jsb exact
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
O tvojom nástrele mnohý iba snívajú ! Je to absolútne super. Skús nastrielať prosímťa tento terč na 30 metrov s oporou zbrane v jednom bode (bag, bipod, tripod). Proste nie zo zveráku, alebo stolice. Do každého terčíka dve rany.
http://www.peca.e-blog.cz/wp-content/up ... Attack.pdf
Strašne by ma to zaujímalo.
Vopred ďakujem.
http://www.peca.e-blog.cz/wp-content/up ... Attack.pdf
Strašne by ma to zaujímalo.
Vopred ďakujem.
Slavia 620, QB 78 BSA4-16x40
Re: jsb exact
Koukám, že jsem v tom článku zapomněl napsat, že jsem to střílel právě na těch 45 metrů (50 yardů).
Nezapomeňte, že v JSB ten rozptyl střílejí jenom na 5 ran a ne na 10 jako já a navíc rozptyl uvádějí jako CTC (Center To Center), tedy od středu do středu, takže těch 12 mm CTC je 16,5mm opsaná kružnice.
Nezapomeňte, že v JSB ten rozptyl střílejí jenom na 5 ran a ne na 10 jako já a navíc rozptyl uvádějí jako CTC (Center To Center), tedy od středu do středu, takže těch 12 mm CTC je 16,5mm opsaná kružnice.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Přesně tak.
Tak jsem si objednal včera Exakty přímo u pana Kolebáče a dnes jsou na cestě ke mě domů.Poprosil jsem v objednávce o sérii 0 nebo1 ve 4,52 a bylo my vyhověno a ještě prý dostanu malý dárek.Takový přístup prodejce je velmi potěšující když se objedná i malé množství.Koupil jsem v CZUBu k větrovce exakty serie 4 a na terči jako když posype makem,heavy série 1 vše do stejného místa expresky série 0 vše do stejného.Série 4 je i pouhým okem vidět hrubý povrch a otřepy.
A myslíš že prodejna CZUB má ty diabolky od někoho jinýho než od JSB? Oni si jen bohužel nemůžou určit kterou serii chtějí, ale co přijde to přijde...
-
dotaz: přešel sem z heavy 4,52 na exakt 4,51 a 2cm prkýnko prostřelujou
, heavy zůstávaly někde v půlce, stříleno HW 100, myslel sem čim větší váha diabolky , tim větší energie 

Tak nemysli a studuj
Kinetická energie závisí na hmotnosti (lineárně) a zároveň na rychlosti (kvadraticky). Za nás se tohle učilo ve fysice nejpozději v prvním ročníku střední školy...
A aby to nebylo tak jednoduché, tak i průbojnost nezávisí pouze na kinetické energii, ale i na rychlosti a ploše na které k průniku dochází, na materiálu střely apod.

A aby to nebylo tak jednoduché, tak i průbojnost nezávisí pouze na kinetické energii, ale i na rychlosti a ploše na které k průniku dochází, na materiálu střely apod.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
To je přímo akademická diskuze 

-
ok. zůstávám u exaktů/studovat nic nebudu/dík
Odmašťujete někdo Exacty?Viděl jsem nějaký videa,kdy po koupi je prohnali Jarem nebo technickým benzínem.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Ano! Skvěle funguje peří 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22