jsb exact
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Uz sme to rozoberali v Cingove. Dnes som nasiel doma stare Heavy, nove sme dostali v Skycove, tak som sa to pokusil odfotit. Rozdiel je okrem toho, ze nove maju povrch ako z kovohuti, hlavne v zadnej casti. Vsimnite si priemer a hlbku diery v suknicke. Vahovo su rovnake. Ako lietaju neviem, nepouzivam ich.
Naprosty suhlas s Ivcom v predchadzajucom prispevku. ok3kxf, bol si pozriet na sutazi v Mestecku, alebo sa mylim?
Naprosty suhlas s Ivcom v predchadzajucom prispevku. ok3kxf, bol si pozriet na sutazi v Mestecku, alebo sa mylim?
Steyr LG110 FT + NS Diamond 10-50x60
Steyr LG110 FT/Hunting + Burris Timberline 4,5-14x32
http://www.safta.sk
Steyr LG110 FT/Hunting + Burris Timberline 4,5-14x32
http://www.safta.sk
Re: jsb exact
Aj mňa ta dierka vzadu vždy sr.la,pretože všetky vetrovky maju nejaku tu tyčku ktora diabolku zatlača cez vzduchovu dierku na ktorej sa zase može diabolka poškodiť. Tu pomože len kupiť taku vetrovku kde sa diabolka len vloži do hlavne a hotovo,potom človek už nemusi riešiť či ma diabolka vzadu dierku alebo nie. Ani jedna tyčka nejde uplne suoso z hlavňou.
Weihrauch HW100S .177 + Discovery VT-Z 4-16x50 FFP
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
KalibrGun Cricket WST .22 + Hawke Sidewinder 30 Tactical 6.5-20x42
Taipan Veteran std .22 + Element Helix 6-24x50 SFP
Powered by YONG HENG compressor
Například Steyr.
Jinak já nemám rád, když se někdo, kdo dělá nějaký střelecký sport otírá o jiný sport.
Mi třeba benchrest nijak nevadí. Až budu jednou v důchodu a nebudu moct chodit, tak to třeba taky budu dělat. Ale do té doby zůstávám u FT.

Jinak já nemám rád, když se někdo, kdo dělá nějaký střelecký sport otírá o jiný sport.
Mi třeba benchrest nijak nevadí. Až budu jednou v důchodu a nebudu moct chodit, tak to třeba taky budu dělat. Ale do té doby zůstávám u FT.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Jinak k nabíjecí tyčce,aby ti nedeformovala diabolku je třeba jí srazit hranu,zakulatit špic.Netřeba soustruh,upni do vrtačky a šmirglem či pilníkem.A diabolky budou v suchu.
LP 300
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
LG 300 HFT
LG 300 ISSF
Napriklad Steyr , Feinwerkbau , Anschutz. Su to vlastne všetko športove,alebo už suťažne špeciali,asi vedia prečo
Videl som aj to ako tyčka pri zasuvani uhybala do strany a tym mohla diabolku poškodiť,takže aj take veci sa deju.

Videl som aj to ako tyčka pri zasuvani uhybala do strany a tym mohla diabolku poškodiť,takže aj take veci sa deju.
račj keby v JSB už nejak dali dohromady tú nekvalitu čo sa odtial poslednej dobe šíri.
rozdiely v tvaroch diaboliek. prelisy na bokoch. špóny vo vnútri.
neviete prečo sa to začalo diať?
rozdiely v tvaroch diaboliek. prelisy na bokoch. špóny vo vnútri.
neviete prečo sa to začalo diať?
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Na jakých diabolách to pozoruješ? Já jsem naposledy nakupoval před necelým měsícem, otevřel jsem zatím pár krabiček Exactů 5,52, nějaké Exacty 4,5 a vše bez problémů. Děti v kroužku střílejí Schaky a ani tam si nikdo nestěžoval.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Já mám svoje Expressy taky v pohodě, před posledníma závodama sem jich lupou zkoušel asi 100 a nevyhodil ani jednu (sou to ty v těch novejch krabkách). Už sem to tu někde psal, podle mě je to spíš přepravcem, než v JSB.
napríklad: toto je foto od kamaráta.
tie špóny nemam odfotené ale najdem.súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
Hm, tak todle přepravcem asi nebude. Koukám, že je to čtvrtá serie. Mě většinou vychází dobře S0, popřípadě S1.
jenom jestli to nejou šméčka od větnamců, ty potvory se nacpou všude

FX Maverick compact .22
AirMaks Katran C .22
AirMaks Katran C .22
Uff, to opravdu nevypadá moc gut. Schválně se podívám, co mám za sérii já - taky už to je v nových krabičkách, kupováno před tím ca měsícem přímo u JSB.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
- Jabberwocky
Fujtajbl. Co s tím, když člověk otevře krabku a uvnitř tohle? Reklamovat? Vezme mu to prodejce? Kupuju na alliancze.cz a zatím dobrý, ale tohle bych fakt nerad dostal.
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Tak jestli by v krabičce byly 3 ...
Vypadají jako čerstvě vyrobené diabolky, které ještě neprošly "šolichačkou" (tak se jmenuje to zařízení
) nebo se prostě málo "ošolichaly".
Kontrolou by to asi projít nemělo, ale pokud je správně vylisovaná hlavička, což asi je, tak to nemá prakticky vliv. Pokud je to na druhé straně bez otřepu a hlavička a krček je správně, tak si toho na rychlé kontrole asi nevšimli. Ono kdybyste po jedné přebrali za den 60 tisíc diabolek, tak vám taky nějaké utečou. Kdyby to bylo na pomalé kontrole co se dělá pro Matchky, tak by na to přišli, si myslím.

Vypadají jako čerstvě vyrobené diabolky, které ještě neprošly "šolichačkou" (tak se jmenuje to zařízení

Kontrolou by to asi projít nemělo, ale pokud je správně vylisovaná hlavička, což asi je, tak to nemá prakticky vliv. Pokud je to na druhé straně bez otřepu a hlavička a krček je správně, tak si toho na rychlé kontrole asi nevšimli. Ono kdybyste po jedné přebrali za den 60 tisíc diabolek, tak vám taky nějaké utečou. Kdyby to bylo na pomalé kontrole co se dělá pro Matchky, tak by na to přišli, si myslím.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.