Příspěvek
od S634 » 28 bře 2013 22:53
cannis: to se teprv ještě uvidí, až budu mít opravený puškohled, zatím ho ještě vozím v autě, protože když jsem tam zrovna byl, měli inventůru. Ale mám z jiného kšeftu Gamo AF-10 PCA s kolimátorem (viz AF10 téma), ten se přestěhoval na tu Slávii (sundal jsem mušku a chytnul ho na tu 6mm šínu, když jsem ho měl místo puškohledu, tak se mi na něj špatně koukalo a navíc bod byl přespříliš velký), včera v noci jsem ho konečně tak nějak na 10m zastřelil (zjistil jsem že s oporou mám nějak rozptyl větší než bez opory) a dnes jsem si užíval, no ono mi to do terčů ale nějak moc nejde, hledám ještě který bych viděl dobře, nebo si ho přinejhorším vytvořím. Zjistil jsem totiž, že mi jde líp trefovat do holého papíru, kam si nastřelím díru a na ni mířím.
Ale k tématu - chtěl jsem i pistoli, tak na naučení mám to Gamo a pak až mi to půjde jsem chtěl něco dál, původně jsem chtěl sice něco s kopancem jako u ostré zbraně (HW45), ale Zoraki vypadal že je nadějnější adept. Nechci ale být závislý na žádných bombičkách. Když jsem náhodou kliknul vedle a otevřel se mi tento Hatsan, tak jsem si myslel, že je to větrovka s integrovanou pumpou, což bych asi vzal místo té Zorky, ale taky k tomu potřebuju puškohled, takže nemůžu vypláznout všecko za pušku, ze které bych se netrefil.
Pokud tedy existuje dobrá, spolehlivá, nekazící se a jakž-takž přesná větrovka s integrovanou pumpou (jako puška) a vlezla by se do 8 (max 10k),další 2-4k počítám na trochu slušný puškohled, tak mi to prosím dejte vědět.
EDIT: upumpovat se k smrti s vytuněmým crosmanem nechci...
Slavia 634 4,5 r.v. 2012 + NikkoSt. MM 4x32 AO IR MD / BulletProject 6-24x50SFE
2 rozsévačky broků Gamo AF-10 + lovecké broky z kovohutí za 150/kg