O vzduchovk?ch Gamo

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Tren
Re: O vzduchovkách Gamo

Příspěvek od Tren » 30 črc 2012 09:44

Gamo Deltamax

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

GAMO Deltamax .177
Smazaný uživatel 3736

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 30 črc 2012 13:53

Vidím, že toho plastu je tam ešte viac ako som myslel. Ale keď ti to funguje dlhé roky bez poruchy, tak je ok. Pokiaľ to s tým plastom bude takto ďalej pokračovať, tak sa firma "Gamo" premenuje asi na "Gumo".. :lol:
Tren

Příspěvek od Tren » 30 črc 2012 14:04

Na krabici je 4300 SK no nezda sa mi ze stala tolko. pametam sa na cca 3800 SK
GAMO Deltamax .177
Smazaný uživatel 3736

Příspěvek od Smazaný uživatel 3736 » 30 črc 2012 14:09

Koľko to má asi výstrelov za sebou? A čo bolo menené na tom? A výkon? Meral si?
Tren

Příspěvek od Tren » 30 črc 2012 16:19

moze mat tak 2000 - 2500 vystrelov, menene nebolo nic, nebola ani rozobrata nikdy. olejovana a cistena bola pravidelne. energiu som nemeral ale striela cca rovnako ako ked bola nova. na krabici je 160m/s ustovka, tak podla vzorca co som tu niekde videl ( 160 * 160 * 0,547 / 2000) vychadza nejak na 7J , dost slabucke sa to zda byt, ale kolko ma realne to netusim
GAMO Deltamax .177
Milhausekkk

Příspěvek od Milhausekkk » 07 srp 2012 12:11

Ahoj,

jsem tady nový a už celkem naštvaný...chtěl jsem Vás poprosit o radu, jakou vzduchovku koupit..příspěvek se tady nezobrazil, že mi jako nováčkovi musí být schválen...tak týden čekám a pak mi ho stejně smazali bez zveřejnění... tak děkuju :(

Už se nebudu rozepisovat jako posledně, jen Vás chci poprosit o radu...vybírám jako začátačník pro zábavu Hammerli hunter force 900 nebo Gamo shadow DX ve výhodném setu ... co koupit z těchto dvou? Více se mi líbí Hammerli, ale ty recenze jsou strašné ..´
Díky za rady, Milan
Ruger Air Hawk Elite cal. 4,5 mm
67.

Příspěvek od 67. » 10 srp 2012 14:41

Ak nechceš niečo lepšie,tak myslím,že Gamo...
...vzduchovky-optiky-diabolky-streľba...a mnoho iného,čo sem už ale nepatrí...
http://www.risopepi.sk
mažki

Příspěvek od mažki » 10 srp 2012 15:38

Mozno by si mohol zvazit
http://www.pazba.cz/zbozi/5514/Vzduchov ... 4-5-mm.htm
ja o nej vazne uvazujem tiez som o hammerli aj o tom gamo uvazoval ale tento crosman by mohol byt medzi nimi dobrou kupou so slusnym puskohladom ,ja som sa do nej ist stale neodhodlal aj ked precitane mam vela hlavne na americkych strankach kde su vacsinou pozitivne ohlasy,pockam este na odpoved z pazby kolko stoji pruzina tesnenia a ci ich vobec maju ak napisu ze s nahradnymi dielmi neni problem uz vahat asi nebudem este zvazujem hatsan 95 a NS air king.
Gamo hunter DX -Nikko Stirling 6x40AO mounmaster
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Milhausekkk

Příspěvek od Milhausekkk » 11 srp 2012 14:00

Moc díky za rady,
tak asi půjdu do Gamo, bude to vůbec má první vzduchovka s použitím asi jednou týdně na zahradě na zábavnou střelbu do plechovek atd. pokud mě to bude bavit, zkusím i terče a pokud se tenhle momentální nápad o koupi vzduchovky promění v koníčka, tak časem koupím i něco lepšího, vybírat je teda z čeho, až jsem koukal.
Mějte se a díky za rady
Ruger Air Hawk Elite cal. 4,5 mm
andreyco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andreyco » 21 srp 2012 20:05

ahojte, stal som sa majitelom novej Gamo cfx a (zatial) som velmi spokojny. Presiel som na Gamo z Crosmana 1077, a v porovnani s Gamo je to len detska hracka...
Crosman 1077 som mal s optikou umarex, Gamo mam zatial bez optiky, ale dnes po doladeni mieridiel a nastreleni ( chvilu to trvalo, asi 100 diaboliek to stalo ) to je super presna vzduchovka. na 30m do 12g CO2 bombicky som to ku koncu uz daval jednu-za-druhou. Neviem sice ako je silna ( ci je s dierou v pieste, alebo nie ), ale dle dokumentov a vyrazenych cislach na hlavni by mala mat tych 16J (nikde ziadne "F" v patuholniku som nenasiel)...na nejakych 20m som dosku z makkeho dreva prestrelil skrz len to tak hvizdalo :)
zeleny lapac na diabolo 14x14 s delenym priestorom je cely pokryveny, jednotlive priecky su ohnute, ako by to bolo z papiera...skratka silu ma fakt velku ( berte samozrejme v potaz, ze doteraz som strielal s crosman 1077 a ten skor "plival" nez strielal :D )
ked s touto novou cfx vyprazdnim tu krabicku JSD Exact co mam tak napisem dalsie poznatky a skusenosti...pre tych co sa este rozhoduju ci gamo ano alebo nie ;)
pekny den
HANYKING
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HANYKING » 08 zář 2012 21:56

Taky mám týden cfx a jsem nadšen! Vadí mi jen ta plastová spoušt. Taky by mohla být ochrana mušky. Na mířidla jsem dnes ne 50 metrů kosil flašku od oleje. Dal jsem nad ní pomocnej terč a mířil na něj. Musel jsem už 40-50cm nadsadit. Ale jak jsem se ustředil správně tak to padalo na každou ránu. Na 20 - 30 metrů střed do průměru 5cm je jasnej. Střílím ve stoje s oporou o auto a mám podloženej smotanej ručník. Mířit jen muškou je super zábava. Ale když pušku pak do ručníku zabalím tak se s muškou pohne. Někdy musím nastřelit znovu. Pevný kufr to vyřeší. Chtěl bych ale zvýšit výkon na plnou verzi. Chci plošší balistickou křivku :mrgreen: Taky jsem viděl odkaz jak u té cfx vyměnil borec spoušť za kovovou.

Znáte někoho kdo by mi to otunil? Jsem z Jeseníku. Potřebný věci bych koupil a přijedu. Chtěl bych plný výkon a případně i kovovou spoušť. A to technicky nezvládnu.
Barnett Delta Storm - Excalibur Vari Zone - jednodílná montáž
Gamo CFX 4.5mm 16j - Optisan Viper 10X44 CSB
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 09 zář 2012 10:11

Pak rozbije i flašku! :lol:
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
mažki

Příspěvek od mažki » 10 říj 2012 17:18

Dnes som si chcel z jedneho internetoveho obchodu co ma gamo cf 30 ju objednat ale po precitani fora som sa vopred informoval ci to neni "f" verzia este ze som sa spytal mi potvrdili ze ma 7,5j ,je to strasne ze aj po 5a viac rokoch sa na sk vozia tieto verzie ,som zvedavy co mi odpisu z dalsieho obchodu :( .
Beretta APX 4,5mm
Bob9

Příspěvek od Bob9 » 26 říj 2012 19:59

Ahoj,
tak jsem se rozhodl také ke koupi Gama,mám tedy Slávii 634,momentálně ve výstavbě :lol: ,ale jak jsem tak pročítal forum,různá vlákna,tak už jen ze zvědavosti si ji koupím,at můžu taky nadávat(popř.chválit).
Požadavky jsou takové-ráže 5.5mm,plastová pažba,střílet se bude max na 20 m.Vybírám ze dvou modelů Shadow CSI,a CFX Royal.Bude velký rozdíl v přesnosti mezi lámačkou a spodní pákou??? A je ten moderátor(tlumič) u těchto modelů aspon z části funkční??
Díky za poznatky a odpovědi
Slavia 634 4.5mm + Nikko Stirling Air King 4x32 AO Gold Crown
Hatsan Ranger 99 5.5mm + Walther 6x42 AO
mažki

Příspěvek od mažki » 26 říj 2012 20:23

A co tak zvazit aj
http://www.dobrylovec.sk/sk/1959-gamo-bull-whisper-45mm

je v sete so zakladnym puskohladom ma novy bull system na celej hlavni a novu nastavitelnu spust je to uplna novinka na slovensko sa naskladnia koncom buduceho mesiaca :wink: . ja som ju mal uz objednanu pred 6tyzdnami ked mali este posledny kus ale niekto ma o par hodin predbehol kedze som dlho vahal tradicne.
Beretta APX 4,5mm
Odpovědět