Diabolky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No a když použiješ obyčejný Exact, tak vogel na 20 metrů šanci má? 

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Re: Diabolky
Záleží jaká vzduchovka , třeba ty slabší to nemusí utáhnout na takovou dálku.
Já mám mnohem větší destruktivní účinky s tou měděnou spičkou
Já mám mnohem větší destruktivní účinky s tou měděnou spičkou
Zatím jen Slavia 620 4.5
Ne,ne a neOneTouchy píše:diabolky s pomedenou gulickou vpredu...oplati sa to kupit?

Mimo několika "specialit" se nevyplatí kupovat cokoli jinýho než JSB!
Na vogela bych vzal Kinga

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
-
na vogela je to jedno
heavy, exact, rs, výsledek je stejnej, padne jako kámen 

zbytečnost v čem? kvůli ceně? no, pak jsou gamo rocket ta pravá volba- 1ks/1,-Kč
nebo kvůli přesnosti? na co používat na ptáky naprosto přesný střelivo, když s kovohutěma je to mnohem větší adrenalin
...

Já jsem ty rockety použil jednou a psal jsem , že s nimi mám největší penetraci cíle i na větší vzdálenost.
JSB si nechávám na terče a na ty ptáky dávám gamo hunter.
JSB si nechávám na terče a na ty ptáky dávám gamo hunter.
Zatím jen Slavia 620 4.5
-
to je jasný, JSB numero uno 

Naposledy upravil(a) kostalova.petra dne 01 čer 2012 21:32, celkem upraveno 1 x.
Iba ten čo má na sebe dragon skin.Warthog píše:No a když použiješ obyčejný Exact, tak vogel na 20 metrů šanci má?

Pod nosom vám vyrábajú najlepšie diabolky či už do terča, alebo na lov.
Niekto ale stále musí špekulovať ako Beta s πčou...

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Třeba proto, že když střílíš ptáka, který Ti dělá díry do omítky, chceš ho oddělat a ne mu v jeho díle pomáhat...markr.5 píše:na co používat na ptáky naprosto přesný střelivo, když s kovohutěma je to mnohem větší adrenalin...
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
warthog: tak nevím jestli jsi nepochopil ty mě- respektive moji ironii, a nebo já nechápu tebe...
ale věř, že si do laufu nic jinýho než JSBčka necpu, cokoliv jiného mi totiž přijde naprosto zbytečný.
ale věř, že si do laufu nic jinýho než JSBčka necpu, cokoliv jiného mi totiž přijde naprosto zbytečný.
Tak dneska jsem upnul do svěráku Slavii 620 , namířil jsem na střed a měl jsem diabolky JSB exact rs a exact 4.51 , Diabolo Lux , Master , Standartky. Problém je v tom , že když namířím na střed , tak je sice v tom směru , ale díra je asi 2 cm pod středem. Zkoušel jsem nastavovat mířidla a nepomohlo. Střílel jsem na 10m , vítr žádný.
Neví někdo co s tím?
Neví někdo co s tím?
Zatím jen Slavia 620 4.5
mam to same u S634 ale mam zasah 2cm nad stred.. taky uz nemuzu dat miridla niz.. nvm co s tim
Zvednout hledi[pokud to jde] nebo upilovat musku,kterakoli z uprav posune nastrel nahoru .majkl?! píše:Tak dneska jsem upnul do svěráku Slavii 620 , namířil jsem na střed a měl jsem diabolky JSB exact rs a exact 4.51 , Diabolo Lux , Master , Standartky. Problém je v tom , že když namířím na střed , tak je sice v tom směru , ale díra je asi 2 cm pod středem. Zkoušel jsem nastavovat mířidla a nepomohlo. Střílel jsem na 10m , vítr žádný.
Neví někdo co s tím?
Nevim,jestli ma stavitelnou plechovou musku[vyseknuty plechovy pasek,vyhnuty nahoru,umisteny v kovove trubce,ktera obepina musku].Pokud je tomu tak,opatrne vyhnout plechovou musku vys,nastrel se posune dolu.twix píše:mam to same u S634 ale mam zasah 2cm nad stred.. taky uz nemuzu dat miridla niz.. nvm co s tim
Stalo se mi to po pet-tuningu , asi jsem to tam dal špatně a teď to dělá dívy.petr. píše:Zvednout hledi[pokud to jde] nebo upilovat musku,kterakoli z uprav posune nastrel nahoru .majkl?! píše:Tak dneska jsem upnul do svěráku Slavii 620 , namířil jsem na střed a měl jsem diabolky JSB exact rs a exact 4.51 , Diabolo Lux , Master , Standartky. Problém je v tom , že když namířím na střed , tak je sice v tom směru , ale díra je asi 2 cm pod středem. Zkoušel jsem nastavovat mířidla a nepomohlo. Střílel jsem na 10m , vítr žádný.
Neví někdo co s tím?
Nevim,jestli ma stavitelnou plechovou musku[vyseknuty plechovy pasek,vyhnuty nahoru,umisteny v kovove trubce,ktera obepina musku].Pokud je tomu tak,opatrne vyhnout plechovou musku vys,nastrel se posune dolu.twix píše:mam to same u S634 ale mam zasah 2cm nad stred.. taky uz nemuzu dat miridla niz.. nvm co s tim
Vytáhnu jí upnu do svěráku a pořádně nastavím

Zatím jen Slavia 620 4.5