- netridene a ani nevybirana serie JSB Jumbo Heavy
- vzdalenost 45m
- v sede s harriskama
- FX Gladiator (ST, regulator)
Kdyz bych vzal terce vrade, tak par peknych 5ti rannych soustrelu by se tam naslo.
Jeste budu chvili trenovat

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
pardon že se vracím k tak starému tématu, ale to je přesně můj poznatek, že JSB vám dají vyžrat každou i sebemenší chybu střelce. Aktuálně střílím KP Master, ty si taky nenechají leccos líbit, ale někdy mám až tak silné pochybnosti o puškohledu, že tam strčím Boxera a ejhle, najednou všecko lítá tam kam mířím. Jindy, když "mám den", tak Masterama střílím tak, jak to Boxerama už líp nejde. S oblibou sundávám 10m terč z bedny tak, že se trefuji do šroubů, které jsou tam zamáčknuté, někdy vystřílím okolo šroubu i díru a šroub ne a ne zmizet, pak vezmu boxera a je po dvou ranách pryč.PEPAN píše:o psychice mi povídejtestala se mi letos zvláštní věc. Chodím střílet se slávkou na jednu skálu, dolů vyskládam víčka a ty sestřeluju, většinou z deseti ran vždy něco odlítne někdy třeba 3-5 za sebou a to jsem šťastný. Nyní mi zbývaly 3 víčka a cca 30 diabolek jsb a samozřejmě jak ubývaly a bez zásahu dával jsem si záležet čím dál tím víc. jak jinak netrefil, sáhl jsem po gamo matchkách a po 3 ranách bylo uklizeno
![]()
takže gamo match se správnou dávkou nas**nosti a štěstí klidně předčí jsb
Ten testik by bol myslim viac vypovedny, keby si u rozdielnych typoch hlavni pouzil rovnaky kaliber (napr. tu .22-ku).piku píše:Já zkusil jeden testík a to hladá ST vs drážkovaná.
Dvě pušky jedna FX Cutlas kalibr 177
Druhá KalibrGun Cricket kalibr 22
Obě ve výkonu 16j a na vzdálenost 30M.
...
Tak babo sud