Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
glock69
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od glock69 » 24 črc 2012 17:19

Red arrows píše:
No jo, kdyby to tak šlo nějak promáznout případně nám naprat ban jako na nejmenovaným serveru, tak by to tady časem pomalu ubejvalo-což se mi běžně stávalo.Napsal jsem 4 příspěvky do nějaký diskuse.Přijechal první gumič, už byly jen 3.Pak druhej zgumil po hodině další dva.Pak přes noc zmizel i ten poslední a nějakej vrchní vulkanizér vlákno zamknul....docela pr-legrace :lol:

:lol:
Nevím jestli si nepletu server, ale nelikvidoval jeden místní guru podobným způsobem konkurenta v malorážkách?

edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 24 črc 2012 19:41

Nevím, jestli zde je někdo oslovován guru, každopádně si takové oslovení nechej pro přátele k pivu.
Konkurence je docela široký pojem, pokud vím tak to nebylo jen o konkurenci ale i o pravidlech fóra atd. Samozřejmě to mohlo mít i osobní rovinu a i roviny jiné. Každopádně když už tady pitváš lejno, nezapomeň dodat to podstatné, ona zlikvidovaná konkurence je po několika banech (třeba i doživotních) stále zde a může přispívat, což jasně dokládá že zmiňovaný ,,guru“ zase až tak bezcharakterní není a je ochoten opakovaně odbanovat kohokoli i domnělého konkurenta. Naproti tomu se na zmiňovaném fóru knife, u Blacka nic takového nestalo a ještě dostal banán i ten kdo se na to zeptal. Budu li já používat stejný vzorec, mněl bys za osočování a zpochybňování rozhodnutí admina zde, dostat také okamžitý ban, budu ale spoléhat na tvůj zdravý rozum a doufat že zde přestaneš metat trus po kde kom.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
glock69

Příspěvek od glock69 » 24 črc 2012 20:37

Klidně mi ten banán dej, to přežiju. Guru proto, že nevím jestli byl mod nebo admin, prostě ne řadový člen fóra.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 24 črc 2012 20:53

Ban je za odměnu, byl si málo hodný, tak na něj nemáš nárok :mrgreen: . Řadový neřadový, v důsledku to objektivně srovnávat nelze. :wink:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
mouzes

Příspěvek od mouzes » 24 črc 2012 21:05

A ten zabanovany stale porusuje pravidla nebo se poucil ? Jen se ptam ..
Edit:
Neber to prosim jako rypani, tu kauzu si matne pamatuju a vim, ze ten clovek byl nekolikrat slusne upozornen.
Naposledy upravil(a) mouzes dne 24 črc 2012 21:10, celkem upraveno 1 x.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 24 črc 2012 21:09

Já mám za to, že s ním není žádný problém, aspoň nevedu nic v patrnosti.
2REP

Příspěvek od 2REP » 01 srp 2012 17:07

..mám chvilku, tak zareaguju na termín "Čundrácký server". Ono to tak opravdu trochu působí. Mně osobně to třeba vůbec nevadí, protože sám jsem se ke Knifu dostal přes zájem o tyhle aktivity a rád si o tom i počtu a možná mě to zajímá i víc než samotné nože. Ale zas a znova poukazuju na trochu schizofrenní rozpolcení lidí, kdy prostě ignorují reálný stav věcí a bijí se za nějaký uctívaný obraz a vizitku sebe sama. Kolikrát jsem i na Knajfu lidí ptal, proč prostě nejde věci a debaty vést víc v klidu a s tolerancí...a vždycky se ozval nějaký zanícený škatulkář, pro jehož omezené uvažování jsou mantinely asi životní nutností. Podívejte se na vlákna na první stránce a čistokrevná témata o nožích jsou v menšině. Tak jest. Na druhou stranu to vidím docela rád, protože lidi chápou, že nůž je v první řadě nástroj, třeba pro použití při těchto aktivitách. Kolikrát jsem byl "utlučen", když jsem znevažoval ono až "náboženské" hromadění, leštění a vitrinkování nožů, o podrážděných reakcích od nožířů, pro které je jejich středobod nedotknutelný, ani nemluvě. Ale pokud měl být Knife fórem pro nožíře, jak je často zdůrazňováno, mělo být asi celé vedení tohoto trochu jiné. Dnes už můžou jen autoři koukat, co z toho jejich díla vzniklo a nic s tím neudělají. Zrušte na Knifu všechna vlákna mimo nožířská témata a za chvíli z toho bude mrtvé fórum o pěti odpovědích za den.
jimni

