Knife cz. z?van ?as? minul?ch, sou?asn?ch ?i budouc?ch?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
atropos
Re: Knife cz. závan časů minulých, současných či budoucích?

Příspěvek od atropos » 22 dub 2012 13:12

To - Red arrows - Ten humusoidní příspěvek který zmiňuješ jsem napsal já. Otázkou je, zda jsi četl přímo to co jsem napsal, či ho máš zprostředkovaně typu, jedna paní povídala. Ono něco číst a nebo to mít z druhé ruky není totéž.
Ale pro případ že bys šel někdy na nějako výstavu, tak prosím, mě ruku nepodávej, nevím kde bys tak rychle sehnal savo.

Mat

"není kachnička, jako kachnička"
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 22 dub 2012 18:44

Hele, dokud dokážeš napsat že jsi něco napsal nejseš úplně beznadějnej :lol: ne, dělám si pr..l, nemám na to někoho soudit.Jo a sem chemik, takže Savo nosim porád s sebou...ale nejezdim na výstavy a ruku nepodávám nikomu a nikdy protože nevěřim na podobný symboliky....tak nic, žádná scénka nebude a basta.
Upřímně myslim si, že emoce a výlevy(dneska krásný je na blackově vlákně od Petra Dohnala) spíš lidi tahnou než je odrazujou a že nevyřikaný problémy způsobují celoživotní averze.Jenže gumy, gumy, gum :lol:
Problém, o kterém tu píšu od začátku.Nečetl jsem to, protože to někdo kdo provozuje "fast guming" odpráskl.Takže se mi to jenom doneslo,bez autora, akorát ta osoba co mi to sdělovala, se chvěla...... :mrgreen:
No to je ale na diskusním foru docela problém.Ono "fast guming" by se měl jako sport přesunout někam kde neškodí :idea: třeba na vlákno kam by se napsal nějakej kyd, nebo jen shluk písmen a pak by se jednou za měsíc a za rok vyhodnotilo kdo toho zgumil víc a rychlejc a ten kdo by vyhrál by dostal náhradní střenku na nějakej čínskej shit mesr-ale jen jednu aby nezpychnul.Pro gumiče roku bych já osobně bych navrhoval odměnu ve formě relaxace u přísný dominy a sám bych přispěl aby přitlačila :lol:
Situace připomíná scénu, kdy se zase věci nedozvídám z televize ani tisku.
Beaver

Příspěvek od Beaver » 22 dub 2012 20:37

Red arrows píše:Hele, dokud dokážeš napsat že jsi něco napsal nejseš úplně beznadějnej :lol: ne, dělám si pr..l, nemám na to někoho soudit.Jo a sem chemik, takže Savo nosim porád s sebou...
http://www.omniprax.cz/index.php?kc=SERE1%20972903 :D

Obrázek
Alfa 641
Black
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black » 23 dub 2012 13:34

Nyní mám zablokovaný účet na Knife, i když jsem psal maximálně slušně, jak mi to jen znalost jazyka českého umožnila. Všude se slovíčkem "prosím". Marně. Dostal jsem ban.
Tak si počtěte, než to někdo vymaže.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Sharpshooter CZ200 S

Příspěvek od Sharpshooter CZ200 S » 23 dub 2012 16:24

Kdo chce psa bít... :wink:
Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 23 dub 2012 17:17

Blacku, řečeno řečí knife, vítej mezi "nejzarputilejšími prudiči" jak banované označils :lol: .Ne, neber to vážně, ale po tom co jsi vcelku obhajoval moderátory.........
Tak jsem si to přečetl-pokud to teda teď v 17:02 už není promázlý(už to má takovou pověst, že jeden předpokládá že promázlá muže bejt i diskuse o vohejbatelnosti elmaxu vlivem světla).Ale komentovat to nemá cenu, ono vopakovat se donekonečny nejni zábavný, připadám si pak jak škráblá gramodeska bez repráků.
Já bych se, abych se vyblekotal, pozastavil u toho, kde píšeš že cena ruční práce už je hodnocená...no, kupodivu jsme při čučení na bednu shledali, že když si nechá člověk vyrobit z auta Auto v emerice(v takový tý dílně kde ze šrotu udělají auto skvost) tak nepočítají v kalkulaci ceny hodinu práce mechanika tolik co v servisu škodovky(kde ti teda z rezavý 105ky skvost rozhodně neudělaj :lol: ).Takže zase se mi zdá, že jsme se vydali po vlastní stezce kolem bílejch skal.....
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 23 dub 2012 17:55

No dalo se to čekat, prostě ty hony mněli tento cíl :mrgreen:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Black
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Black » 23 dub 2012 18:56

Mají ovšem chlapci smůlu. Vždy je nějaké další řešení. V práci, když jsem dělával instruktora učňům, jsem jim tloukl do hlavy pravidlo tří. To znamená, že na jakýkoliv úkon jsem chtěl slyšet minimálně tři řešení, jak to lze vyrobit. Takhle uvažuju celý život. Vždy je nějaká cesta. A když není, tak ji vyrobím. Takže, moje vlákno nožíře bude dále pokračovat na www.lovime.eu
To jsem napsal i na svém blogu, na který se dá dostat z Knife, je to pod kterýmkoliv mým příspěvkem.
Udějte co můžete, s tím co máte, tam kde jste. T. Roosevelt
Bullterier5

