Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Netvrdím, že úplně všeci, jistě by to šlo vyjádřit procenty, ovšem ty argumenty u vás to brali jako jeden chuml, proto jsem to nedělil.
Každopádně rozdíl je patrný, proto nechápu ono kastování v onom vlákně
Každopádně rozdíl je patrný, proto nechápu ono kastování v onom vlákně
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?
trochu bych se zastal lidí navštěvujících knife.cz, i lidí navštěvujicích toto fórum.
ve svém minulém příspěvku se edelweiss 1945 trošku plete- výraz plastový esesesáček jsem použil jen já- nikdo jiný z knife.cz
a nepoužil jsem ho tak aby se vztahoval na členy tohoto fóra- byl použit jen pro dva konkrétní pány -steinera a edelweisse 1945. jiných plastikových esesáčků jsem si nevšiml.

ve svém minulém příspěvku se edelweiss 1945 trošku plete- výraz plastový esesesáček jsem použil jen já- nikdo jiný z knife.cz
a nepoužil jsem ho tak aby se vztahoval na členy tohoto fóra- byl použit jen pro dva konkrétní pány -steinera a edelweisse 1945. jiných plastikových esesáčků jsem si nevšiml.

Ono toho bylo více, co se ti povedlo, tak nějak je hlavní najít záminku k poplivání toho kdo má jiný názor, je to snadnější než řešit problém na který poukazuje.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
- Franta Jetel
Lotrhou, Ty jsi opravdu neuvěřitelný .... " zoofil ". Nebo jak nazvat pána, který má místo zástupné fotografie obličeje koňský úd? A ještě máš tu nebetyčnou drzost kritizovat avatary jiných ...
Další věc je lokace. Kur*va co Ti je do toho, odkud kdo pochází nebo co si tam napíše. (Ty bys tam měl mít určitě lokaci: Tatarstán a nikdo by se moc nedivil.) Já osobně pocházím z historické oblasti Pruské Slezsko. Obyvatelé se DODNES lidově nazývají Prajzáci. Všichni muži z této oblasti sloužili ve Wehrmachtu. A kdybych si do avataru dal fotku svého dědy v polní uniformě s hodností kaprála, stejně by Ti po tom bylo PRD!
Takže to shrnu, na Knifu si machruj, protože Tvé agresivní příspěvky Ti kamarádíčkové ponechají a ještě Tě poplácají po ramenou za plamenný projev. Tady to ale nezkoušej.

