Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak sem zkoušel dát fotku a nedaří...na tyhle věci sem levej
Re: Flobertka
Na německých stránkách jsem se dočetl že flobertky s vyraženým "F" jsou bez omezení na 7,5 joule, je tomu skutečně tak?
tak to "F" tam mám vyražené a asi na tom něco bude....ranger je oproti alfě 441 trochu silnější...ale to jen můj názor....tchán dnes zkoušel přisypat trochu prachu do nábojek a prostřelil plechovej kýbl..stříleno z turka zoraki r1 4mm flobert 4,5"......pamatuji si,že kdysi dávno jsem měl pujčený cuno melcher 6mm a byli k němu německé RWS dynamit nobel a jsou o dost silnější než naše...dělali vůbec němci krom melchera flobertku v ráži 6mm...?třeba ty H.schmidty....?
Tak to je krásná cena......jelikož Sellier-Bellot bez udání důvodů zastavil výrobu všech nábojů včetně flobertkových....tak je to super kup.Dneska jsem si objednal 4 krabičky kuliček z drulovu po cca 2 hodinovým telefonování po eshopech...nikde nic nemaj.V pátek jsem byl v Rakovníku pro poslední 3 krabky 4mm co měli na krámě........
Loni to bylo tuším v létě taky nikde neměli! Nakonec zase výrobu rozjeli. Raději ihned běžím koupit nějakou zásobu. Jestli není pozdě? Pro jistotu vemu i něco ostřejšího.
Přijde mi že to dělají schválně,jako každý v monopolu.
Potom přijde opět nová "lepší" cena.
Potom přijde opět nová "lepší" cena.
Nicmene jak se zda, tak evidentne se tema flobertkama strili a naboje se spotrebovavaji. Nevim, kolik flobert naboju od S&B jde na export (asi dost), ale rozhodne to pro ne ztratova vyroba nebude.
Alfa 641
Včera mě řekla místní prodavačka v našem obchodě se zbraněma,že o ničem neví ,že je to nějaká blbost, měla všeho dost až na náboje 22LR s dovozu.Tak nevím ale zásoba doma je!
Zato šance sehnat střelivo RSW 4mm za rozumnou cenu je mizivá.
To neznám. Není to RWS?
ano je to RWS D.NOBEL. Myslím že všichni známe 

No RWS floberťáky jsou drahý celkově, nejen 4mm, ale i .22 flobert, 6mm ME a stejně tak 9mm, který s normální kulí/špičkou dělá snad právě jen RWS (cena 13/14 Kč kus) a jiný lze koupit jen od Fiochi (10 Kč kus), který je ale brokový. Takže buďme ještě rádi za S&B.
Alfa 641
Zdravim....4 mm RWS je problém sehnat i v Německu na tož u nás...ale 6 mm má p.***** na eshopu za 399kč kule nebo špičky za 499kč..balení po 100ks