NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
to mažky: ano aj jedno aj druhé je na 79, s regulátorom je na tlakový vzduch a tá druhá "mám ju aj ja" je bez regulátoru "zatial na CO2". Trošku " ťuka o hlaveň"
Slavia 620
QB 79
Crosman Vigilante
vz.47
Air Arms Pro-Sport .177
QB 79
Crosman Vigilante
vz.47
Air Arms Pro-Sport .177
Re: NORCONIA CO 2 puška QB 78 a QB 79
Lahev si kup spíš tuhle: http://www.paintballshop.cz/zbozi/13509 ... -off-valve
průměr má přímo 5cm, nikde se nedotýká,má On-off ventil,a nádoba je dělaná i na vzduch,tlakovku má 200 bar,takže když dáš regulátor,není problém střílet vzduchem.
průměr má přímo 5cm, nikde se nedotýká,má On-off ventil,a nádoba je dělaná i na vzduch,tlakovku má 200 bar,takže když dáš regulátor,není problém střílet vzduchem.
Tak jsem dneska udělal úpravy a když chcu naplnit kyvetou,tak mi to fouká tou dírkou co je v závitu.
Ten plnící ventil je krátký a o kroužek je nad tou dírkou,zašroubovat dál to nejde.
Jak tu potvoru ucpat? Dělalo to i někomu z vás?
Ten plnící ventil je krátký a o kroužek je nad tou dírkou,zašroubovat dál to nejde.
Jak tu potvoru ucpat? Dělalo to i někomu z vás?
Lov 21
QB 78
CZ 75 Compact CO2
QB 78
CZ 75 Compact CO2
buď plnění s delším kusem co se zasunuje do té trubky, aby O kroužek byl za dírkou, nebo ubrat kousek té spodní trubky.
zdravim je mozne aby naplnenie
http://www.paintballshop.cz/zbozi/13509 ... -off-valve
stalo 7eur?
200vystrelov ,vazne uvazujem ze nekupim pruzinovku ale QB a skusam kontaktovat paintball a hasicov co su u nas a hasici ma odkazali na ich firmu kde to stoji 7eur ked si to tak porovnam 200vystrelov z CO2 bombiciek ma vyjde do 3eur a toto 7 no neviem,chcem sa spytat kde je este moznost sa opytat ci by mi to plnili okrem paintball a hasicov?tak trosku dufam ze s dotycnym panom sme sa nepochopili a tu cenu myslel na klasicky hasicak ale aj tak ma zujima kde je este moznost to chodit plnit.
http://www.paintballshop.cz/zbozi/13509 ... -off-valve
stalo 7eur?

Gamo hunter DX -Nikko Stirling 6x40AO mounmaster
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
Crosman Benjamin trail nitro piston 2.
Beretta APX 4,5mm
No to je opravdu dost,ja dával tak kolem 30-50 kč,to si kup radsi redukci na hasičák:http://www.paintballshop.cz/zbozi/548-co2-fill-adapter
nebo http://www.paintballshop.cz/zbozi/11363 ... adapter-eu , podle závitu na hasičáku,buď starší typ nebo nový standart EU. a pak můžeš dávat plnit buťo hasičák,nebo si kupuj ty co jsou plné a procházejí,ty se dají sehnat kolem 100,-/150,- z klasického hasičáku(6kg)naplníš zhruba 35X .
nebo http://www.paintballshop.cz/zbozi/11363 ... adapter-eu , podle závitu na hasičáku,buď starší typ nebo nový standart EU. a pak můžeš dávat plnit buťo hasičák,nebo si kupuj ty co jsou plné a procházejí,ty se dají sehnat kolem 100,-/150,- z klasického hasičáku(6kg)naplníš zhruba 35X .
Před nedávnem se tu řešil přepouštěcí ventil. Tady jsou fotky z praxe. Je vidět že průměr některých kyvet (u mě všechny) zasahuje do hlavně a mění nástřel, proto je potřeba například hlaveň trochu propilovat (nejjednodušší řešení). Na fotkách je vidět jak moc propilovat a jak to potom vypadá (hnusně).
a nepříjde ti to jako prasárna?
Ovšem že je to prasárna, psal jsem že to vypadá hnusně. Ale je to jednoduché a časem bude jiná hlaveň, teď se to musí přežít.
Panečku,to je tedy dílo 

