GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nebastlil jsem ho na lištu, ale dal jsem ho na plastové předpažbí. Jinak doporučený postup pro harrisky je vyvrtat tam díru, vyříznout závit a použít patřičný adaptér.
Gunpower dělá originální bipod s přichycením přímo na tu 11mm rybinu, ale to jsou vyhozené peníze.
Gunpower dělá originální bipod s přichycením přímo na tu 11mm rybinu, ale to jsou vyhozené peníze.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
- dalajlamax
- Kontaktovat uživatele:
Re: GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)
zdar, ja som to mal takto, kedze som na SK / CZ nevedel zohnat adapter... je to funkcne, ale system gp mi prisiel subtilny, proste som sa nevedel poskladat a poriadne "to" chytit
je to jeden kus dvojdielnej montaze so zavitom na "stop" skrutku, do ktoreho nahodou pasovala skrutka ktora drzi harrisy zo spodnej strany, neskor som tam mal zvnutra este kontra matku, no a verzia mk3
bola na jednodielnej montazi... tak to aj nakoniec odislo zaujemcovi na inzerat...
p.s: je to bastla, ja viem, ale na ten cas to stacilo, ked sa s tym adekvatne zaobchadzalo, drzalo to...
edit: foto mk3

p.s: je to bastla, ja viem, ale na ten cas to stacilo, ked sa s tym adekvatne zaobchadzalo, drzalo to...
edit: foto mk3

Protože už jsem neměl nervy se stálým laděním GP-čka, tak jsem prodal pod cenou regulátor od "Amíka" a říkal si, až mi přijde poslední verze regulátoru od ALtarose, tak jej jen namontuji.
Když bude i ten nový K.O., tak jej vyndám a žádný už nikdy používat nebudu.
V pátek mi přišel regulátor od Altarose.
Výměna cca 3 minuty, plnění super - tak hurá na měření.
Mrkněte na konzistenci.
Začátek - asi si tzv. sedal (od 3300PSI do 3000PSI) pak už paráda
Po otestování jej nastavím na 16J a už do toho nešáhnu - fakt!!!!!!
Když bude i ten nový K.O., tak jej vyndám a žádný už nikdy používat nebudu.
V pátek mi přišel regulátor od Altarose.
Výměna cca 3 minuty, plnění super - tak hurá na měření.
Mrkněte na konzistenci.
Začátek - asi si tzv. sedal (od 3300PSI do 3000PSI) pak už paráda

Po otestování jej nastavím na 16J a už do toho nešáhnu - fakt!!!!!!

Zde je detail - regulátor od Altarose, už je eloxovaný. Manometr a QF lze mezi sebou přehazovat.
Utaženo jen rukou a drží
Tu žlutou krytku jsem si na QF dal sám
Mezera mezi manometrem a tělem zbraně je Tip Ťop - ale plně vyhovuje.
Utaženo jen rukou a drží

Tu žlutou krytku jsem si na QF dal sám

Mezera mezi manometrem a tělem zbraně je Tip Ťop - ale plně vyhovuje.
To Mikiki: Gratuluji, tak jsi to konečně dotáhnul.
Úspěch navštěvuje jen ty, kteří vedou život plný práce a nekradou.
cau kluci vymenil jsem u Stealtha kovovou trubku(první zleva před přužinou viz.mikikiho fotky na předchozí straně) v závěru za plastovou instalatérskou, ale pořád to hází ten hnusnej kovovej zvuk.Alespoň váha klesla o pár gramů
věděl by někdo v kostce jak to jde ještě utlumit, jde mi pouze o ten zvuk závěru.Ještě mě napadlo tam všude podél hlavně nacpat mirelon nebo neco na ten způsob.

