Flobertka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Co říkáte na flobert revolvery H.Schmidt, máte někdo zkušenost? 4mm? nejsou tak často k vidění, to je vše co o nich vím.
Re: Flobertka
Tomme, pro 451 mam taky slabost, je to skvělá puška, ale musel bys zkusit ten přímotažnej závěr. Ten jak se zaběhne to je bomba. ona celkově ta ZOM je lepší jen mimo ten vyhazovač a zásobník.
ZKM pak vítězí hlavně tím vzhledem ale stává se mi občas že jak pořádně nedoklapnu závěr tak nevystřelí. Prostě nedůsledným kvedláním se neodjistí zápalník.
Další věc je že zmrzačenou ZKM bych já nestrpěl. Nezaslouží prznění odfukama a blok v hlavni
ZKM pak vítězí hlavně tím vzhledem ale stává se mi občas že jak pořádně nedoklapnu závěr tak nevystřelí. Prostě nedůsledným kvedláním se neodjistí zápalník.
Další věc je že zmrzačenou ZKM bych já nestrpěl. Nezaslouží prznění odfukama a blok v hlavni
Nejde!Prostě NNe
Přímotažný závěr je méně obvyklý,ale jak si s ním člověk dvakrát vystřelí,už nechce "mauser" kličku.
K čemu kvedlat kličkou nahoru-k sobě-vpřed-dolů,když to všechno lze obsluhovat jen tažením vpřed-vzad.
Ale jak píše Pepan,ZOMka nevyhazuje.Vytažené patrony zůstávají ležet v nabíjecím prostoru.
Měli by si vzít příklad ze Spielberga.
K čemu kvedlat kličkou nahoru-k sobě-vpřed-dolů,když to všechno lze obsluhovat jen tažením vpřed-vzad.
Ale jak píše Pepan,ZOMka nevyhazuje.Vytažené patrony zůstávají ležet v nabíjecím prostoru.
Měli by si vzít příklad ze Spielberga.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 16 bře 2013 22:56, celkem upraveno 1 x.
Kdyby Zomka jen nevyhazovala to by bylo fajn ,ale bez úpravy leckdy ani neni nevytáhne hilzničku...

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
prowmen píše:Co říkáte na flobert revolvery H.Schmidt, máte někdo zkušenost? 4mm? nejsou tak často k vidění, to je vše co o nich vím.
Jasan v pohodě párkrát jsem z něj vystřelil a celkem fajn... Nekupuj ale na patronky 4mmM20 !!!
Jen v ráži 4mm randz...

Arminius HW-4mm"2,5" ,ALFA 420, ALFA 461, Reck Mod.40 Peacemaker 4mm, TOZ 17-01,Slavia 631, Derringer GG .45, GG Eleanor .45, (Dikar)Ardesa Kentucky 45
a stále s ženou....
a stále s ženou....
Tak v Dejvicích na burze jsem sehnal velice zachovalou flobču Arminius 4mm 2,5" a zarazily mě díry kůli snižení výkonu ve válci... Jen by mě zajímalo proč u některého modelu jsou a u jiného od stejného výrobce ne... Například když se podíváte u Řeháků... Jedna má a jiná neee...
Asi by byla cenější bez otvorů...
Foto :
Asi by byla cenější bez otvorů...
Foto :
Naposledy upravil(a) Fesoj dne 17 bře 2013 10:51, celkem upraveno 1 x.
a stále s ženou....
a stále s ženou....
A poslední... 

