Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ja som si zbastlil kompaktný kufrík, kde mám všetko pokope - z Baumaxu. Je v ňom všetko, derríček, namazané strely, čistenie a mazanie, nástroje, handry, zápalky so zásobníkom. Jedine okuliare a tlmiče ešte nemám vychytané, čo sa týka prenášania. Chýba tam ešte vyťahovák, ten zbastlím cez víkend. A tiež na doma si ešte spravím nabíjací stojanček na pántoch, potom zavesím obrázok. Na jednotlivé navážky prachu používam nádobky od homeopatika Oscillococcinum, po vrch nasypané sa do neho zmestí presne 1,5g. Takže nútim teraz všetkých známych, nech to užívajú, nech získam 45 nádobiek.
- Přílohy
Naposledy upravil(a) Romanescu dne 23 led 2013 19:15, celkem upraveno 1 x.
Greatgun derringer .45 3,5"
Greatgun derringer 9mm 2,5"
Greatgun karabína Eleanor .45
Re: Derringer od fy Great Gun
Na navažovanie používam malú prachovničku z vitamínov, s dávkovacím špicom zo striekačky, na nej je uzáver z ihly s odstrihnutou kovovou časťou. Ako odmerku mám 2ml striekačku s presne odrezaným špicom. Vezuvit LC som meral na váhe a má objemovú sypnú hmotnosť (bez utrasenia) 0,9g/ml, takže sa dajú merať presné navážky objemovým dávkovaním. Niektorí možno budete mať výhrady ku plastovej nádobe a statickej elektrine, ale osobne považujem iniciáciu čierneho prachu statickou elektrinou v takýchto malých množstvách za prakticky nemožnú. Iné je to vo výrobe, kde sú oblaky jemného prachu vo vzduchu.
Greatgun derringer .45 3,5"
já už zažil výbuch prachovnice, tak je mi jedno proč se to stalo u xichtu to není nic moc, takže se raději vyhnu všem možným příčinám

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
No ve vedru musíš mít pěknou žízeň 

Na střelnici bych nechtěl stát vedle tebe......, to jsou důvody proč tam černostřelce neradi vidí .Romanescu píše:Na navažovanie používam malú prachovničku z vitamínov, s dávkovacím špicom zo striekačky, na nej je uzáver z ihly s odstrihnutou kovovou časťou. Ako odmerku mám 2ml striekačku s presne odrezaným špicom. Vezuvit LC som meral na váhe a má objemovú sypnú hmotnosť (bez utrasenia) 0,9g/ml, takže sa dajú merať presné navážky objemovým dávkovaním. Niektorí možno budete mať výhrady ku plastovej nádobe a statickej elektrine, ale osobne považujem iniciáciu čierneho prachu statickou elektrinou v takýchto malých množstvách za prakticky nemožnú. Iné je to vo výrobe, kde sú oblaky jemného prachu vo vzduchu.

Lekove obaly by meli byt antistaticke,takze bych to nedramatizoval.Ja ale prachovnice nemam rad.Odmerkou z nabojnice na mosaznem dratu naberu prach z pixly a sup s nim do zkumavek,o kterych vim,ze jsou antistaticke.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Pokud to tu ještě nezaznělo, ty fajnové lékovky od 0,5 , 1,5 a 2 ml se nazývají eppendorfky. Přijdou mi jako nejbezpečnější řešení a zároveň nejpřesnější. Pro ty, co používají 10ml zkumavky na moč, vejde se tam 9g na 5 střel (udělat si fixem čárky). A digitální váhy jsou na aukru od 125kč, poslouží i ta s přesností 0,1g.
Edit: např. http://www.leky-homeopatika.cz/eshop/mi ... 18088.html
Do 1,5ml se maximálně narve 1,5g, ideální na plný výkon derricka bude asi ta na 2ml.
Edit: např. http://www.leky-homeopatika.cz/eshop/mi ... 18088.html
Do 1,5ml se maximálně narve 1,5g, ideální na plný výkon derricka bude asi ta na 2ml.
Naposledy upravil(a) jawasaki dne 25 led 2013 21:40, celkem upraveno 1 x.
-
Zdar.Ja som si robil odmerky na prach s vystrelenich nabojnic..38 S&W s puskovych odrezes na mieru ,zastuplujes a mas.
Nábojnice jsou hezké, ale já nemám čas vymýšlet špunty.
Nemůžu si pomoc ale klasická dřevěná prachovnička je nej.V zimě nestudí tak jak kovová,dobře vypadá dá se nosit v kapse a přehodit nástavec trvá chvilku.Nábojnice a všechna ta udělátka sice nic nestojej ale není to ono většina laborantů u ní nakonec skončí 

Jenze prachovnice je zbytecna vec navic.Stejne k ni musis nosit neco do ceho to z prachovnice presypes.Ne ovsem pro nekoho,kdy sype z prachovnice rovnou do laufu.Ale to snad nikdo nedela.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ja sipu s prachovnice rovnou do hlavně je tam dávkovač a podle ráže našroubuju nástavec.Nemusím nic přesipávat.
Prachovnice je toto.Nebo se tomu říká jinak?
Prachovnice je toto.Nebo se tomu říká jinak?
Aha,tak jsem se spletl.Nerikam,ze se to stane,ale nesypat prach do laufu rovnou z prachovnice.Pokud se stane,ze v hlavni bude doutnajici zrnicko prachu z minuleho vystrelu a nasypes na nej prach,tak ti v tu chvilku bouchne v ruce granat.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Při sypání prachu do hlavně je otvor do prachovnice uzavřenej 8mm silnou mosaznou kulatinou.Pokud by prach v hlavni chitnul což se mi ještě nestalo nemá šanci prohořet do prachovnice. 

Teorie a praxe se někdy liší.