NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Dakujem za rady.
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 a QB 79
Na polském Allegru je spousta QB 78,ovšem výrobce uvádějí Industry Brand a jiné brantytrabanty.Myslíte že to bude stejné jako Norconia,která se prodává u nás?Vím že číňani jsou schopni v jedné fabrice vyrábět stejný výrobek v různé kvalitě pro různé odběratele.Pokud je to stejné(Má ji někdo z polska?),vychází tam o 500 levněji.A ta spousta "gratisow"!!!
Například tady:http://allegro.pl/qb-78-deluxe-gw-tg-14 ... 82757.html
z polskeho aukra mam qbčko ja. mam ho uz cez 3roky a zatial je uplne v pohode. nestrielam vela, to ber do uvahy. ale ako vravim, je v poriadku. musim poklopat. 

i já mám industry brand QB79 z polského Alegra a není s ní problém.
Zdravim, mohol by mi niekto napisat rozmery a pocet tesneni a O kruzkov? Diky
Ahoj, zde je pěkný pdf soubor, který by tě mohl moc zajímat, dokonce i sady těsnění pro QB : http://qbtune.webnode.cz/products/sada- ... 8-ar2079-/ zbytek když tak kluci určitě doplní. 

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Takze:
3ks - 6x2
2ks - 13x3
1ks - 3x1
1ks - 4x2
Ak ich popytam v predajni tak dostanem presne tie co tam maju ist alebo mi treba vediet este nejake kriteria? Neviete kde by sa dali zohnat na internete ? Hladal som ale vsetci predavaju iby vo vacsom mnozstve..
Dalsia otazocka - Ako je dobre uskladnovat zbran, ktoru nebudem niekolko dni/tyzdnov pouzivat (este neprerobenu na plnenie z flias)? V suchu, nech na nu moc nesvieti... s 12g bombickami alebo bez?
Diky
3ks - 6x2
2ks - 13x3
1ks - 3x1
1ks - 4x2
Ak ich popytam v predajni tak dostanem presne tie co tam maju ist alebo mi treba vediet este nejake kriteria? Neviete kde by sa dali zohnat na internete ? Hladal som ale vsetci predavaju iby vo vacsom mnozstve..
Dalsia otazocka - Ako je dobre uskladnovat zbran, ktoru nebudem niekolko dni/tyzdnov pouzivat (este neprerobenu na plnenie z flias)? V suchu, nech na nu moc nesvieti... s 12g bombickami alebo bez?
Diky
- Přílohy
-
- Nieco taketo?
- Capture.PNG (2.47KiB)Zobrazeno 1605 x
caute, ako sa vam podarilo nasunut hlaven po vymene tesneni? stale sa mi to prve tesnenie pretrhne a hlaven nejde zasunut uplne, chyba asi 4-5mm.
diky za radu.
diky za radu.
Tak jem volal do banky kolik je poplatek za platbu do Polska:300,-platba ve zlotých,220.- za platbu v eurech.Těch ušetřených 200-300 Kč asi nestojí za případné zdlouhavosti s reklamací.rk1 píše:Na polském Allegru je spousta QB 78,ovšem výrobce uvádějí Industry Brand a jiné brantytrabanty.Myslíte že to bude stejné jako Norconia,která se prodává u nás?Vím že číňani jsou schopni v jedné fabrice vyrábět stejný výrobek v různé kvalitě pro různé odběratele.Pokud je to stejné(Má ji někdo z polska?),vychází tam o 500 levněji.A ta spousta "gratisow"!!!
Skus sa pozriet na cervik co ti drzi hlaven ci je OK. Alebo jeho okoli ci nie su nejake "nerovnosti"cvako píše:caute, .....

Plesk píše:
Skus sa pozriet na cervik co ti drzi hlaven ci je OK. Alebo jeho okoli ci nie su nejake "nerovnosti"
samozrejme je vybraty ked tam tu hlaven davam.
Tak si pozri ci pri nom nieco nie je..
co presne mas na mysli? nie je tam nic. viem ze su tam ostre hrany a preto sa tesnenie trha. ale pytal som sa ci niekto nema nejaky dobry sposob ako to tam nasunut.Plesk píše:Tak si pozri ci pri nom nieco nie je..
Skus ich zbrusit.. Hlaven som dole nedaval ale viem, ze tam nieco take je. Alebo skus vyrezat paru cm pruzok z PET flase, vopchat ho tam,tak ju nasunut a potom ho vybrat..
cudoval by som sa keby sa tam zmestil vlas, nie to pruzok z petky. tadial cesta nevedie.