NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravim,ač nepříznivec vzduchovek na co2 a větrovek.....na burze mě zaujal QB79 hlavně proto,že jí tam maj cca za 1800kil......ale je bez jakékoliv bombičky co2..kartuše či kontejneru v balení.Má na prodej Crosman ventil a jednorázové 88g kartuše cca za 140kč.Nechci jí předělávat na vzduch..nechám jí v origo stavu.Poradite mi někdo ze zkušenosti jaké co2 bombičky používat...?na netu se dá prý koupit i redukce na jednu 12g co2 bombičku....Umarex má na 850 adaptér na 2 bombičky..šlo by to použít i na QB79...?předem děkuji za rady
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 a QB 79
nevymýšlej již vymyšlené,
79ku buď na 88-90g s adaptérem, 50mm Paintball lahev, nebo uprvenou kyvetu.
jestli chceš střílet na crosmann bombičky, kup si 78ku.
79ku buď na 88-90g s adaptérem, 50mm Paintball lahev, nebo uprvenou kyvetu.
jestli chceš střílet na crosmann bombičky, kup si 78ku.
prosim vas kolik udela ran qb 78 na dve bombicky pri vykonu 16J pri obou razich
Jak to teda je s tím ventilem od JGS???VladaK píše:Domníval jsem se, že přes ten ventil od JGS naplním zásobník ve flintě přes nějakou propojovací hadici a pak hasičák nebo kyvetu odpojím a střílím. Je tam nějaký problém ? ( kromě toho, že ta spojovací hadice bude muset mít nějaký odfuk ventil, aby to šlo odpojit od flinty)
Lov 21
QB 78
CZ 75 Compact CO2
QB 78
CZ 75 Compact CO2
Našroubuješ na zbraň (QB78) a na něj přišroubuješ kyvetu. Při šroubování zjistíš že to drhne o hlaveň a rozhazuje nástřel. Funguje to stejně jako všechny ostatní přepouštěcí ventily (LOV 21, TAU, etc.) na kyvety.
DíkyMr.Handy píše:Našroubuješ na zbraň (QB78) a na něj přišroubuješ kyvetu. Při šroubování zjistíš že to drhne o hlaveň a rozhazuje nástřel. Funguje to stejně jako všechny ostatní přepouštěcí ventily (LOV 21, TAU, etc.) na kyvety.
Lov 21
QB 78
CZ 75 Compact CO2
QB 78
CZ 75 Compact CO2
.
Naposledy upravil(a) VladaK dne 18 zář 2012 10:46, celkem upraveno 1 x.
Nemate nekdo po ruce QBcko? Potrebuju vedet vnitrni prumer tela. Te trubky, kde je umistnen udernik,pruzina,... ta spodni.
Diky
Diky
Chalani kde Kúpim na slovensku kompletnú sadu tesneni na 78čku.
v obchodě s O kroužky
http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=815koho2 píše:Chalani kde Kúpim na slovensku kompletnú sadu tesneni na 78čku.
Slavia 620
QB 79
Crosman Vigilante
vz.47
Air Arms Pro-Sport .177
QB 79
Crosman Vigilante
vz.47
Air Arms Pro-Sport .177
To Koho2: Napríklad tuto: http://www.eriks.sk/Tesnenia/eriks.asp? ... ageid=1298
Rozmery a počet si predom zistíš, alebo odmeriaš.
Rozmery a počet si predom zistíš, alebo odmeriaš.
Slavia 620, QB 78 BSA4-16x40
Ochutnávka menší přestavby mojí QB na elektropohon. Ještě zbývá nabastlit pažbičku a elektriku. Doufám, že příští víkend už budu moct vyzkoušet, jestli to vůbec bude fungovat
Taky chci poděkovat Dahovi za inspiraci. 

Dneska mi taky přišla QB78 cal.5,5,po zkoušce s mířidly a bez úprav si myslím,že i v základu má celkem sílu.
Po úpravách to bude lepší
Mám pro ni připravenou optiku Nikko Strling 6x40AO.
Mimochodem neválí se někomu v šuplíku ten přepouštěcí ventl na kyvety,měl bych zájem-nikde momentálně nemají?
Když tak email slamax(a)post.cz.
Po úpravách to bude lepší

Mimochodem neválí se někomu v šuplíku ten přepouštěcí ventl na kyvety,měl bych zájem-nikde momentálně nemají?
Když tak email slamax(a)post.cz.
Lov 21
QB 78
CZ 75 Compact CO2
QB 78
CZ 75 Compact CO2