V?b?r pu?kohledu na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Měl jsem jej na Hatsanovi bez problému pak na Dianě také zcela bez jakých koli závad mohu jen na Slávku vřele dopuručit na střílení do třiceti metrů plně dostačující.Po zakoupení větrovky na střelbu na větší vzdálenosti jsem ho vyměnil za VIPERA 10*44 .
Re: Výběr puškohledu na vzduchovku
A o kterém modelu teď mluvíš ? Případně kde jsi nakupoval a jaké Slávii jsi jej měl ... díkyKohout píše:Měl jsem jej na Hatsanovi bez problému pak na Dianě také zcela bez jakých koli závad mohu jen na Slávku vřele dopuručit na střílení do třiceti metrů plně dostačující.Po zakoupení větrovky na střelbu na větší vzdálenosti jsem ho vyměnil za VIPERA 10*44 .

Slavia CZ 630 Cal.177 rv."03 + zakázková montáž KZK + Delta Optical Entry 4x32AO
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - n.p. Strakonice 64953
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - Zbrojovka Brno 10120
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - n.p. Strakonice 64953
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - Zbrojovka Brno 10120
Viperů bylo a je v bazaru dost takže
ale ta mamba by se mi líbila do 1000 J se vejdu
jestli to je lepší než délta
AO nemusim, jo a eště nechápu jak si někdo na střelbu long range koupí 10x
není to málo
mam v úmyslu střílet do sta metrů 

Liebe ist in der luft! Sudet agenci.
I Top odstrelovaci maji na puskach Leupoldy se zvetsenim 10x.A to strili na vzdalenosti 300+ 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Na 50ti kg pytel cukru to taky stačí. 

Na zvířata nestřílím, masa jsou plne obchody.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
Jsou jine způsoby jak dokázat, že jsem člověk.
10x ti bohatě stačí na všechno,kromě měření vzdál.16x ti,ale tu vzdál. taky nezměří nějak výrazně lépe,to potřebuješ 25x a více.
Kup 10x já po nějakým vhodným taky pokukuju.
Kup 10x já po nějakým vhodným taky pokukuju.
aha proto máte ty hawky 8,5-25x a ne 6,5-20x 

Jinak co vím tak Kubajzz prodává hawka 10x s paralaxou a taktický kříž. Zkus ho kontaktovat.
Tak zrovna Hawke na měření vzdálenosti moc není,tak do 40m se dá určit z paralaxy,máme je z důvodu halfmildotu.
Pokud budeš střílet do 100m kup ještě dálkoměr.
Pokud budeš střílet do 100m kup ještě dálkoměr.
LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
jo ale Hawke 6,5-20x ma taky HMD a nikdo ho nemáte jenom Ted
asi používá jen 10X a 20X kdy je pravdivý md takže 25x je stejně k ničemu asi 

Co si myslíte o tomto puškohledu, máte někdo zkušenost? http://www.airgunbuyer.com/Showproducts ... Telescopic Sights&SubCat=Nikko Stirling Scopes
líbí se mi verze 10-50x60, ale možná by se v této cenové relaci dal najít lepší puškohled
líbí se mi verze 10-50x60, ale možná by se v této cenové relaci dal najít lepší puškohled
- XXXxkymXXX
Tak zase otázka, mám slávii 634 v ,22 a na ní deltu 4x32 AO a na jednu stranu jsem rád že mi v ní upadl zámněrný kříž a tak jsem ji poslal k doktorovi
ale ta druhá jak dál... No a teď potřebuju poradit co zakoupit aby se toto neopakovalo, moje hledání zkončilo prvotně u NIKKO STIRLING Mountmaster AO 4-12x50 na webu píšou na malorážku ale to jsem slyšel i u delty a tak přemýšlím o NIKKO STIRLING GAME KING AO nebo něco podobnéhoa nebo Hawke dělá HD řadu cca 3000 kč nebo písněte něco osvědčeného protože delta vydržela cca 2300ran a jen jsem viděl jak se to utrhlo. Díky

BSA XL tactical cal .177
Slavia 634 cal .22, Hawke 6-24x44, Harris 1A2, Custom Tuning
Lov 21 cal .177
Nevím, jakými zbraněmi se bude bojovat ve třetí světové válce. Vím však, že ve čtvrté to budou opět klacky a kameny
Slavia 634 cal .22, Hawke 6-24x44, Harris 1A2, Custom Tuning
Lov 21 cal .177
Nevím, jakými zbraněmi se bude bojovat ve třetí světové válce. Vím však, že ve čtvrté to budou opět klacky a kameny
Malorážka je proti 634 jen takové plyvátko. Vztaženo šetrnosti vůči puškohledu.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
xkym: Měl jsem na S634 také Deltu 4x32ao. Odhadem 1000 ran, nestřílím často. Teď, když jsem se vybavil i lepší "technikou", jsem Slavii dal mířidla Tru-glo se světlovodnými vlákny a Delta je, zatím, zpátky v krabici (nic jí po těch 1000ranách není). Prostě mě opět začalo bavit mít i něco s pevnými mířidly a Slavie je k tomu podle mně vhodný kandidát. To jen pro případ, jestli máš i jiné možnosti "ne-killerscopů" ...
Jinak bych se Delty držel, je to na S634 všeobecně doporučovaný puškohled. Variabl bude představovat další mechanismus, co se může vysypat. Prošel jsi recenze puškohledů na Alexxxusových stránkách?
Jinak bych se Delty držel, je to na S634 všeobecně doporučovaný puškohled. Variabl bude představovat další mechanismus, co se může vysypat. Prošel jsi recenze puškohledů na Alexxxusových stránkách?
z ho.na bič neupleteš