CZ 858 Tactical
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2 COVER 72
Všechny jsou uloženky skládané i z jetých dílů. Nevím, jestli je to o štěstí, ale spousta lidí ani pořádně nepozná, jestli jsou díly použité. Ale to už tady někdo dříve psal...
K té hlavni u tvýho kamaráda- já mam ten samej problém. Je to příčná rýha zhruba v půlce hlavně na horní straně. Tohle mě dovedlo k otázce, jestli to není schválně na odvod plynů do pístu. <- Znalci mě omluví jestli plácám blbosti, ale opravdu netuším, kde se berou plyny na pohyb pístu. Kdo mi na tu rýhu a práci pístu odpoví budu moc vděčnej.
Dej vědět, jestli kámoš má tu rýhu na tom samém místě...
Jo, doporučuji tu 858 koupit od pana Černého v PROKONU, ten pán na objednání dělá laděnou špoušť cca za 3000,- Je opravdu bombastická- měkká a krátkej chod, to všechno se dá štelovat šroubkama a taky podle ní brousí úderník. Všichni kdo z mojí kosy stříleli, tak tu práci moc chválili.
Všechny jsou uloženky skládané i z jetých dílů. Nevím, jestli je to o štěstí, ale spousta lidí ani pořádně nepozná, jestli jsou díly použité. Ale to už tady někdo dříve psal...
K té hlavni u tvýho kamaráda- já mam ten samej problém. Je to příčná rýha zhruba v půlce hlavně na horní straně. Tohle mě dovedlo k otázce, jestli to není schválně na odvod plynů do pístu. <- Znalci mě omluví jestli plácám blbosti, ale opravdu netuším, kde se berou plyny na pohyb pístu. Kdo mi na tu rýhu a práci pístu odpoví budu moc vděčnej.
Jo, doporučuji tu 858 koupit od pana Černého v PROKONU, ten pán na objednání dělá laděnou špoušť cca za 3000,- Je opravdu bombastická- měkká a krátkej chod, to všechno se dá štelovat šroubkama a taky podle ní brousí úderník. Všichni kdo z mojí kosy stříleli, tak tu práci moc chválili.
Re: CZ 858 Tactical
Plyny po výstřelu vyženou střelu z laufu a část jich plynovými kanálky vnikne do trubice nad hlavní, popožene píst směrem k závěru, který tím pohybem (nárazem) jde dozadu, vyhodí práznou a zasune nový náboj a pokračuje vše dokud máš munici v zásobníku.
Takže ta tzv. rýha v půlce hlavně je ten odvod plynů do pístu?
Prosímtě strč do dírky v komůrce něco /drátek,žíni ze smetáku .../potom se podívej do hlavně kde vylezla a jestli je to v místě rýhy tak víš o co go! A máš to pořešený.
-
Nic proti,ale takoví kamarádi se tady potom hádají že nemají tactical repas ale fungl novou uloženkuFTC píše:2 COVER 72

Zdar lidi, co rikate na toto:
http://www.sa58.cz/products/ladeni-spouste/
a je to volně prodejné
, docela me to překvapilo.
http://www.sa58.cz/products/ladeni-spouste/
a je to volně prodejné

to že je to volně prodejný, neznamená že je to volně namontovatelný
(laserový ukazovátko či olejový filtr je taky volně prodejný, což neznamená že namontovaný na kveru to není nelegální)
krom toho klony vz58 mají běžně vevařenu kostku materiálu, jež by měl snadné montáži FA spouštáku bránit
(laserový ukazovátko či olejový filtr je taky volně prodejný, což neznamená že namontovaný na kveru to není nelegální)
krom toho klony vz58 mají běžně vevařenu kostku materiálu, jež by měl snadné montáži FA spouštáku bránit
Lidi máte někdo zkušenost s náboji ALSA 7,62x39 ?
Mělo by to být ukrajinské střelivo CIPováno v ČR.
Ale chtěl bych vědět, jestli ho už někdo z Vás střílel a jaký zanechalo dojmy.
Děkuju
Mělo by to být ukrajinské střelivo CIPováno v ČR.
Ale chtěl bych vědět, jestli ho už někdo z Vás střílel a jaký zanechalo dojmy.
Děkuju
Zdar Alsy šlapou celkem dobře = jinak sa 58 apod má nejraději lakované nábojnice protože ĺépe kloužou =SAIGA papá všechno ale občas praskají uderníky
(nejsou nejlevnější) ještě odbočím máte také někdo u cz 858 OHNUTOU mušku
je posunutá do strany korekcí ale ještě jako ohnutá doleva
ZBROJOVKA se s tím opravdu nemazlí-zkusím jestli střílí tam kam má a pak se ukáže, ikdyž na vojně byl toto celkem častý jev
předem dík