Příspěvek od jimni » 01 srp 2012 17:11

Red arrows píše:V tom zakládání čehokoliv je právě krása internetu a chytání kavek. ... Dala jim iluzi že je to tam tak nějak jejich ...
Přesně! Už tolikrát jsem si to říkal. Přeju každému zisk a je mi navíc jasný, že z těch bannerů na knifu se nikdo milionářem nestane. Ale server má slušnou návštěvnost a je zřejmé, že je to výdělečná záležitost. To je dobře, budiž jim přáno, je to kromě níže popsaných výtek fakt dobrý server.

Zpět k tématu: zisk je realizován přes návštěvnost, kterou dělá DISKUZE (článků je tam málo, knife je prostě diskuzní server).

Z toho by mělo logicky plynout, že každý diskutující, který není vysloveně troll nebo spamer, bude považován za zákazníka. A pokud někteří ti diskutující i píší články nebo se dokáže komunita složit na server za bezmála sto tisíc korun, tak tuplem.

Ne tak na knifu. Stačí maličkost a lítají bany a blbé kecy o "majiteli serveru" a "pobytu na jeho území" atd. Třeba vzpomenu na skvělou hlášku "B5, Cody a Krásná žena - každý 7dní BAN za FLAME na Volném pokecu". Chápete? Oni ti darebáci dělali flame ve vláku "Volný pokec"! (Možná v tomto případě fakt zlobili moc, ale jiných případů je tam plno.)
Někteří uživatelé z řad diskutujících jsou tak zpitomělí, že jsem dokonce četl příspěvek, kde se někdo rozhořčoval, že je to trapný, že se na nový server diskutující složili jen částkou cca 94.000 Kč, OMG. Fakt, mrkněte sem. Jistě i někteří z těch, co přispěli, vyslechli po čase kázání o majiteli serveru a slušném chování na cizím území a možná dostali ban...

A maže se tam vtekle, takže nikdo už si nepřečte o co vlastně šlo a často velký kus vlákna přestává dávat smysl. Cenzura jak prase, ale samozřejmě, "jste na cizím území majitele serveru (co jste mu koupili), kavky..."

Hodně velkým proviněním je na knife.cz spojování nožů a zbraní. Odrazuje to totiž inzerenty (to není moje dedukce, to bylo na knifu přímo řečeno: xaxa 7. listopadu 2010 16:59:27). Takže bacha na fotku nože s glockem nebo debaty typu "jaký nůž na sebeobranu". To se nesmí.

Nebo jiný příklad: aby byla ukojena potřeba lidí pokecat občas off topic, bylo založeno extra vlákno. To je obvyklé na diskuzních serverech, ostatně proč si odebírat návštěvnost a prokliky bannerů, když lidi prostě občas pokecat mimo téma chtějí. Arogantní moderátoři knifu to vlákno nazvali "Žumpa" a jasně bylo řečeno něco ve smyslu "prasata, tady si můžete ty svoje výblitky cpát". A ti zpitomělí dobráci, co serveru dělají návštěvnost a posílají peníze, tam píšou a necítí se nijak uraženi. Sedli byste si v hospodě ke stolu, na který by hostinský napsal "pro kretény co žvaněj blbosti, aby nerušili jinde?". Lidi z knifu jo, hospodský je přece majitel a do roztrhání těla se snaží poskytovat služby, aby neumřeli žízní, tak co by kdo chtěl?

Největší kavky jsou pak moderátoři. Ti tam tvrdě makají a protože to většinou dělají blbě (byť věřím, že s dobrým úmyslem, ale jsou to spíš chlapi od nožů než od zkušeností s webovými diskuzemi), vyslechnou si plno nadávek. Ale udržují to tam a majitel serveru jim za odměnu dává plnou podporu a vůbec se mu nedivím.

