Derringer od fy Great Gun
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nevím, když se tomu dalo najíst tak to střílelo 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: Derringer od fy Great Gun
Jojo resilo se to uz mockrat.Pokud jde nekomu nabijet strela po naklepnuti lehce jednim prstem,tak je neco spatne.Ja musim strelu na prach natlouct palickou.Tim padem mam v hlavni tlak v poradku a lita to moooc hezky 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
.
Naposledy upravil(a) anonim dne 23 led 2013 20:42, celkem upraveno 1 x.
je tam oblina, naci ubrat z délky? Jak to je, tak mi to chodí.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
.
Naposledy upravil(a) anonim dne 23 led 2013 20:41, celkem upraveno 1 x.
Tak "můj" problém s těsností byl vyřešen výměnou laufů. Už když jsem ji dostal zpět a nabíjel, bylo mi jasný že bude střílet dobře, protože olůvko najednou kladlo stejný odpor po celé dráze... Neboli se potvrdilo to, o čem jsem mlel celou dobu. Jako laik můžu jen spekulovat nad kvalitou vývrtu nebo drážkování. Jeden lauf je 100%, ale druhý ještě ne, mám to s GG dál řešit k plné spokojenosti. Takže trámy teď spolehlivě vrtám jak sviňa první ranou.
jawasaki: -přestaň to matlat lithiovkou, protože maže moc. Olovo musí prach celkem pevně zašpuntovat, jinak se čerňák nerozhoří plnou rychlostí a fluše to. Krátký laufy jsou na tohle citlivý.
-olovo pořádně dotluč, aby slisovalo prach na co největší hustotu a samo se roztáhlo a utěsnilo v laufu.
jawasaki: -přestaň to matlat lithiovkou, protože maže moc. Olovo musí prach celkem pevně zašpuntovat, jinak se čerňák nerozhoří plnou rychlostí a fluše to. Krátký laufy jsou na tohle citlivý.
-olovo pořádně dotluč, aby slisovalo prach na co největší hustotu a samo se roztáhlo a utěsnilo v laufu.
Zkusím teda změnit mazání třeba na vosk nebo něco podobného. Stejně je člověk od tý vazelíny upatlanej jak prase.
Stalo by se něco, kdybych nenamazal vůbec?
Stalo by se něco, kdybych nenamazal vůbec?
Jsou lidi co na to akorat plivnou, ale to se pak nelze divit, ze to tam musi narazet palickou. Ja pouzivam real 200gr namocene do roztavene smesi vc.vosku s hovezim lojem 1:1. Strela se zpocatku musi natuknout, ale dal jde uz pomerne zlehka. Prachu davam 24gr. Na prach to nemlatim, pac neni potreba - i tak to kope slusne. Bohuzel penetraci jsem zatim nemel kde vyzkouset.
2anonim: zarazi me, ze mas kazdou hlaven jinak opracovanou. Ty moje vypadaj jak na tom prvnim obrazku, mam nerez.
2anonim: zarazi me, ze mas kazdou hlaven jinak opracovanou. Ty moje vypadaj jak na tom prvnim obrazku, mam nerez.
.
Naposledy upravil(a) anonim dne 23 led 2013 20:41, celkem upraveno 1 x.
není zaleštěná, pošli to do gg tam to máš v záruce doladěné ,-)
Cok gratukuju k vrtání
Cok gratukuju k vrtání

Radši se zeptam dvakrát, než mi to vybuchne v ruce. Když je ogivál pěkně nadoraz až na prachu, ale neni namazanej a hlaveň je čistá, nemůže prasknout hlaveň? Samozřejmě myslim originál ogivál z měkkého olova.
nemá proč prasknout 

Tak to jsi mě potěšil
Ale víš co, to, že jsem paranoidní, neznamená, že po mně nejdou 

jdou neboj, ale na funkci derika to nemá vliv 

Ten co plive na strely jsem ja,ale stejne ztezka mi to slo i s mazanim.Nejsem uz predovkova prvnicka a mazani si pripravit umim,ale proc se na strelnici patlat s mazanim,kdyz plivnu,bouchnu a chodi to tam kam to poslu

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert