CZ 858 Tactical
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
no já mam ten důlek už ted snad se nebude zvětšovat 

Re: CZ 858 Tactical
T 858 nekope, pokud ji správně zasadíš do ramene a pevně přitáhneš. My, co jsme sloužili s 52, 24 a 58 jsme zvyklí. Dej si do brokny náboj s 32g náplně a pak uvidíš co kope víc.
Jak tě tohle mohlo překvapit ? Tebe, takového borce a instruktora střelby.
určitě máte pravdu je to jen tim zapřením příště zkusím
) mimochodem tak silny naboj v brokovnici jsem neměl... možna si někdy troufnu bouchnout z 12/89 super mag. a revolverem 500 sw 

CRYWOLF: taky mám 58, taky kope ...... ale jsem vytrvalej. Akorát že z ní lítaj kuličky 300 grs, takže má kopání povoleno.
fajn plastíky 

jaký plastíky?
stifer: kosa podle mýho gusta

stifer: kosa podle mýho gusta

To víš, pro nejmladšího instruktora střelby, u kterého se učil i Tyc (pokud si dobře vzpomínám na výlevy na jiném serveru) jsou to jen "plastíky".
-
pro stifter-rekni mne neco k podpazbi,nadpazbi,pazbe a pochlub se tezsim strelivem at je naka inspirace...
První fotečka je střelivo, to vlevo je originální co každý zná, vpravo je to co papá jenom tenhle kvér ... a taky jedna pistole. Druhá je lauf se shora, s kolimátorem.
-
50ae?jak to maka?
ten predek vypada moc pekne..
ten predek vypada moc pekne..
Úsťovka brutální, ale opodstatněná. Lauf 260 mm, píst dělený, čtyřpolohový regulátor v gasbloku, na kupované náboje mám nastaveno č.3. Kapacita zásobníku pouze 10 ran (víc buřtíků se tam nevejde) Kolimátor Meopta.
-
pekna prace....
Stifter:parada,rozepis se jeste.Hod polud mozno i nejake fotky pajslu.Cena prestavby,co to obnaselo,atd...Diky
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Pajšl je stejný jako u standartu, na odkrytování předpažbí jsem rezignoval, všechno je zalepené (šrouby) a po pár výstřelech jsem se přestal divit proč. Přestavba to není, je to dovoz ze zahraničí. O ceně bych se nerad bavil, byla spíš o tom kde koupíš samonabíječku na tuhle ráži. Na běžné pistoláky ano, těch je dost, na silnější je jen Ruger na 44 Mag., jinak nic. Zatím jsem vyplácal cca 200 ran, leze to docela do peněz, ani z toho nechce moc lidí střílet, prý jim stačí "ofuk" z úsťovky při okukování. Hezký ale je, když po zásahu terče vidíš že vzadu ve valu vylítne lopata hlíny .....
Měřili jsme rychlost, u kupovaných nábojů WM (Topshot) 518 m/s, což je 2600 J. Na pistolák to docela jde ...
Pohled do laufu je taky pěknej.
Měřili jsme rychlost, u kupovaných nábojů WM (Topshot) 518 m/s, což je 2600 J. Na pistolák to docela jde ...