Další věc je lokace. Kur*va co Ti je do toho, odkud kdo pochází nebo co si tam napíše. (Ty bys tam měl mít určitě lokaci: Tatarstán a nikdo by se moc nedivil.) Já osobně pocházím z historické oblasti Pruské Slezsko. Obyvatelé se DODNES lidově nazývají Prajzáci. Všichni muži z této oblasti sloužili ve Wehrmachtu. A kdybych si do avataru dal fotku svého dědy v polní uniformě s hodností kaprála, stejně by Ti po tom bylo PRD!
Takže to shrnu, na Knifu si machruj, protože Tvé agresivní příspěvky Ti kamarádíčkové ponechají a ještě Tě poplácají po ramenou za plamenný projev. Tady to ale nezkoušej.
"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
Já vůbec nechápu v čem mají na knife problém.
Jako to, že nožíř často píše příspěvky do svého vlákna?
Já například nevidím rozdíl mezi Dohnalovým a Blackovým vláknem. Jako běžný uživatel jsem si vždycky rád nejenom prohlédl nový nůž, ale také přečetl, že Dohnal má nového papouška nebo Black byl někde na kole. Myslím, že normálnímu člověku je tenhle konkurenční boj jestli někdo píše víc nebo míň úplně ukradený a rád si přečte i mimotématické příspěvky, které nožíř píše o sobě, což tam dělají všichni.
K úrovni osob na tom kterém fóru se mi nechce vyjadřovat, protože spíš bychom mohli nadávat my, že tady z knifu otravují se svými problémy. Jenže to je asi právě ten rozdíl mezi fóry, že tady je to každému fuk, nikdo nic zbytečně nemaže. Pokud tady chce někdo řešit problém na knife, tak ať si ho řeší, a koho to nezajímá, tak do toho vlákna nechodí. Zřejmě nám tady chybí ti mesiáši a zachránci odborné úrovně, co ví nejlíp, co mají ostatní lidi psát.
Jako to, že nožíř často píše příspěvky do svého vlákna?
Já například nevidím rozdíl mezi Dohnalovým a Blackovým vláknem. Jako běžný uživatel jsem si vždycky rád nejenom prohlédl nový nůž, ale také přečetl, že Dohnal má nového papouška nebo Black byl někde na kole. Myslím, že normálnímu člověku je tenhle konkurenční boj jestli někdo píše víc nebo míň úplně ukradený a rád si přečte i mimotématické příspěvky, které nožíř píše o sobě, což tam dělají všichni.
K úrovni osob na tom kterém fóru se mi nechce vyjadřovat, protože spíš bychom mohli nadávat my, že tady z knifu otravují se svými problémy. Jenže to je asi právě ten rozdíl mezi fóry, že tady je to každému fuk, nikdo nic zbytečně nemaže. Pokud tady chce někdo řešit problém na knife, tak ať si ho řeší, a koho to nezajímá, tak do toho vlákna nechodí. Zřejmě nám tady chybí ti mesiáši a zachránci odborné úrovně, co ví nejlíp, co mají ostatní lidi psát.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
Já si vůbec nemyslím.že sem chodím na Knife.cz plivat,a už vůbec ne anonymně,jak se předestírá.To co jsem napsal zde-je pravda,ale to se bude těžko přijímat těm,kteří mají SVOJI pravdu.Povýšenecké vystupování některých VIP členů,spousta duplicitních účtů vhodně používaných (přece nemůžete dostat sprostou zprávu od známého člena,ale z duplikátu s neznámým nickem jo),tajemné existence,jejichž bytí je spjato s rozkvetlými hrušněmi (pozdravuju St.Nicolause-říkej jí Karle,on to bezpochyby nějakej Karel je) které si mohly beztrestně dovolit takové výblitky a osobní útoky a když jsem na ně zareagoval,daly si ještě-ač není to dovoleno-do podpisu desetiřádkovou červeně psanou hrubě urážlivou zprávu,která se zabývala z 99% mnou-vše s vědomím moderátorů a viselo to tam celý den,provázeno zdviženými palci patolízalů,kteří by leckomu strčili hlavu do zadku jen za to,kdyby jim bylo umožněno políbit brousek,na kterém byla broušena nějaká hodně drahá kudla.Že pak ta osoba dostala taky BAN,bylo provázeno mekotem jejího fanclubu a lavinou sprostých zpráviček do mého mailu.Kdyby správce Webu konal jak má,tak by nožířský server neměl zdaleka takové kvantum členů,protože by byly podle IP adres registrovaných odhaleny duplicity účtů a tyhle pochybné existence by po jejich zrušení ztratily podhoubí na kterém žijí.
Takhle je jim velkoryse umožněno vegetovat dál a bavit fórum svými duševními průjmy.V souvislosti s tímhle nešvarem mi připadá každé napsané sprosté slovo nebo hádka vzniklá z diskuze zcela úsměvné
Tenhle výčet nákaz fóra o nožích není konečný ale už se mi nechce v tom patlat.Za každým slovem si stojím a nelituju svého rozhodnutí nechodit tam,kde nemůžu vědět, jestli Vilém Tell není náhodou Vilemína Tellová,kde moderátoři jednají na základě osobních vazeb (ne všichni,abych byl spravedlivý),kde je cítit zášť a závist.Mrzí mně to,protože jsem přesto všechno našel na Knifu kopu kamarádů a dobrých lidí,kteří s tím divným během věcí nemají nic společného.
Tohle je můj názor-Bullterier5.
Takhle je jim velkoryse umožněno vegetovat dál a bavit fórum svými duševními průjmy.V souvislosti s tímhle nešvarem mi připadá každé napsané sprosté slovo nebo hádka vzniklá z diskuze zcela úsměvné

