Dle mých informací byly vyrobeny pro SR trh,ale nějaké množství se nejspíš zachytí i v ČR...
Jestli můžeš,přidej nějakou fotku na porovnání.Obě zbraně jsou si dost podobné...Ehmm,teda jestli nejsou úplně stejné..

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
nie ,tie strely su moja vlastna vyroba,do starej kokily co som si dakedy robil na perkus som dodatocne dovrtal 4,1mmKavy píše:Že jsi tam nenacpal střely z těch polských diabolek ?![]()
Lepší střely jsou JSB Monster,škoda že tolik práce s takovým drobečkem přijde vniveč už fugou v komorách.
To by mě zajímalo, jak tohle má fungovat...Spring píše: 10ks adapter (nábojnica) pre 6ME Flobert
Po pravde tahle "ochrana" lidi pred lidma samotnyma je blbost. Z principu by clovek co nema ZP nemel byt schopny koupit si munici. Pokud je schopnej si tu munici koupit, potom si muze sehnat tuhle pistoli rovnou v adekvatni razi. Takze zarazovani do jakychkoliv skupin vyjma D je absolutni hovadina.derringer píše:jenom mám dojem, že všechny zbraně od týhle firmy jsou u nás kat.A
viděl jsem jejich mosina a pro české kutily je to moc velké pokušení. na zkušebně to tudíž zařadili správně