Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jejích práce je opravdu fantasticky dobrá, až se tomu v dnešní době nechce věřit. Hrají si s tím a je to poznat...
Re: Derringer od fy Great Gun
Ty ruce s umem jsou když už tak Moravské, rozdíl proti produkci CZUB je snad patrný na první pohled, nebo ne?menthon1974 píše:Tak už je domaRukojeť je opravdu malá tak budu dělat větší, určitě bude z oříšku a šelakovaná. Zpracování je naprosto dokonalé, byl jsem překvapen tou dokonalou precizností na detail, holt České ruce a um. Derríg je v ráži 9 mm hlavně 3,5" Jinak další pěkný kousek do sbírky.

Tak jsem se konečně dostal na střelnici s 54.a dost jsem překvapen,co to umí.Natlačím zápalku silou na piston,ale skoro po každém výstřelu mám zápalku rozpláclou jak mouchu na přeřadovači.Někdy nejde vubec snadno ji dostat.Příště ji zkusím ještě trochu před nasazením pomačkat.Snad to pomuže?
Mě se také skoro vždy rozplácne zápalka a k příspěvku před tímto...
CZUB jsou také moravské ruce a nestojí za moc...
CZUB jsou také moravské ruce a nestojí za moc...
No ale aspoň to uznávají a sebekriticky si dali do názvu CZ
Dělám si legraci, srovnávat GG s CZUB vlastně ani nejde. Ta první firma žije z toho jak uspěje na trhu, ta druhá je o tom že z politických důvodů bylo rozhodnuto o přesunu výroby (opakuju - výroby - o přesunu řízení kvality nikde ani slovo, a taky to podle toho vypadá) ze Strakonic a potom z Brna na jiné místo, kde se pak vyráběli zbraně postupně pro jeden, druhý a pak i pro třetí zločinný režim. Takže je víc než zřejmé, jak takové srovnání dopadne.
Každopádněi GG svou kvalitou a zpracováním strčí do kapsy cokoliv co jsem dosud naživo viděl, a to asi nejen ve zbraních ale zcela obecně.

Každopádněi GG svou kvalitou a zpracováním strčí do kapsy cokoliv co jsem dosud naživo viděl, a to asi nejen ve zbraních ale zcela obecně.
Můžu jen souhlasit...
Chlapi, pojedu na služebku a strávím i pár hodin na Slovensku. Nechce se mi svojí berušku od GG nechávat doma. Je to legální i pro Čehůny, mít na Slovensku dvourannou předovku?
No to nevím zavolej si na policii a budeš chytřejší, ale mám obavy, že to tak snadné nebude a Berušku mám jáááá
Tak, ohledně držení perkusní zbraně jsou na tom plus minus stejně v jejich zákoně, dvouranný derringer je zařazen stejně. A jelikož tím JEJICH zákony tedy neporušíš...
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Počkej si na perkusní kozlici, co se chystá, to bude další must-have do trezoruQueeg 512 píše:Každopádněi GG svou kvalitou a zpracováním strčí do kapsy cokoliv co jsem dosud naživo viděl, a to asi nejen ve zbraních ale zcela obecně.

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
V zmysle platnej legislatívy, pokiaľ ide o Slovensko, zákon ustanovuje, že držiteľ zbrane kategórie D je povinný mať pri sebe doklad totožnosti a nesmie ju viditeľne nosiť alebo prepravovať.
Nelegalny je len prevoz cez hranice.Zaujala ma ta kozlica,neviete ci bude mat otkryte pistony a prehadzovac ako derringer?
Na kategóriu D sa zbrojný sprievodný list nevyžaduje.
Tak na tu já čekám už dlouho, nejlépe s krátkou hlavní:) Něco podobného, co nejmenovaný pán nabízí po bazarech, ale od poctivého výrobce, co nechce celou cenu jako zálohu předem.Artifex píše: Počkej si na perkusní kozlici, co se chystá, to bude další must-have do trezoru
Nejde tu o zakon o zbraniach a streliveIowa píše:Na kategóriu D sa zbrojný sprievodný list nevyžaduje.