Když jsem četl ty argumenty a důvody, hned jsem si vzpomněl, a nevím proč na Rychlé šípy.
Volte Mažňáka, volte Losnu, chudák Jan Tleskač a jeho deník...

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Jo, milej Knife,máš pravdu jako všichni ti,za jejichž zadky se schováváš.Zrušením účtu na Knife.cz jsem udělal jedinou správnou věc,při zamyšlení nad "kamarádským přístupem" některých členů který jsem měl možnost pocítit na vlastní kůži se mi dělalo zle,ale při čtení té vaší včerejší štvanice by se i prase pozvracelo.Odpálili jste Blacka,kterému mnozí vděčíte za to,že vůbec víte jak se dělá nůž a odstřelili jste Vsetu,který se jen zeptal na to,nač má výsostné právo a někteří jste se vysrali na hlavu Westymu,který Vám roky dělal vola....Knife píše:Alespoň má B5 o čem tady psát. Se musel doma nudit, když si nechal zrušit účet na knifu, ale tady(na tomto vlákně) se nic neděje, tak si tam chodí číst a čeká jak bába na drb.![]()
Tedy vlastně na knife nechodí..."Pánové,v téhle hospodě si pivo už nedám"
JJ na Westyho jsem taky změnil názor..Bullterier5 píše:...
Musím uznat,že jeden z těch moderátorů-(dnes bývalý), kterého já jsem považoval za zaslepeného vyznavače politiky "horních 20" se projevil jinak než bych čekal a veřejně se postavil na obranu ostouzeného.Sám za to ihned sklidil sprchu fekálií těch,kteří si archivují sebemenší invektivu vůči svému egu.Snad by bylo na místě,abych veřejně prohlásil,že jsem se v něm mýlil a vyjádřil mu podporu.
Dobře si pamatuju výrok jednoho známého nožíře,který opustil Knife.cz se slovy "Pánové,v téhle hospodě si pivo už nedám" .Měl pravdu.Tam kde lejou některým pod míru nemá cenu chodit.