GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Tobbi
Re: GunPower (Storm, Stealth, SSS, Shadow)

Příspěvek od Tobbi » 21 úno 2012 08:44

Dizajin je u SSS to naprosto poslední... :roll: Víc,dál a rychleji :lol:

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
deef

Příspěvek od deef » 21 úno 2012 09:33

Blue_L píše:To je dost nemile. Inak zeby SSS oplyvali nejak extra krasnym dizajnom sa neda povedat :roll:
Vzhled je vždy otázkou vkusu a je jedno jestli jde o babu, o auto a nebo o vzduchovku...
Dumak

Příspěvek od Dumak » 21 úno 2012 21:55

enzo46 píše:Tak uz som sa skontaktoval s altarosom a cosi o regulatoroch dozvedel.Len mi vadi ze ak tam dam manometer nejde demontovat tlakova flasa a neda sa menit vykon pomocou bicej pruziny.Ma niekto regulator od altarosa na SSS-ku?
Netvrdil bych zrovna, ze nejde pri pouziti regulatoru reg. vykon, spise naopak bude regulace vykonu stabilnejsi kdyz budes mit staly tlak...
Konkretne u sss staci vytahnout podlozku, ktera je za bicim kladivkem a regulace pujde jak po masle, ale samozrejme jen do urciteho vykonu, ktery omezuje regulator...
RAS

Příspěvek od RAS » 27 úno 2012 20:46

Tak jsem dneska u Storma poladil spoušť a pojistku výstřelu.
Zhruba hodinka práce s 800 -stovkou šmirglem a je hotovo.
Změna chodu spouště je fakt citelná a pojistka výstřelu i když je stále tuhá jde umáčknout tak o 50% snadněji než před úpravou.
Nechápu proč to Airforce nedělá rovnou. :roll: :roll: :roll:
Ale na druhou stranu je spoušťový mechanismus vyrobený z kvalitního opravdu tvrdého materiálu a bude věčný.
Ze Storma už jsem vystřílel +- 2000 ran a na žádném dílu spouště jsem nenašel ani náznak opotřebení.

Takže nakonec jsem spokojenej lepší je si to trošku poopravit než kdyby to bylo vyleštěný,ale udělaný z nějakýho sračkoidního matroše.
GunPower - Storm Regulátor Altaros - verze 2 (125 Bar)
Optisan Viper 6-24x56IR
darkall

Příspěvek od darkall » 28 úno 2012 10:55

To s tou spúšťou nemáš celkom pravdu...v mieste kde je pripevnená kolíčkom je predelená a tam je slabina.mal som to rozobrané ked sa mi to zaseklo,dosť ľahko sa to dá ohnúť ,,takže pozor,,.takže ked sa niečo zasekne ...netlačiť!!
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 bře 2012 13:10

Nějaké povídání o Gunpower Stealth.
http://www.fieldtarget.cz/vetrovky/gunp ... ealth.html
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Warthog

Příspěvek od Warthog » 01 bře 2012 13:55

Hezké, ale dovolil bych si zase malou opravu :-) Gunpowery/AF se liší i délkou vlastního rámu a použitými ventily. Možná jsou jiné i pružiny a závaží/kladívka, ale tím si nejsem jist.

Jinak ta nekonsistence je zvláštní jev. Netuším, jak se to chová při 16 Joulech, ale někde kolem 50 je to tak, že při pohledu na chrono je to opravdu dost hrůza. Jenže když se člověk vykašle na chrono a prostě střílí, tak přesnost je výrazně vyšší, než bych při té nekonsistenci čekal. A to i na 70 m, kde se už projeví pokles střely i při té vyšší energii.

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 bře 2012 16:43

Dík za připomínky, mám rád, když se někdo ozve, pomáhá to udržet úroveň.

Máš pravdu, i ten rám je zkrácený a lišta na optiku taky.
S ventily a pružinami je to problém, protože jich je několik druhů bez ohledu na model, stejně je to s možnostíXnemožností regulace výkonu, podle legislativy cílových zemí.
Článek jsem v tomto smyslu upravil, dík.