Příspěvek od Bullterier5 » 23 dub 2012 19:00

No,myslím že hodně lidí teď přemýšlí -i takových co se veřejně nevyjadřujou a nevměšujou se do sporů ,které jsou na pořadu na nožofóru.....přemýšlet je celkem užitečné-pak lze snadno přijít na to,proč člen který sepsuje druhého (mou maličkost) za údajné offtopic příspěvky,které se ale týkaly výhradně seker,nožů a hlavně dřeva a jeho využití - vzápětí lepí tleskající smajlíky a zdvižené palce pod "duchovnem" protknuté nicneříkající plky jisté virtuální krasavice. Nebo se při tom lámání hlavy člověk zamyslí,jak moc se asi cítí povýšeně profesionální fotograf,který se neštítí shodit naprostého laika a vysmát se mu za kvalitu fotek,místo aby mu poradil kde dělá chybu a jak se jí vyvarovat-ale to je asi Know-How a to stojí prachy :lol: ....nebo z kterého patra se na obyčejný plebs dívá gumovač,který pošle echo o odstranění příspěvku a pod něj přilepí doušku: "Doporučuji občas používat mozek"....možná právě proto,že Allzheimerem ještě netrpím a všechno si pamatuju,nemávám rukou nad tím,co mně žere a jednám jak mi zdravý rozum velí.To byly jen některé věci,kvůli kterým jsem raději práskl dveřmi-a mám hodnověrné zprávy že nebudu sám.
atropos

Příspěvek od atropos » 23 dub 2012 19:55

Romane, Milan ti dál šanci. A ať už to chceš vidět nebo ne, odstřelit jsi se sám svým přístupem. Tečka.

Mat
CzechJoker

Příspěvek od CzechJoker » 23 dub 2012 21:18

Jestli jsem to správně pochopil, tak majitel serveru knife.cz napomenul a zabanoval Blacka a on uraženě práskl dveřmi a odchází tam, kde bude sám svého fóra pán? No to je pokrok.
Nejsou žádné zoufalé situace, jsou jen zoufalí lidé.
atropos

Příspěvek od atropos » 23 dub 2012 21:53

Majitel serveru minulý týden s Romanem na něčem dohodl. ( problém přetrvával delší dobu ) Ani ne po týdnu opět Roman zakládá flame. Majiteli tudíž došla jen trpělivost.

Pod čarou, úspěšných nožířů je na knifu spousta, stačí se podívat do galerie. A žádný z nich Romanův problém nemá, čím to bude? A nejsou to jen kamarádi adminů.

Mat
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 23 dub 2012 22:29

No tak už jen vyřešit mazaní, a banování jen tak pro parádu. Black je mimo :wink:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
mouzes

Příspěvek od mouzes » 23 dub 2012 23:00

Otazka jestli mu to vydrzi dele nez dodrzovani dohody s majitelem knife.cz.
Red arrows

Příspěvek od Red arrows » 23 dub 2012 23:23

Já jsem s překvapením zjistil že black byl taky administrátor.Takže asi bude fakt na knife přeadministrátorováno...dá se to vůbec spočítat?
Hezký je pokus s vláknem nemazaným, který nějaká chytrá hlava(nebo kolektiv?) hned hbitě nazvala pohrdlivě "ŽUMPA".No jasně, kdo má jinej názor, nebo se chce projevit bez hbitý gumy nad zátylkem(než kluci co znaj Karla?), patří přece na knife jasně do žumpy :? Tenhle pokus o výsměch hodnotím jenom jako další krok stranou......šot čeká.......
I když, asi je to normální.Moc to posuju podle sebe a myšlenkový pochody sou všelijaké.Každej má vývojem, rozvojem případně úpadkem vytvořený jiný asociace. Když se řekne mimotématický vlákno, mě se žumpa nevybavuje, ale budiž,
chcete-li na knife vlastnit žumpu, máte jí mít :lol:
Jinak zdá se, že to vlastně celý dopadlo perfektně a hoši co spolu mluví z toho vytřískali maximum:
Fast gumming je zachráněnej a muže nadále řádit-dokonce se zdá podle některých vyjádření, že intenzivnějc-po celym knifu.
Nepřítel lidu, zvířat i vesmíru black byl konečně vypuzen, to musí bejt radosti u odvěkých nepřátel.Moc se neradujte, bez nepřítele nedokážete žít a funkce škodiče muže bejt v dalším vývoji právě komukoliv jinýmu.
Struktura knife, s neznámým počtem administrátorů, chaosem co je a nejni komerce a reklama a spolkem přátel Karla se zachovala.
Vyrobena jedna žumpa. a tím je vlastně vyrobeno něco "co pro některý lidi představuje dostatečný ústupek směrem klidu(na práci).

Navenek by se mohlo zdát, že na konci tunelu svítá, jenže ony ty problémy jenom na chvilku usnou..a pak se znovu vyvalí.....jde jenom o to, s jakou silou se zvedne poklop
Odpovědět