věděl by někdo v kostce jak to jde ještě utlumit, jde mi pouze o ten zvuk závěru.Ještě mě napadlo tam všude podél hlavně nacpat mirelon nebo neco na ten způsob.
Vzhledem k tomu, že kovový zvuk dělá hlavně kladívko, dopadající na tu část závěru, která pak otvírá ventil, se obávám, že to utlumit nepůjde.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
tak mezi kladívko a samotný závěr zkusím ještě vložit, nebo nasadit teflonové těsnění
Mám nějaká nová vide s novým regulátorem (na video je ještě neeloxovaná verze). Jedná se především o měření na SSS 5.5
První je klasické pro ideální přesnost tedy rychlost do 280ms s JSB jumbo heavy (je rozděleno na dvě části, které těsně navazují na sebe, problém s omezením nahráváním max 10minut)
Regulační tlak 105bar
graf:
http://altaros.rajce.idnes.cz/Gunpower_ ... _5.5mm.jpg
Druhé dvě videa jsou pro JSB jumbo heavy s tlakem 160bar.
Třetí video je pro tlak 170bar a JSB monster 1.65g, přičemž byla změřena jen část tlakového rozsahu, jelikož nebylo dost těchto diabolek.
ventil hi flow zalepený proti protáčení (mezera cca 1,9mm) bicí mechanizmus maximálně povolený (tj u čísla 2)
První je klasické pro ideální přesnost tedy rychlost do 280ms s JSB jumbo heavy (je rozděleno na dvě části, které těsně navazují na sebe, problém s omezením nahráváním max 10minut)
Regulační tlak 105bar
graf:
http://altaros.rajce.idnes.cz/Gunpower_ ... _5.5mm.jpg
Druhé dvě videa jsou pro JSB jumbo heavy s tlakem 160bar.
Třetí video je pro tlak 170bar a JSB monster 1.65g, přičemž byla změřena jen část tlakového rozsahu, jelikož nebylo dost těchto diabolek.
ventil hi flow zalepený proti protáčení (mezera cca 1,9mm) bicí mechanizmus maximálně povolený (tj u čísla 2)
Altaros:
No tak to jsou výborný výsledky, fakt čumim přez 100 střel s tímhle výkonem je luxus.
Trochu by mně zajímala ergonomie zbraně, když se odhadem o 5 cm prodlouží lahev.
Čekám jak se vyvinou ceny u KalibrGun a pak se rozhodnu regulík do Storma nebo nová flinta.
Nicméně klobouk dolu opravdu super.
No tak to jsou výborný výsledky, fakt čumim přez 100 střel s tímhle výkonem je luxus.
Trochu by mně zajímala ergonomie zbraně, když se odhadem o 5 cm prodlouží lahev.
Čekám jak se vyvinou ceny u KalibrGun a pak se rozhodnu regulík do Storma nebo nová flinta.
Nicméně klobouk dolu opravdu super.
GunPower - Storm Regulátor Altaros - verze 2 (125 Bar)
Optisan Viper 6-24x56IR
Optisan Viper 6-24x56IR
moc dekuji za mereni, je to velice zajimave altarosi.

Gunpower SSS- 22 ,Altaros regulator,NS 10-50x60
CZ 200 -177,Altaros regulator,hawke sidewinder tactical 8-25x42
Marauder pistol- 22 ,Altaros regulator,UTG 3-9x32 new gen. compatc
Crosman 1377 - ocelovy zaver ,flat top ,18" hlaven ,UTG 3-9x32
CZ 200 -177,Altaros regulator,hawke sidewinder tactical 8-25x42
Marauder pistol- 22 ,Altaros regulator,UTG 3-9x32 new gen. compatc
Crosman 1377 - ocelovy zaver ,flat top ,18" hlaven ,UTG 3-9x32
a cena????
s dovolenim altarosi

Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Potřeboval bych sehnat do svého GP Shadow .22 místo originální hlavně délky 30 cm o 10cm delší. Popřípadě vyměnit. Neměl by někdo na výměnu či prodej?
Tady si kup 60cm hlavňovinu a nech si to případně zkrátit dle libosti: http://www.gunspares.co.uk/shopdisplayp ... 5%2E5mm%29
Skús v aeron.cz...urobia ti na mieru.Aj ja mám s tadiaľ.