S tou nekonzistencí není problém v tom smyslu, že by se rány od sebe příliš lišily, ale s tím, že křivka neustále co ránu stoupá a pak co ránu zase klesá. Takže na terči to dělá takové čárky. Prostě co rána, to zásah kousek výše, pak to chvilku střílí do jednoho místa a po čase zase co rána, to kousek níže.
Ono při 50 joulích na 70 metrů i kdyby byla konzistence +-15 m/s, tak to bod zásahu posune nahoru nebo dolů maximálně o centimetr. Problém je, že první rána bude mít 240m/s, čtyřicátá bude mít 310 a osmdesátá bude zpátky na 250. Takže člověka to donutí plnit například na 160 bar a střílet do 120ti barů, kde bude mít rychlost mezi 300-310, ale k tomu zjistí, že při tomhle nastavení dá třeba jenom 25 ran.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
malefactor

Příspěvek od malefactor » 06 bře 2012 11:19

Mno, předpokládám že se mluví o verzi bez regulátoru. Také se mi nezdá že by při výstupním tlaku 120bar bylo schopno dosáhnout úsťovky přes 300m/s. Možná v ráži .177
Lukáš

Příspěvek od Lukáš » 06 bře 2012 15:00

dokáže, ale s delší hlavní
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 06 bře 2012 17:58

Gunpower SSS .22 100 m
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Warthog

Příspěvek od Warthog » 06 bře 2012 23:38

Nic převratného. Pokud to jsou klasické třetinkové kelímky, tak na to za bezvětří stačí 16 Joulů. Mám tu minimálně dva svědky na 6cm skupinky na 100 metrů (pravda, nebyl to GP, ale já jsem taky houby wunderschütze).

U gunpoweru na max. výkon začíná v mém pojetí umění někde u třetinkové plechovky na 120 až 130 metrů a znám lidi, kteří je na 150 m trefují min ve 3/4 vypálených ran.

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
enzo46

Příspěvek od enzo46 » 29 bře 2012 16:40

Dumak píše:
enzo46 píše:Tak uz som sa skontaktoval s altarosom a cosi o regulatoroch dozvedel.Len mi vadi ze ak tam dam manometer nejde demontovat tlakova flasa a neda sa menit vykon pomocou bicej pruziny.Ma niekto regulator od altarosa na SSS-ku?
Netvrdil bych zrovna, ze nejde pri pouziti regulatoru reg. vykon, spise naopak bude regulace vykonu stabilnejsi kdyz budes mit staly tlak...
Konkretne u sss staci vytahnout podlozku, ktera je za bicim kladivkem a regulace pujde jak po masle, ale samozrejme jen do urciteho vykonu, ktery omezuje regulator...
Tak zatial este stale nemam ziadny regulator. No a neviem ci aj bude nejaky,moc ma tato vecicka neohurila, cakal som presnost a silu a ani jedno z toho... som natom podobne ako to tu uz pisal ludas ci kto, proste striela to ako chce... asi pojde, len neviem kto to takto kupi....
tony716

Příspěvek od tony716 » 14 kvě 2012 21:40

ahoj ja mam regulator od altarose ale uz prodlouzenou verzi kde muzu vlasku odsroubovat u s budikem.to jediny chybelo memu SSS regulator -rychloplneni A HLAVNE BUDIK :P
Gunpower SSS- 22 ,Altaros regulator,NS 10-50x60
CZ 200 -177,Altaros regulator,hawke sidewinder tactical 8-25x42
Marauder pistol- 22 ,Altaros regulator,UTG 3-9x32 new gen. compatc
Crosman 1377 - ocelovy zaver ,flat top ,18" hlaven ,UTG 3-9x32
palong74

Příspěvek od palong74 » 14 čer 2012 17:39

muzes hodit foto
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Odpovědět