pistole makarov
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Čečenec rozebral Maka jednou rukou..fakt masakr
Makarov 9mmMak, CZ 858 Tactical 4V, G19
http://www.black-hawk.cz
http://www.black-hawk.cz
Re: pistole makarov
Je to fakt pecka. Asi místo vysedávání u compu po večerech trénuje. 

Vím, že se to tady omílá, ale neví náhodou někdo, kde by se dala aktuálně sehnat uloženka ruského Makarova. Hledám, píšu prodejcům a nic...Jediný je u Řaháka v "dobrém stavu" za 5500,-. Ideálně Morava nebo Praha.
Mohl by někdo srovnat vlastnosti Walther PP 7,65 / toho mám
/ vs. Makarov - zpětný ráz a přesnost ?
Díky
Mohl by někdo srovnat vlastnosti Walther PP 7,65 / toho mám

Díky
Psal jsi do BVS, vždycky tam byly, ale teď opravdu nikde nejsou !
V BVS taky nejsou, ale čerstvá informace je , že by měli být snad v únoru ve Zlaté Pušce v Plumlově...i tak díky.
jen tak mě napadlo projet weby a nic kloudnýho sem nenašel ani BVS. žeby rus už všecko prodal?
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
Věděl by někdo co je to za Makarova, myslím že běžně má klasický Makarov míň drážek na závěru. Přikládám foto. Díky.
Civilní verze PM Bajkal mají 13 drážek , vojenské 10 .
Zdravím znalce Makarova. Mám prosbičku. Mohl by mi některý majitel orig. PM Makarova zvážit závěr? Podědil jsem Baikal IJ 70. Baikal 442 má prý odlehčený slitinový závěr oproti železnému u PM. Tak by mě zajímalo jak je na tom ten můj IJ 70.
Díky
Díky
Makarov má 10 drážek
Váha závěru 284g
Váha závěru 284g
dík, já navážil 282g, takže totéž ale drážek 13..takže odlehčený záver teda ten Baikal IJ-70-10 nemá...že bych si hio nechal??? 

Vyřešeno, gumová palička za 30Kč, závěr vytlačit směrem z hlavně
Naposledy upravil(a) tomasek dne 10 čer 2013 10:45, celkem upraveno 3 x.
tak tohle vypada ze budes muset poradne zatahnout a nebo vpred.pri slozeni je potreba ten zaver zatlacit smerem dolu
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Také bych na to šel větší silou!
nechybí ti tam náhodou i vytahovač? 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.