a stále s ženou....
a stále s ženou....
Ten arminius je pěknej. Taky bych něco takovýho chtěl, jen o fous s delší hlavní a ergostřenkama. Viděl bych ty kompenzátory v bubnu na novější sérii? Existuje nějaká moderní flobertka (revolver) který není zaškrcený na 7,5 joule? Případně které jsou na tom nejlépe? nejvýkonější...alfa, kora, cuno melcher, ty jsem měl, vše 4mm a všecko tak nastejno, jen u melchra se dala kulka za letu chytnout rukou)))
To je prasečinka,jdu blejt.
Zlatá ALFA se zvětšenýma komorama.
Zlatá ALFA se zvětšenýma komorama.
Je to jediná úprava pro snížení výkonu? Protože jestli ano, tak to si s tím kluci němečtí moc hlavu nelámali a výkonově se dá otevřít uplně jednoduše (tím nikoho nenavádím)))
Jo jediná Válec je přesná ďoura a vstup do hlavně též!!
Válec se nevrdlá a vše je na ty léta co má za sebou velice fest a dost precizně vyrobený... se srovnáním co mam flobči tak oproti české výrobě je to Rolls Royce mezi flobert revolverama...
Již jsem zvistil to že starší modely a modely s ráží 4mm M20 jsou bez jakékoliv úpravy na výkonu...
A delší hlaveň je též sehnatelná jen je u těhlech pistolek vyšší cena.
Výkon je dobrej plechovku bez problémů zkrz na zkrz jen je to díky těm ďourám ve válci hlučnější proti např Alfě...
Přesnost je také jinde.
Na srovnání jsem použil Alfu 420 a tento nový přírustek...
Němec jde tam kam se střelí Alfa je na tom hůře. Arminius má též jemější drážkování v hlavni a lauf je ocelový žádná vložka!
Ode mne spokojenost jen ta hlučnost...
úprava by byla fajn ale výkon a hluk nebudu řešit. Nechci zasahovat do velice zachovalého a původního kousku.
Válec se nevrdlá a vše je na ty léta co má za sebou velice fest a dost precizně vyrobený... se srovnáním co mam flobči tak oproti české výrobě je to Rolls Royce mezi flobert revolverama...
Již jsem zvistil to že starší modely a modely s ráží 4mm M20 jsou bez jakékoliv úpravy na výkonu...
A delší hlaveň je též sehnatelná jen je u těhlech pistolek vyšší cena.
Výkon je dobrej plechovku bez problémů zkrz na zkrz jen je to díky těm ďourám ve válci hlučnější proti např Alfě...
Přesnost je také jinde.
Na srovnání jsem použil Alfu 420 a tento nový přírustek...
Němec jde tam kam se střelí Alfa je na tom hůře. Arminius má též jemější drážkování v hlavni a lauf je ocelový žádná vložka!
Ode mne spokojenost jen ta hlučnost...
úprava by byla fajn ale výkon a hluk nebudu řešit. Nechci zasahovat do velice zachovalého a původního kousku.

a stále s ženou....
a stále s ženou....
co značí to M20? Dá se sehnat na našem trhu? utěsněnej jak říkáš jen s ďourkama ve válci? Nebo je to sběratelská minulost? Můžu znát cenu? Trochu moc otázek co? 

4mm M20 je odlišná munice než klasická 4mm randz. Dostupnost nic moc, cena eště horší 
http://www.*****-lov.com/m21-strelivo/i ... o-4mm-m20/ - 6.5 Kč za ránu.

http://www.*****-lov.com/m21-strelivo/i ... o-4mm-m20/ - 6.5 Kč za ránu.

Alfa 641
Jo jo jen dirky ve válci. Žádný jiný opičárny. I Ty díry jsou původní od výrobce, jsou kůli snížení výkonu patronky a při výstřelu je prostě díky dírkám u patronky hlučnější. Jinak Ok. U mne toho stejnak moc nenastřílí prostě si bude jen tak ležet....
Cena je různá na netu ji ***** a ***** prodává za 3995kč , já ji měl za velice podobnou cenu nechtěl se nechat usmlouvat...
Ale s 2.5"hlavní jsem ji nikde u nikoho neviděl.
Ráže je 4mm randz čili klasika SB.
Cena je různá na netu ji ***** a ***** prodává za 3995kč , já ji měl za velice podobnou cenu nechtěl se nechat usmlouvat...
Ale s 2.5"hlavní jsem ji nikde u nikoho neviděl.
Ráže je 4mm randz čili klasika SB.
a stále s ženou....
a stále s ženou....
http://www.*****-lov.com/m14-zbrane-bez ... 4-4-4mm-f/
Tuto by byla super jen je více tahaná než bych chtěl...
Holt někdo je vybíravej
Tuto by byla super jen je více tahaná než bych chtěl...
Holt někdo je vybíravej

a stále s ženou....
a stále s ženou....