+Discovery VT2 4,5-18x44 SFVF+BKL 263MB
kamarat si kupil 9mm ale ma s nou trosku problem. ked natiahne kohutik do druhej polohy a pohne s tou hovadinou na prepinanie hlavni kohutik mu sam cvakne. vravel som mu ze ked uz ma kohutik natiahnuty nemal by do toho sprtat ale aj tak si myslim ze ozub by to mal vydrzat a nemalo by to samo cvaknut. na mojej 54ke mozem robit co chcem ale dokym neslacim spust kohutik necvakne. ma to poslat na reklamaciu ? btw ked som to rozobral ten ozub mal mierny radius a aj povrchova uprava bola z neho zosuchana.
Ano reklamoval bych ho.
Bude to moc jemně naladěné, tak to ozub neudrží, je to otázka výměny součástky, to udělají obratem ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ale stát by se jím to nemělo. Berou každou součástku do ruky a má svoje číslo, až tak si s tím hrají a proto to trvá dlouho. Chyba se vloudí všude...
okey poviem mu nech to reklamuje..dik za odpoved
Lítá mi to po celém terči,proto potřebuju před každým střílením přisádrovat nějaké dlahy,aby se mi ruce tolika netřásli. 

Jsem na tom stejně, potěšilo mě to, ale jestli je to dobře, netuším. Rád bych to viděl jen v černém.
no taky to mám podobně, je tady někdo kdo to má v černym a jak to dělá 

Derringer GreatGun .45 3,5"