Je to sranda sledovat...

------------
BTW, poznámka pod čarou: i kdybych se pletl a zisk z toho webu majiteli neplynul, stejně platí, co jsem napsal. Už jen proto, že se lidé složili a dali těch 94.000 Kč, že píšou články, už jen prostě z principu, že když provozuju diskuzák, tak diskutující jsou mými zákazníky. Jistě, ocaď pocaď, ale to je právě na knifu zatraceně malý prostor.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 srp 2012 19:04

Vidím to úplně stejně.
99% lidí bylo úplně fuk, jestli tam psal Black o tom, že jezdí na kole nebo že má Dohnal papouška nebo že byl Želva na vandru, spíš naopak si to přečtou rádi, protože vidí, že nožíři jsou taky lidi.
No, ale holt někdo může a někdo nemůže...
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
gweck

Příspěvek od gweck » 01 srp 2012 19:58

2REP píše:..mám chvilku, tak zareaguju na termín "Čundrácký server". Ono to tak opravdu trochu působí. Mně osobně to třeba vůbec nevadí, protože sám jsem se ke Knifu dostal přes zájem o tyhle aktivity a rád si o tom i počtu a možná mě to zajímá i víc než samotné nože. Ale zas a znova poukazuju na trochu schizofrenní rozpolcení lidí, kdy prostě ignorují reálný stav věcí a bijí se za nějaký uctívaný obraz a vizitku sebe sama. Kolikrát jsem i na Knajfu lidí ptal, proč prostě nejde věci a debaty vést víc v klidu a s tolerancí...a vždycky se ozval nějaký zanícený škatulkář, pro jehož omezené uvažování jsou mantinely asi životní nutností. Podívejte se na vlákna na první stránce a čistokrevná témata o nožích jsou v menšině. Tak jest. Na druhou stranu to vidím docela rád, protože lidi chápou, že nůž je v první řadě nástroj, třeba pro použití při těchto aktivitách. Kolikrát jsem byl "utlučen", když jsem znevažoval ono až "náboženské" hromadění, leštění a vitrinkování nožů, o podrážděných reakcích od nožířů, pro které je jejich středobod nedotknutelný, ani nemluvě. Ale pokud měl být Knife fórem pro nožíře, jak je často zdůrazňováno, mělo být asi celé vedení tohoto trochu jiné. Dnes už můžou jen autoři koukat, co z toho jejich díla vzniklo a nic s tím neudělají. Zrušte na Knifu všechna vlákna mimo nožířská témata a za chvíli z toho bude mrtvé fórum o pěti odpovědích za den.
No já nevím, taky si rád přečtu jiné věci než jen o nožích, ale že by to převažovalo se mi nezdá, stav dneska 19:45
http://gweck.rajce.idnes.cz/Ruzne/#knif_forum.jpg
mouzes

Příspěvek od mouzes » 01 srp 2012 20:10

Jedna vec je podelit se o sve zazitky, druha vec je agresivni marketing, kdy clovek sve vlakno udrzuje na prvni strane za kazdou cenu. A to, pokud vim, na knife delal jen jeden clovek.
Ale kazdy vidi jen to svoje.....
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 srp 2012 20:18

Agresívní marketing. :lol: :mrgreen:
gweck

Příspěvek od gweck » 01 srp 2012 20:47

Kubajzz píše:Agresívní marketing. :lol: :mrgreen:
Black napsal 20.4.2012 mimo jiné:
....Takže, seď panenko v koutě, seď tiše, možná jednou najdou tě. A tady máš mašli, aby tě našli.
Tohle není moje cesta. Píšu o sobě často, že jsem jak Horst Fuchs. Dělám šou, ale lidi to baví. Horst je taky za kašpara, ale jeho konto by chtěl každý.....
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 srp 2012 21:03

Agresívní marketing? :lol:
gweck

Příspěvek od gweck » 01 srp 2012 21:27

No každý vidí jenom svoje :lol:
Odpovědět