HATSAN AT44 PCP
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Červíky na hlavni potřebuju vyměnit z důvodu možného strhání vnitřního imbusu. Už jsem měl hlaveň 2 x dole z důvodů úpravy náběhu, zaleštění hran atd. Nechci se pak otravovat s odvrtáváním strhaných červíků. Prostě změřím délku a průměr a koupím jiné. Předpokládám, že budou stačit obyč černěné s válcovou hlavou a imbusem. Vysokopevnostní jsou asi zbytečné.
Re: HATSAN AT44 PCP
tak tak z tohoto duvodu jsem je i ja vymenil,pak ma clovek klid.
Mám dotaz jak jde poznat hlaven LW ? Mám na mysli je tam nějaká vyražená značka?
zmer oba konce presnym meridlem a predek je uzsi jak v drazce tak i na ni nez zadni cast.u 4.5 s origo hlavni LW je napsano LOTHAR WALTHER BAREL,ale jinak ne!
Zdravím všechny větrovkáře,
plánuji drobné vylepšení výkonu na svém AT44-10W. Nechci žádných brutálních 50J energie, těch 27 - 35 by bohatě stačilo
. Na youtube mě velice zaujalo toto video:
Ptám se, protože někde jsem četl, že při zvyšování výkonu na AT44 se musí dlouhým imbusovým klíčem pootočit jistým šroubem v těle zbraně. Jenže v přiloženém videu mění pouze jehlu v kartuši a nic víc.
Opravdu bude pro zvednutí výkonu na deklarovaných 27J stačit vyměnit jehla?
Díky za odpověď a pevnou ruku.
plánuji drobné vylepšení výkonu na svém AT44-10W. Nechci žádných brutálních 50J energie, těch 27 - 35 by bohatě stačilo

Ptám se, protože někde jsem četl, že při zvyšování výkonu na AT44 se musí dlouhým imbusovým klíčem pootočit jistým šroubem v těle zbraně. Jenže v přiloženém videu mění pouze jehlu v kartuši a nic víc.
Opravdu bude pro zvednutí výkonu na deklarovaných 27J stačit vyměnit jehla?

Díky za odpověď a pevnou ruku.
Hatsan AT44-10W .177 + MTC (Optisan) Viper 10x44 SCB IRS + regulátor by RZ CZ
Gamo Hunter 440 .177 + Gamo 4x32 WR
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Umarex Colt 1911 .177 (pellets)
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Určitě stačí pouze jehlu. A pokud tam dáš, nebo máš regulátor, budeš mít velmi dobrou konzistenci.
Já po výměně jehly měl na pušce 24,2J max.
Imbusem se dá ještě poladit výš,ale to už jsem neřešil.

Benjamin Marauder .22 - Falcon T50
Záleží na kalibru. U 4.5 to nejde tak vysoko. U 5.5 s fast jehlou
to skočí na 45J. S tím si člověk mockrát nevystřelí. Chce to snížit
na 35J povolením červíku bicí pružiny
to skočí na 45J. S tím si člověk mockrát nevystřelí. Chce to snížit
na 35J povolením červíku bicí pružiny

Má v profilu At v .177, takže nepředpokládám, že by se ptal na jiný kalibr.
Netřeba se omlouvat, možná to někoho bude zajímat i v jiné ráži
Netřeba se omlouvat, možná to někoho bude zajímat i v jiné ráži
Naposledy upravil(a) cannis dne 23 bře 2013 18:29, celkem upraveno 1 x.
Pardon 

Bezva, takže objednám jehlu - nejspíš z Colosusu - http://www.colosus.cz/nahradni-jehla-ko ... san-at-44/ - vypadá, že je uprostřed o dost zbroušená, tak snad to bude ta tuningová pro zvýšení výkonuricci35 píše:Já po výměně jehly měl na pušce 24,2J max.Imbusem se dá ještě poladit výš,ale to už jsem neřešil.

A ještě jedna věc - nebylo by třeba na youtube někde videjko, jak se případně ještě zvýší výkon tím imbusem?

Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Hele zkus si o tom ve vlákně přečíst. Je tu popis regulace i lepší cena než z Colosusu. pokud se nepletu, já sám jsem ji kupoval v kozapu o kilo levněji.
sundas pazbu a ze zadu pod zaverem je otvor(pod pojistkou)tam strcis 4 imbus idealni je 14cm dlouhy a tocenim proti smeru hodinovych rucicek se vykon zveda a na druhou snizuje.a jehlu jestli chces usetrit tak si ji u nekoho nech stocit.tu puvodni co vytahnes a kdyz uz u toho budes tak pod jehlou vymen pritlacnou pruzinku aspon jednou tak silnejsi.vykon se ti nesnizi,ale zvysi pocet ran a zlepsi konzistence.
Ano přesně tak jak píše lukinn.Tady máš obrázek http://forum.gunshop.cz/hatsan-at44-pcp-t5461-600.html kde je otvor pro imbus.Jehlu kup v Kozapu http://www.kozap.cz/launch.php?s=page&label=contact (napiš do emailu přesně co chceš nebo zavolej a neříkej nic o tuning jehle-jen náhradní jehla).Dojde ti 100% tuningová a levnější!A pod jehlu vraž stejně dlouhou,ale silnější pružinu.Na bicím kladívku pružinu měnit netřeba. 

Moc díky, chlapi
. Jdu to objednat a snad se mi to povede dát dohromady a bude to střílet lépe, přesněji a s větší energií (čili si poblbnu i na větší vzdálenosti).
A do e-mailu do Kozapu přiložím alespoň fotku oné náhradní (tuningové - to jim ale neřeknu
) jehly. Nebylo by to totiž poprvé, co by mi poslali něco jiného či neúplného.

/fotka vypůjčena z hunter-shop.cz/

A do e-mailu do Kozapu přiložím alespoň fotku oné náhradní (tuningové - to jim ale neřeknu

/fotka vypůjčena z hunter-shop.cz/
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177
Gamo P800 .177
ASG CZ75D Compact .177