Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Budeš se divit, ale nemáš pravdu, alespoň na krabičce je napsáno 4mm, co je uvnitř je druhá věc...
Re: Derringer od fy Great Gun
zápalky 4,7 podle informací co mám (Např Dave) S&B již nevyrábí.
http://www.kk8lir.com
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
Pořádná bouchačka je z oceli, dřeva a maximálně trocha mosazi.
tak nevím kde soudruzi mají chybu, ale ty černé jsou (a byli) 4,7 a tvrdé 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Pochlubím se s novým přírůstkem...ten dole. Nakonec při výběru vyhrál 4" 

- menthon1974
levahoo...... Ten co sis vybral je v ráži 45. ? Vypadá dost vkusně 

Je to .54.
.45 je ten menší brácha nahoře.
.45 je ten menší brácha nahoře.
no potěš:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
už těší
Nakonec jsem rád, že jsem si nevybral 6", takhle je to pěkně vyvážený i pro oko.

Pánové, jak se s tím trefujete. Já na 25m mám někdy problém zasáhnout terč. Pistole i revolver je v černým, ale derringer 45 lítá sem tam. Zatím jsem nepřišel na chybu co dělám. Naposledy jsem dával střely z perkus revolveru 44, v pohodě jdou nabíjet, mají 11.3mm. Slona bych trefil, ale já chci něco menšího...
Bude nějaká rada, co dělám špatně...
Bude nějaká rada, co dělám špatně...
45 jedna nad černé, druhá pod, prostě přenáším 

No mě asi moc fouká vítr, nemůžu vypozorovat, proč to jde někdy uplně jinak, než bych předpokládal, snad mazáním, navážkou, nebo tím co je mezi zbraní a zemí. Tam bude největší problém...
to natrénuješ, dej tomu čas ,-)
Já vím, že musím na každou hlaveň mířit jinám, ale tam nějak není pravidlo, že to de jak bych čekal, někdy ne ani do terče a potom vrchní i spodní v černém. Su z toho major Terasky
Strhavas.Ta spoust a uchop si o to rikaji,Jak jsi na tom na deset metru?
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Samozřejmě, že o moc líp, že strhávám vím. Spoušt je hrozná a dost to kope. Když to držím lehko, je to lepší. Jenom v tom to asi nebude. Myslím, že mazání a stejnou silou natlačená střela bude dělat hodně..