Tenhle výčet nákaz fóra o nožích není konečný ale už se mi nechce v tom patlat.Za každým slovem si stojím a nelituju svého rozhodnutí nechodit tam,kde nemůžu vědět, jestli Vilém Tell není náhodou Vilemína Tellová,kde moderátoři jednají na základě osobních vazeb (ne všichni,abych byl spravedlivý),kde je cítit zášť a závist.Mrzí mně to,protože jsem přesto všechno našel na Knifu kopu kamarádů a dobrých lidí,kteří s tím divným během věcí nemají nic společného.
Tohle je můj názor-Bullterier5.
Naposledy upravil(a) Bullterier5 dne 26 dub 2012 21:01, celkem upraveno 2 x.
-
Knife píše:Není vám nikomu z knifu divný, že tady na server knife nadávají (mimo Blacka)hlavně uživatelé: Red arrows(ten téma založil) a Franta Jetel, kteří se oba zaregistrovali na gunshop jen kvůli tomuto tématu, aby mohli na knife plivat a první kdo se vyjádřil k založenému tématu byl na knifu ukřivděný Black? ...ta náhoda
Kdo má zájem se registrovat na jiný server, aby pomlouval chod na knifu? ...to rozhodně nebude osobní.
Proč někdo nespokojený s knifem to nenapsal rovnou tam???
Zde nemá cenu knife obhajovat, protože tady jde asi o něco jiného.
Tak nějak po odstavcích:
No, věštkyně se Vám nelepší, Vyměnit, jasně vyměnit.Teď docela frčí ty holky z orákula

Osobní? No ono asi to bude osobní, protože tedy myslim si že na knife chodí osoby(ne, nemyslim Tebe ale to forum

Na knife lze psát komukoliv cokoliv.Protože-než se tam objevilo vlákno žumpa,která předvádí platnost rčení nomen omen-šlo psát libovolně, mělo to vlastnosti asi jako prstem do vody v lavoru, stejně rychle to mizelo.Proto sem zdrhl jinam a založil todle vlákno(jak hanebné).Doufal jsem, musim se přiznat, v diskusi, zatím sem spíše proudí vykřikovači (napsal bych toužící dokázat loajalitu knife guru, ale to by bylo blbý)
S blackem jako zástupnym tématem(aby se nedej bože nezačalo šťourat do témat kde by to opravdu bolelo a nějak se to rozkecalo) dorazila nějaká SGH(stíhací gumovačská hlídka).Teď koukám bude zástupným tématem nějaký tajemný "něco jinýho"(třeba plán na ovládnutí světa prostřednictvím napadení jeho mozkového centra?

hadanka Re: Knife cz. závan časů minulých, současných
kam patri moderator??!
??
??

??
??

631 + 4x
Sharp Innova 5,5 + 4-9x 40mm osvit
At koukam jak koukam, blacka do toho hned v tretim postu zatahl edelweiss, nejak jsem si nevsiml ze by zrovna on byl SGH...Red arrows píše: S blackem jako zástupnym tématem(aby se nedej bože nezačalo šťourat do témat kde by to opravdu bolelo a nějak se to rozkecalo) dorazila nějaká SGH(stíhací gumovačská hlídka).
-
Jo myslíš že tim....Jinak to udávání je fakt, viz Jejich reakce v SR na blacka a tuna výkalu co na něj kydalo pár správňáku ze smečky...rozpoutal lavinu kdy každej kdo mohl šel hned na blacka něco kydnout? No nevim a spíš pochybuju.
No, když se to vezme s odhledem, už to zřízení nemazanýho(teda doufám) vlákna na knifu za to stálo(pochopitelně, byla to jen náhoda a stejně by se zřídilo,mužete tvrdit
).
No, když se to vezme s odhledem, už to zřízení nemazanýho(teda doufám) vlákna na knifu za to stálo(pochopitelně, byla to jen náhoda a stejně by se zřídilo,mužete tvrdit

