Diabolky
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Re: Diabolky
Moje Gamo Pro Hunter sú v strašnom stave. Pokrčené, otrepy, strašne špinia. Tie fľaky na nich, to je nejaký humus mastný špinavý. Kúpil som ich len do zbierky a zo zvedavosti.
Jako všechny Gamo a naše Standarty strašně špiní.
Ale Gamo mají krabičky s vítaným závitem,po vymytí se dají do nich opatrně přesypat JSB
Ale Gamo mají krabičky s vítaným závitem,po vymytí se dají do nich opatrně přesypat JSB
Upadla mi krabička JSB Exact 4,5 ,mám celou sadu teda 5000 ks.V té krabičce zbylo použitelných ani né třetina diabolek.Je třeba si uvědomit,že přeprava na diabolky má stejný vliv jako výroba.Takovou devastaci jsem po pádu z 20 cm nečekal,byla to nová nenačatá krabice.
Závěrem buďte opatrný na přepravu a raději objednat přímo JSB ty to balí dobře a nebo kdo má možnost si je tam přímo vyzvednout.
Závěrem buďte opatrný na přepravu a raději objednat přímo JSB ty to balí dobře a nebo kdo má možnost si je tam přímo vyzvednout.
To se mi stalo také. Pak už jen lupu a pinsetu.
Pokud jde o dopravu, pracovnící Česká pošty dokáží
prolomit při přepravě i to nejodolnější balení.
Stačí s balíkem jen praštit a diabolky už
samy o sebe zajistí zbytek
Pokud jde o dopravu, pracovnící Česká pošty dokáží
prolomit při přepravě i to nejodolnější balení.
Stačí s balíkem jen praštit a diabolky už
samy o sebe zajistí zbytek
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Opatrná doprava je u diabolek naprosto zásadní. Já je vozím sám, mám je v autě dnem vzhůru, aby v každé krabičce ležely na molitanu, co je pod víčkem a nejezdím po D1.
A nepamatuju si, kdy jsem v krabičce našel poškozenou diabolku. Nevyhodil jsem snad ani jednu už několik let.
Vždycky když vidím fotky pomačkaných exactů z krabičky, tak vím že je to na 99,9% kvůli přepravě nebo manipulaci při ní.
A nepamatuju si, kdy jsem v krabičce našel poškozenou diabolku. Nevyhodil jsem snad ani jednu už několik let.
Vždycky když vidím fotky pomačkaných exactů z krabičky, tak vím že je to na 99,9% kvůli přepravě nebo manipulaci při ní.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Expedice balíků Fedex , ČP ,
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
Niečo neuveritelne,ledva som to dopozeral do konca. Aspoň vidieť ako si ludia važia pracu,do fabriky s takymto hajzlom,aby musel robiť na ukol celych 8hodin a vkuse na nohach a pod kamerami,potom by sa asi inač spraval k balikom. Keby som to ja natočil v momente idem riaditelovi a v ten deň to maju všetky televizie.
Krv mi vre v žilach ked vidim takychto hnilišov a lajdakov.
Krv mi vre v žilach ked vidim takychto hnilišov a lajdakov.
To chce kľud Juro.
Lepšie povedané: To chce nálepku.
Lepšie povedané: To chce nálepku.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Ty samolepky jsou dobrý
Pro ty co to mají do Bohumína daleko je lepší, když si zajdou k místnímu prodejci, kterýmu to přijde na paletě
Pro ty co to mají do Bohumína daleko je lepší, když si zajdou k místnímu prodejci, kterýmu to přijde na paletě
- Vladimír.K
mě docela štval jedem prodavač v praze(a byl snad i profláklej) když jsem tam šel pro exacty tak s tim vždycky švihnul o stůl jak máma se schnitzlem, když sem kupoval lapua x-act do maliny na zkoušku tak to samý(8kč za náboj 22lr ) už to snad ale nedělá..
dnes mi přišel balíček120X gamo match v papíru, objem tak 8l, no kdybych se cestou z pošty s tim mrzákem viděl tak si dam 5kč (ono není moc vidět že to má přez 30kg ) navíc s chřipkou..
co je důležitý, papírový krabky u stěn krabice na šrot, tak sem dal rovnou prát prvních 2750ks. už se na ně těšim asi pudu zabouchat ječtě v noci
dnes mi přišel balíček120X gamo match v papíru, objem tak 8l, no kdybych se cestou z pošty s tim mrzákem viděl tak si dam 5kč (ono není moc vidět že to má přez 30kg ) navíc s chřipkou..
co je důležitý, papírový krabky u stěn krabice na šrot, tak sem dal rovnou prát prvních 2750ks. už se na ně těšim asi pudu zabouchat ječtě v noci
Nejde!Prostě NNe
taky mě dneska přišlo 60xmatch.
přeš ppl, napsal jsem jim, že chci poslat jako křehké, bylo to tam.
možná to dělají automaticky, nevím.
dobře zabalený, prohlídl jsem 5 krabiček a jsou ok. ty gama jsou dost tvrdý, tak víc vydrží.
pro mě a pro děcka na plechovky dobrý,na tunění rychlosti super, holt když vystřílím do lapače 200 jsbček, tak ani nemám radost z konzistence
ta cena mě prostě dostala.
přeš ppl, napsal jsem jim, že chci poslat jako křehké, bylo to tam.
možná to dělají automaticky, nevím.
dobře zabalený, prohlídl jsem 5 krabiček a jsou ok. ty gama jsou dost tvrdý, tak víc vydrží.
pro mě a pro děcka na plechovky dobrý,na tunění rychlosti super, holt když vystřílím do lapače 200 jsbček, tak ani nemám radost z konzistence
ta cena mě prostě dostala.
http://david_holub.sweb.cz/
Docela poctivě jsem je se synem přebíral,ale i ty nejlepší jsou jen tak do plechovky od piva.
Totální devastace,jedna se o druhou více či méně zdeformovala.
Tak na přepravu a manipulaci co největší opatrnost.
Totální devastace,jedna se o druhou více či méně zdeformovala.
Tak na přepravu a manipulaci co největší opatrnost.
Už několik let si nechávám vozit střelivo z Bohumína PPL, a zatím žádný problém nenastal
...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Nenašel by se tu někdo, kdo by byl schopen vyrobit přesný kalibr na odlévané "diaboly"? Leju do formy pro .22-250 což je ca 5,68 mm a bylo by potřeba to zkalibrovat na 5,50 mm. Nákres bych dodal, vnější závit pro uchycení do lisu bych si taky klidně pořešil sám.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht