ahojte, stal som sa majitelom novej Gamo cfx a (zatial) som velmi spokojny. Presiel som na Gamo z Crosmana 1077, a v porovnani s Gamo je to len detska hracka...
Crosman 1077 som mal s optikou umarex, Gamo mam zatial bez optiky, ale dnes po doladeni mieridiel a nastreleni ( chvilu to trvalo, asi 100 diaboliek to stalo ) to je super presna vzduchovka. na 30m do 12g CO2 bombicky som to ku koncu uz daval jednu-za-druhou. Neviem sice ako je silna ( ci je s dierou v pieste, alebo nie ), ale dle dokumentov a vyrazenych cislach na hlavni by mala mat tych 16J (nikde ziadne "F" v patuholniku som nenasiel)...na nejakych 20m som dosku z makkeho dreva prestrelil skrz len to tak hvizdalo

zeleny lapac na diabolo 14x14 s delenym priestorom je cely pokryveny, jednotlive priecky su ohnute, ako by to bolo z papiera...skratka silu ma fakt velku ( berte samozrejme v potaz, ze doteraz som strielal s crosman 1077 a ten skor "plival" nez strielal

)
ked s touto novou cfx vyprazdnim tu krabicku JSD Exact co mam tak napisem dalsie poznatky a skusenosti...pre tych co sa este rozhoduju ci gamo ano alebo nie

pekny den