Já sázím na inteligenci lidí, kteří si prostě jen čtou fora, a názor o dotyčných si udělají sami. Naprostá většina lidí jen čte, a nemá potřebu hádky, proto nepíší nic. Od majitele jsem jednou slyšel, že Knife čte přes 5000 lidí denně. To vše jsou potencionální zákazníci nožířů. Pokud se však nožíř chová způsobem, který v zákazníkovi vyvolá pocit nevole, zjevně si u něj nůž nekoupí. Je to vše tak prosté.
Co se týče toho, jak se do mně trefovali za ten článek v Střelecké reui, dodal bych, že nedávno Slon(učitel metalurgie na VŠ) dal na Knife článek, který potvrdil má slova, že obě metody výroby jsou si rovnocenné. Z dotyčných křiklounů se mi však neomluvil nikdo.
http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ct ... fault.aspx
Co se týče toho, jak se do mně trefovali za ten článek v Střelecké reui, dodal bych, že nedávno Slon(učitel metalurgie na VŠ) dal na Knife článek, který potvrdil má slova, že obě metody výroby jsou si rovnocenné. Z dotyčných křiklounů se mi však neomluvil nikdo.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Blacku,
ve Střelecké revue jsi prohlásil, že "Mnohé ušlechtilé nástrojové oceli se kováním zhorší."
http://www.streleckarevue.cz/kategorie. ... 11/070.pdf
V závěru svého článku píše slon mimo jiné toto: "Při ohybové zkoušce se vliv tváření projevil poněkud výrazněji. Při zatížení zkušebního broušeného vzorku zatěžovací silou došlo k jeho přelomení s určitou hodnotou průhybu. Pro přelomení kovaného vzorku bylo v jednom případě zapotřebí zatěžující síly téměř 1,5 krát větší při dvojnásobném průhybu vzorku proti vzorkům vybrušovaným. Na základě tohoto pozorování lze konstatovat, že vlivem správného tváření lze dosáhnout zvýšení houževnatosti materiálu."
Omluva by tedy, myslím, byla namístě.
(Já vím, je to marný...)
ve Střelecké revue jsi prohlásil, že "Mnohé ušlechtilé nástrojové oceli se kováním zhorší."
http://www.streleckarevue.cz/kategorie. ... 11/070.pdf
V závěru svého článku píše slon mimo jiné toto: "Při ohybové zkoušce se vliv tváření projevil poněkud výrazněji. Při zatížení zkušebního broušeného vzorku zatěžovací silou došlo k jeho přelomení s určitou hodnotou průhybu. Pro přelomení kovaného vzorku bylo v jednom případě zapotřebí zatěžující síly téměř 1,5 krát větší při dvojnásobném průhybu vzorku proti vzorkům vybrušovaným. Na základě tohoto pozorování lze konstatovat, že vlivem správného tváření lze dosáhnout zvýšení houževnatosti materiálu."
Omluva by tedy, myslím, byla namístě.
(Já vím, je to marný...)
- Franta Jetel
To Black: jo ten článek jsem četl pozorně a taky komentáře k němu. Pravda je, že vzorky nebyly stejně velké, ale co mne zarazilo je to, že byly obrovské rozdíly mezi kovanými. Je tedy docela pravděpodobné, že kováním ( i od jednoho kováře) se dají vlastnosti nože jak vylepšit tak i zkur*vit. A to v poměru 50/50.
Osobně tedy preferuji standardní vlastnosti před možností, že mám nůž od kováře a zároveň jsem trefil ten správný kus.
Osobně tedy preferuji standardní vlastnosti před možností, že mám nůž od kováře a zároveň jsem trefil ten správný kus.
"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
kam patri moderator??!
??
??
na konec laufu.
navstevnici z knife, keri to nechapou, maji smulu
??
??
na konec laufu.
navstevnici z knife, keri to nechapou, maji smulu
631 + 4x
na knife mne vzdy zarazela neznalost /ignorace?/ zakl materialovych prip pevnostnich vlastnosti. profil, vrub, vsechno jedno, nejak to navrtam, takhle zakoncim cepel...
stejna cepel ze stejneho materialu, spravne ukovana, bude mit vzdy jisty set vlastnosti lepsi. da se kovat v zapustce ze, atd. po rucnim kovani a kaleni a popusteni se da premerit tvrdost.
na druhou stranu tyhle vybrusy z modernich matrosu pokryvaji potreby i narocnych uzivatelu.
lze zde spatrit jistou analogii napr s loukotovymi koly a jejich vyrobou a uzitim, ale to uz rozepisovat nebudu.
stejna cepel ze stejneho materialu, spravne ukovana, bude mit vzdy jisty set vlastnosti lepsi. da se kovat v zapustce ze, atd. po rucnim kovani a kaleni a popusteni se da premerit tvrdost.
na druhou stranu tyhle vybrusy z modernich matrosu pokryvaji potreby i narocnych uzivatelu.
lze zde spatrit jistou analogii napr s loukotovymi koly a jejich vyrobou a uzitim, ale to uz rozepisovat nebudu.
631 + 4x