Příspěvek
od bibros » 12 led 2013 01:21
mari: to byla reakce na předešlou hádanku, ukázka jaký nesmysl je hádat náboje bez jakýchkoli údajů a nemyslel jsem, že to někdo zkusí. Tímhle způsobem není problém hádat náboje známé a neznámé těžko někdo může uhádnout a je to jen o hádání. Na první fotce jsou zleva 7,65 Borchard, 7,63 Mauser a 7,62 Tokarev, podle čeho je lze rozlišit? Druhá fotka zleva:300 RUM, 7mm RUM, 7mm Imperial Mag., 300 Imperial Mag. a teď mi řekni podle čeho bys je mohl určit. Ale už jsem se uklidnil.
hides: Náboje na fotce zleva 1)? , 2) Hirtenberger Patronenfabrik Rakousko, 3) DWM Deutsche Waffen und Munitionsfabriken A.G. Aktiengesellschaft Německo, 4) dnf Rheinisch Westfälische Sprengstoff Actien Gesellschaft Werk Nürnberg, nebo dnt Schlenker Grusen j. Uhrenfabrik Schwenningen Neckar Německo - méně pravděpodobné. Zajímavá je kombinace téhle střely s ocelovou nábojnicí a německým válečným kódem. Prosím už nedávej hádanky, kde není možné se něčeho zachytit, projdi si jednu dvě stránky nazpátek, třeba porozumíš co tím chci říct.