TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
podle fotky se nada usoudit zda chrom nebo poniklovani.vypada to pekne ale historicky uz nic moc.
kdysi jsem nastrikal rucku u makarona nacerno.byly k tomu taky vyhrady.nakonec jsem to pracne sundal zpet na pertinax
kdysi jsem nastrikal rucku u makarona nacerno.byly k tomu taky vyhrady.nakonec jsem to pracne sundal zpet na pertinax
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Re: TT-33 Tokarev na obranu? (pistole)
Je to tvrdochrom, kdyby to byla válečná výroba tak bych do toho nešel ale je to r.v.1949 tak sem si řekl proč ne 

Scorpion 61S, Tokarev TT-33, DUO Opočno, MP-446 Viking, SA24/26 SEMI, Mosin 91/30
aspoň má teď pistole pořádnou povrchovku, zaslouží si to. ještě bych ji dal dřevoó 

Nejde!Prostě NNe
Rád bych na to hodil dřevo, jenomže to nikdo nedělá nejspíš kvůli tomu jak se upevňují na zbraň a ty origo dřevěné kdovijaké nejsou 

Scorpion 61S, Tokarev TT-33, DUO Opočno, MP-446 Viking, SA24/26 SEMI, Mosin 91/30
No lepší dřevo je na http://www.grips4u.net/index.php?cPath= ... 7fa47d2470. Bral jsem odtud jiné střenky a skvělá kvalita, jen ta cena zvlášť u TT-33 může být trochu větší 

Objednávat to z ciziny se mi moc nechce
Ještě se chci zeptat, kdyz je kohout na pojistném ozubu dá se natáhnout závěr dozadu? Zkoušel sem to a nešlo to tak sem za to nechtel moc tahat aby něco neruplo.

- Das semi-Auto
Je to tak, na poj. ozubu se závěr natáhnout nedá. Takže pokud nosíte bez náboje v komoře, tak na to dávat bacha 

Ještě jedna věc které jsem si všiml je že se tokarevu hrozně rychle zahřívá haveň. Stačí vystřílet 3 zásobníky a hlavně se skoro nedá dotknout.
Potřeboval bych hnout s hledím, zdá se že je v rybině, ale menší silou (mosaznou kulatinou + kladívko) mi to nešlo. Je potřeba hrubší síly. Máte prosím někdo zkušenost? Děkuji.
udeř víc, utrhne se a pude volně 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Děkuji Ede. Opravdu? Aby nešlo tak volně, že bude vypadávat? Toho se bojím.
Díky
Díky
na to je důlčík, tím to případně utáhneš, nemá to šroubky takže postaru 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ještě k té životnosti, pokud se uvádí , nevím teda kde, životnost 8.000 ran, tak naše CZ 52 ve stejné ráži uváděla 2.000, není to rozdíl, a dělali to ve válce !
Dle mě, naprosto perfektní práce, ve své době a srovnávat to z Glockem, chtěl bych vidět, co by dělal po ráži 7,62 Tokarev ? To se nedovíme.
Dle mě, naprosto perfektní práce, ve své době a srovnávat to z Glockem, chtěl bych vidět, co by dělal po ráži 7,62 Tokarev ? To se nedovíme.
Ale prosimtě, Glock se dělá v 357 sig a 10 auto a to jsou mnohem výkonnější včelky, takže klid 

Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Jj, dá se předpokládat, že Glock má trochu lepší materiály, než stařičká TT.