Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Black
Kontaktovat uživatele:
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od Black » 24 dub 2012 18:49

Inu, proč ne. Jak to dále povedu, jsem napsal na svém blogu, i na lovime.eu
Kdo mi fandí, umí si mně najít. I ti, kdo na mně hledají, co by mohli proti mně použít, si jistě mohou číst. Ale v podstatě je to fuk, jak to nyní na Knife bude. Má být velký potlach všech v Lipové za měsíc. Proč ne. Ale obvykle se lidi stejně nedomluví. Já, když jsem býval předseda jednoho oddílu, měl jsem na to tuto rétoriku:"Inu, můžete demokraticky vznést návrhy.. . Ale bude po mém. " Demokracie totiž stejně nefunguje. Království je vždy lepší forma vlády. Prostě jeden člověk na vrcholu, je jedno, jestli majitel, král, nebo diktátor, prostě určí:"Rozhodl jsem-tak a tak to bude". To jediné funguje.

Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Beaver

Příspěvek od Beaver » 24 dub 2012 21:36

Rozkaz zněl jasně, muž s koženou brašnou nesmí projet.
Alfa 641
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 24 dub 2012 22:42

Beaver píše:Rozkaz zněl jasně, muž s koženou brašnou nesmí projet.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
petr dohnal

Příspěvek od petr dohnal » 25 dub 2012 07:01

Uvědomujete si, že to co tady předvádíte vy, je mnohokrát horší naž na Knifu?
Nadáváte na jedno fórum, ale sami jste v tý pomyslný žumpě až po krk ...
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 25 dub 2012 09:11

dohnal- a i tady budes sprostě nadávat Blackovi? Jako na Knife?
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Black
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black » 25 dub 2012 11:07

Když tak vadí moje příběhy, a povídání na mém nožířském vlákně, kdybych měl tu možnost, smažu si vše, krom věcí souvisejících s mými výrobky. Ale tu možnost nemám. Stalo se. Prý si dělám negativní reklamu. Zjevně, jak u koho. Co je jedním člověkem chápano negativně, může být jiným chápáno zcela opačně. Je to však zase o tom, uznat, že jiný člověk může mít názory naprosto jiné, než třeba já. Když má někdo jiný názor než já, nebudu se sním asi přátelit, asi za ním nezajdu na návštěvu na kafe. Ale můžeme zůstat zdvořile chladní. Každý si nechat názor svůj, a ignorovat se navzájem. Nevěřím na nekonečná kamarádství až za hrob nějaké komunity. Vždy je to o přátelství, či apatiích konkrétních lidí.
A co se týče slova reklama, co to vlastně je? Je to zviditelnění svých výrobků, jejich popis, nebo ukázka funkce? Nikdy, a nikde jsem neudělal negativní reklamu ve smyslu můj výrobek je lepší než od pana XY, nebo levnější, než YY. A to, že jsem psal úryvky ze života, některé lidi i bavilo. Jsem však pevně rozhodnut dále na Knife ukázat jen fotku nového nože, popisku, a to je vše. Příběhy si budu psát jinde. S tím, že budu dále pasivní, jako ostatní, nebudou už moje rady k mání. Každý si umí najít, kolik jsem nafotil fotonávodů, a poradil všelijakých fíglů.
Takže, když to má být jen prezentace nože, bude to tak. Nechal jsem se stáhnout do flamu, a co se stalo. Dostal jsem od Milana ban na měsíc. Mrzí mne to, že jsem porušil dohodu, a je mi to líto. A celkově, je mi z toho všeho velmi smutno, když vidím reakce některých lidí. Doufám jen, že možnost prezentovat fotku mi zůstane. Ale do hádky mně už tam nikdo nedostane. Nebudu reagovat.
Naposledy upravil(a) Black dne 25 dub 2012 18:53, celkem upraveno 1 x.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Franta Jetel

Příspěvek od Franta Jetel » 25 dub 2012 11:57

Dohnale, val si zpátky na knife fotit lvíčky a kritizovat cizí vlákna za mimotématiku. Nepruď ještě i tady. :wink:
"Když nejde o zdraví nebo o život, jde v podstatě o hovno!"
atropos

Příspěvek od atropos » 25 dub 2012 12:17

Romane, to co stále dokola propíráš, tomu se už opravdu nedá říct jinak než arogance.
Zamysli se nad skutečností, proč to tak vygradovalo. Je chyba v majiteli serveru? Je chyba v moderátorech? Je chyba i v uživatelích? není to jeden člověk, ale pokud je mi známo, nakrknul jsi pár desítek lidí.
Stále ignoruješ skutečnost, že by mohla být chyba i na tvé straně.
citace z knife:

dohoda Blacka s Milanem byla o tom co navrhnul sám Black, tedy že na svém vlákně ponechá jen tématické příspěvky o nožotvrobě a ostatní životní story si nechá na svém blogu.. což znělo fajn a byl to rozumný způsob jak zabránit hádkám u něj na vlákně, které Black vítal jako něco, co mu nechávalo vlákno neustále na očích a dělalo tak (byť negativní) reklamu.. jenže po pár dnech zase začal patlat příspěvky typu anketa o jeho oblíbenosti atd, na co samosebou opět vznikl flame.. prostě i přes dohodu začal zase a proto Ban.. v Lipové se pak Milan dohodne s Blackem dokonce o tom, jestli vůbec zůstane na knifu, když ho jinde prezentuje coby naivní místo ideální na reklamu a ne jako seriózní diskuzní fórum o nožích..

k té dohodě se ale schylovalo velmi dlouhou dobu. Hodně lidí na svém vlákně řeší i jiné věci než fotky nožů......Ale má to nějako míru, proto to je akceptováno a není to problém ani u jiných uživatelů. Ale tys to prostě jen pojal jinak, a nejsi ochoten připustit, že by sis to snad pos...ty sám.

