Možná Same,že to vyzní už poněkud zprofanovaně,ale Roman(Black) opravdu není takový xxxxx,jak je prezentováno.Za ty roky,co byl na Knifu,přispěl nemalou měrou k osvětě řemesla,které je jeho hlavním obsahem.Nelze se divit,že vnímá jako křivdu to,co se stalo.
Myslím že náplní fóra-jakéhokoliv-je volné šíření informací a myslím,že mělo být ponecháno na mínění veřejnosti,jak má být naloženo s problémem,který údajně představoval.
Kdybyste uspořádali veřejné hlasování-nebyl by Black nikdy vyloučen,protože těch,kterým bylo šumák jak se prezentuje,byla většina.Proti němu vystoupila úzká,vzájemně provázaná skupina,které prostě nešmakoval-tatáž skupinka,která pokaždé vystartuje,když se objeví potencionální znesvěcovač fetiše,nazvaného nůž.
Bylo popsáno již mnoho stran a k ničemu to nevedlo.Jediným efektem je,že někteří lidi,co nemají koule se zaregistrovat pod stejným nickem jako na Knifu,si přicházejí tu a tam kopnout,ve zbožné touze ukázat,že oni jsou ti "obránci víry" a používají k tomu slovník,který na Knife používat nesmějí.
Na Lovíme.eu prudiči nejsou,to je fakt-protože tam má svoji modsekci každý,kdo si založí vlákno a případný hulvát by se dlouho neohřál.
Budeš mi oponovat tvrzením,že tohle bylo obsahem sporu Knife.cz versus Black a tak to bylo také řešeno.
Nepřesvědčíš mně,ani většinu těch co ten spor od začátku sledovali,že v tom nebyla snaha eliminovat konkurenta.To že to přerostlo v osobní rovinu(kde už potom nastoupily nějaké invektivy) bylo dosaženo šikovnou manipulací-nejsem sám,kdo to tak vidí.
A protože je mi jasné,že se nic nevyřeší jen vrháním argumentů jakýmkoliv směrem,končím a jdu se psem ven