mr.handy.to ze to vypada hrozne je tvoje vec kazdy dle sveho gusta ale nedochazi tim ke zmene nastrelu.kdyz to mas tak zeslabeny.ja jsem kupoval pusku od daho11 a ten to mel vyreseny tim ze podlozil cele telo zbrane.urcite bys nasel stranku kde to ma vyfoceny.ja jsem akorat napasoval hlaven ze 634 slavie.
Prosport .22-Delta Titanium 4-16x42...u ceho jsem zacinal u toho koncim
Nástřel by to držet mělo stejný, pokud se s hlavní nemanipuluje. O vypodložení vím, jen jsem chtěl ukázat i jiný způsob (nejjednodušší). Až budu měnit hlaveň, tak to udělám vypodložené. Jen jsem chtěl demonstrovat, jak při použití kyveta dře o hlaveň jak tomu zabránit prostřednictví vybroušení kusu hlavně (originálu to nevadí, ta je křivá i tak
) a také jak takové řešení vypadá.
Tak že ještě jednou a naposled: Je to prasárna a vypadá to hnusně a nelíbí se mi to
. ALE je to jednoduché řešení a funguje to. 

Tak že ještě jednou a naposled: Je to prasárna a vypadá to hnusně a nelíbí se mi to

Dobrý den, nevíte o někom, kdo by v okolí Frýdku-Místku upravoval výkon QB 79 na zakázku? Děkuji
- CzechJoker
Přemýšlím o nové pušce a dostal jsem se k nákladům na střelbu. Máte někdo spočítané, kolik stojí jedna rána z CO2 ve srovnání s PCP? Já jsem si to počítal sám pro sebe a čistě náklady na ránu (bez amortizace zbraně) mi to vychází takto:
CO2 - 0,60 Kč / výstřel
PCP - 0,32 Kč / výstřel
Jinými slovy - pokud moc nestřílím, rozdíl v provozních nákladech nemá smysl řešit. A to neřeším pořizovací náklady na zbraň, tam je rozdíl obrovský.
CO2 - 0,60 Kč / výstřel
PCP - 0,32 Kč / výstřel
Jinými slovy - pokud moc nestřílím, rozdíl v provozních nákladech nemá smysl řešit. A to neřeším pořizovací náklady na zbraň, tam je rozdíl obrovský.
Nejsou žádné zoufalé situace, jsou jen zoufalí lidé.
No záleží na tom jak počítáš. Mě výpočet vychází pro CO2 lépe. 6Kg hasičák 2000,- . spotřeba na výstřel 1g CO2 (nadsazené) Tj, 6000 výstřelů za 2000,-. To dělá 0,33 hal/výstřel. Nehledě na to že náplň hasičáku už je mnohem levnější než celý nový přístroj. Při provozu QBčka na jednorázovky to ale na vychází úplně jinak. 12g bombička 16,- (zde na gunshopu) dělá 1,33 kč na výstřel. 88g bombička za 240,-, to dělá 2,72 kč/výstřel.
Samozřejmě je to bez započítání příslušenství. Rozdíl mezi nejlevnějším a nejdrašším provozem je 2,39 kč (8,24 krát dražší). Takže příště při uvádění výsledků uveď i způsob, jak si k nim došel.
Ale v principu s tebou souhlasím, záleží na tom jak chceš střílet (kvalita, kvantita, vzdálenost, dostupnost plnění, počet zbraní).
Samozřejmě je to bez započítání příslušenství. Rozdíl mezi nejlevnějším a nejdrašším provozem je 2,39 kč (8,24 krát dražší). Takže příště při uvádění výsledků uveď i způsob, jak si k nim došel.
Ale v principu s tebou souhlasím, záleží na tom jak chceš střílet (kvalita, kvantita, vzdálenost, dostupnost plnění, počet zbraní).