Vysvětlovat dál nemá cenu, nechápeš to, nebo spíš, nechceš to pochopit. Tak to působí.

Mat
"není kachnička, jako kachnička"
mouzes

Příspěvek od mouzes » 25 dub 2012 14:26

Mate, to nema cenu komentovat jinak by clovek mel sklony rict ze je to banda fanousku v cele s valecnikem co nedovede dodrzet vlastni dohodu dele nez 3 dny :) .
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 25 dub 2012 15:46

petr dohnal píše:Uvědomujete si, že to co tady předvádíte vy, je mnohokrát horší naž na Knifu?
Nadáváte na jedno fórum, ale sami jste v tý pomyslný žumpě až po krk ...
Já nevím, že bych na někoho nadával(teda já chápu nadávání jako vyjadřování se sprostými slovy) ale chápu, že je to špatně a s tim vědomím jsem to založil.Kdyby byla jakákoliv ochota komunikovat na knife(gumování není ideální forma odpovědi) a povýšený jednání z pozice mazáctva- či jak to nazvat- podle mne taky ne(ale nevim, nenosil jsem pádlo a neřval na mladý, takže jsem si neužil ty rozkoše :mrgreen: )nebylo by to zapotřebí zakládat si jinde vlákno.
Čim připadá ti horší vlákno toto? Měl by tady admin trochu promáznout? :lol: Kdyby se knife nečistilo a nemazalo, tak by vypadalo asi jinak, ale možná by nebyly tak hrozný ty vztahy.Který jsou dle mého názoru podstatnější než pihy na kráse.
Původně jsem to myslel jako nějakou odbočku.Ale čím dál tím víc vidím že návrat není.Protože vracet bych se dokázal možná na původní knife.Tahle podivnost, kterou podle mne přinesla doba, asi nemá moc na co nalákat.................ale uznávám že jak koho.
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 25 dub 2012 15:49

mouzes píše:Mate, to nema cenu komentovat jinak by clovek mel sklony rict ze je to banda fanousku v cele s valecnikem co nedovede dodrzet vlastni dohodu dele nez 3 dny :) .
nemotejte do toho furt blacka, ten problém sem byl uměle zatažen, aby se neřešilo nic jinýho :mrgreen: jako se to osvědčilo už stokrát.
mouzes

Příspěvek od mouzes » 25 dub 2012 16:04

Jo mas pravdu, to ze se debata utne hned na zacatku a vse se smaze asi neni idealni reseni, zla krev zustane a priste to zacne na novo.
Na druhou stranu se prece konaji pravidelne srazy aspon casti fora a tam je velka sance to poresit osobne, ne ?
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 25 dub 2012 16:15

mouzes píše:Jo mas pravdu, to ze se debata utne hned na zacatku a vse se smaze asi neni idealni reseni, zla krev zustane a priste to zacne na novo.
Na druhou stranu se prece konaji pravidelne srazy aspon casti fora a tam je velka sance to poresit osobne, ne ?
Proč by se měly věci řešit osobně, když všichni umíme číst, psát, a forum nebo fórum znamená-veřejné místo k hlásání názorů-veřejné mínění, veřejnost-náměstí římských měst ? Přijde mi to tak trochu ...divný, někam se táhnout nebo si nějakej ten měsíc počkat když chci něco řešit s člověkem kterej je připojenej a jeho písmena* jsou 2 cm od mejch?

*Pardon opravuji -guma
:lol:
petr dohnal

Příspěvek od petr dohnal » 25 dub 2012 20:30

Franto Jeteli, schováváš se za nick, já vystupuju za sebe, můžeš si o mě přečíst cokoliv, já o tobě nevím nic - řekl bys mi to do očí? Jestli jsem byl někdy sprostý na Bleka (a to si tedy nepamatuju, spoustu věcí jsem mu důrazně vytknul, to ano) řekl jsem mu to jako Petr Romanovi, známe se a mohli jsme si to kdykoliv vyříkat. Tvoje rakce byla hodně ubohá.

Nikdy jsem nikoho nekritizoval za mimotématiku, dokonce jsem loboval za to, aby si nožíř mohl na svým vlákně psát i něco o sobě. Nebyl by to problém, ale Roman to tam tak dosral, že mi bylo řečeno, abych toho raději taky nechal.

V čem je to tu horší? Nadáváte jako parta malejch kluků na jinou partu. Knif je sdružení lidí, kterejm o něco jde, minimálně právě o nože, spousta výrobců, nadšenců, lidí, co mají společné téma. O co jde tady - o nadávání na jiný fórum? Tohle vás fakt baví?

Slibuji, že už vás tady prudit nebudu, nakoukl jsem a mizím.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 25 dub 2012 21:26

To-dohnal
Odvádíš pozornost od problému, nadávání tu není zato kritika ano, neřešíte její důvod jde jen o to umlčet nebo dehonestovat ty co jsou jejími nositeli, je jedno jestli na Knifu podpořené banem, nebo i tady.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Odpovědět