Chci se zeptat těch, co mají nadpažbí FAB - nevikle se to? Já měl nadpažbí rachtající, tak jsem kleštěmi trošku zmáčknul ty packy kterými se chytá vepředu a už na aretačním kolíku sedí a nerachtá, ale nejsem si moc jistý, co by s tím udělaly rázy a váha nadpažbí+kolimátoru. Drží to nástřel? A co všechno se s tím musí dělat, aby to drželo?
-
Noční mířidla na CZ 858 Tactical
Ahoj,
koupil jsem tyhle mířidla http://www.armyeshop.cz/detail-nahradni ... zbaleno=54 ale moc tedy nesvítí. Chtěl jsem se zeptat jestli náhodou někdo neví jestli je to tím že skončila jejich životnost a nebo jestli to takhle málo svítilo vždycky. Prostě jestli o tom ví někdo něco víc.
koupil jsem tyhle mířidla http://www.armyeshop.cz/detail-nahradni ... zbaleno=54 ale moc tedy nesvítí. Chtěl jsem se zeptat jestli náhodou někdo neví jestli je to tím že skončila jejich životnost a nebo jestli to takhle málo svítilo vždycky. Prostě jestli o tom ví někdo něco víc.
-
Re: Noční mířidla na CZ 858 Tactical
Někde se to (už nevím, zda na tomto foru) řešilo - životnost jim skončila už dávno. Dá se to nějak "nasvítit", ale o moc lepší to nebude. Jinak jsou radioaktivní.
Každý za sebe zodpovídejme bez ohledu na víru a nejbližší pomoc hledejte vždy nejdříve na konci své paže.
-
Já jsem si právě říkal, že když jsou radiokativní, že by mohli vydržet docela dlouho ......Kublajchán píše:Někde se to (už nevím, zda na tomto foru) řešilo - životnost jim skončila už dávno. Dá se to nějak "nasvítit", ale o moc lepší to nebude. Jinak jsou radioaktivní.
-
Že jsou radioaktivní ještě neznamená, že musí svítit
Více zde : http://www.strelectvi.cz/forum/svetelku ... 09-20.html
Pokud chceš lepší mířidla, tak jedině od GunExpertu.

Více zde : http://www.strelectvi.cz/forum/svetelku ... 09-20.html
Pokud chceš lepší mířidla, tak jedině od GunExpertu.
Každý za sebe zodpovídejme bez ohledu na víru a nejbližší pomoc hledejte vždy nejdříve na konci své paže.
-
vypadávající čep u spouště CZ 858
Stalo se mě, že sám od sebe vypadnul ten dílek s pružinkou co je na obrázku, když není na svém místě nejde střílet.
To proč vypadl je dáno tím, že se vysunul ten malý čep co je ve spoušti (označen modře a šipkou je naznačen směr kam se vysunul (na obrázku je zasunutý) sám se zase zasunul. Červeně je označeno místo kde má být ta součástka s pružinkou. Vše jsem smontoval zpět a funguje to, problém ale spíš vidím v tom, že se ten čep může zase kdykoliv vysunout. Jak ho tam zajistit ?

To proč vypadl je dáno tím, že se vysunul ten malý čep co je ve spoušti (označen modře a šipkou je naznačen směr kam se vysunul (na obrázku je zasunutý) sám se zase zasunul. Červeně je označeno místo kde má být ta součástka s pružinkou. Vše jsem smontoval zpět a funguje to, problém ale spíš vidím v tom, že se ten čep může zase kdykoliv vysunout. Jak ho tam zajistit ?