Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- menthon1974
.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 05 kvě 2012 06:42, celkem upraveno 1 x.
Re: Flobertka Spielberg Brno
Tak fajn,kolimátor je zřejmě ze hry...i když ten co má vyhlídnutý Brezvi je s volitelnou osnovou..
Na lukyhenry jsem byl a montáže na kolimátor jsem si tam nevšiml
...
No,uvidíme...třeba se ještě někdo ozve s nějakým dobrým nápadem
Zatím zůstavám u otevřených mířidel a kdo si počká,ten se dočká....
Na lukyhenry jsem byl a montáže na kolimátor jsem si tam nevšiml

No,uvidíme...třeba se ještě někdo ozve s nějakým dobrým nápadem

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Tak koukam, že p.Křikava ze Spielbergu sem na fórum už nechodí aby zodpověděl otázky a připomínky.
-
mel ten kolimator i v celku jemny kriz a opravdu to neni ono chce to zkusit
Karelschafer:Díky za info,jsou to cenné rady a postřehy,které šetří čas i pencle
Menthon1974:..Tak "lukyhenry" tu montáž opravdu vyrábí,jen tam ještě nejsou fotky,ale vzhledem k nic moc referencím na kolimátor budu zvažovat asi jiné řešení...možná i tu montáž na kukr..Byl tady dotaz na Tvůj nástřel...těch 35m..do3cm,to je vážně luxus
Střílel jsi z upnuté pušky,nebo z ruky s oporou a kolik ran?...Mě vždycky nějaký mrchy uletěj do pihele tmavýho
JERY:Jj,pan Křikava se nějak odmlčel...Obchody se hýbou,jen u nás na maloměstě se spielbergů prodalo za 2měsíce kolem 50-ti kusů(2 reklamace)..takže pár stěžovatelů ho nejspíš nerozhází..

Menthon1974:..Tak "lukyhenry" tu montáž opravdu vyrábí,jen tam ještě nejsou fotky,ale vzhledem k nic moc referencím na kolimátor budu zvažovat asi jiné řešení...možná i tu montáž na kukr..Byl tady dotaz na Tvůj nástřel...těch 35m..do3cm,to je vážně luxus

JERY:Jj,pan Křikava se nějak odmlčel...Obchody se hýbou,jen u nás na maloměstě se spielbergů prodalo za 2měsíce kolem 50-ti kusů(2 reklamace)..takže pár stěžovatelů ho nejspíš nerozhází..

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
- menthon1974
.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 05 kvě 2012 06:42, celkem upraveno 1 x.
Kozlica je puska s hlavnami pod sebou...
Z coho si to vlastne strielal ?
Z coho si to vlastne strielal ?
Daystate GP, Anschutz 9003, Ripley AR5s, Drulov DU-10, HW97K, HW100TK+LW, UMAREX 850 Hunter, Evanix Blizzard S10 rear bolt, Evanix AR6 a k tomu 4 kila skla. Ardesa Evolution v dreve - kurniksopa, ved ja som vlastne zberatel :-)
Z nastrelovaci stolice.Taky uz jsem se setkal s tim,ze myslivec rikal,ze pro nastreleni flinty pouziva kozlici 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Mluvil jsem po telefonu s majitelem luky henry a poptal jsem se na tu montáž a jdu do ní taky.Mám jeden nevyužitej puškohled menších rozměrů,tak ho zkusím.
Menthon1974:Ten výsledek nástřelu ze stolice je fakt výbornej..A hlavně musí mít člověk na paměti,že to je jen FLOBERTKA..flinta na pár metrů do plechovek
..na deratizaci jako dělaná 

Menthon1974:Ten výsledek nástřelu ze stolice je fakt výbornej..A hlavně musí mít člověk na paměti,že to je jen FLOBERTKA..flinta na pár metrů do plechovek

- menthon1974
.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 05 kvě 2012 06:43, celkem upraveno 1 x.
Samá voda..
Jen jsem si byl pro střelivo a dal řeč s majitelem obchodu,jak jde špilas na odbyt a byl jsem docela překvapenej..,byl i týpek co jich vzal snad šest
Prohodili jsme pár slov k mířidlům a nábojové komoře a došli jsme k závěru,že komora je dělaná přesně na náboje s kuličkou a špičatý jsou o fous delší,proto to násilí při dovírání závěru..Teda pokud nemá někdo komoru o 4mm delší,tak akorát na shortky
Jinak názor na rozdíl přesnosti kulička vs. špička se dost různil..Zatím jsem kulky nezkoušel,ale vlastní zkušenost je nepřenosná,tak to napravím..
Ještě perlička na konec..Pro spielberga jsem jel 50km,odřel jsem si auto při parkování a ve zbraních,co je mám 100m za barákem je prodávaj od vánoc
...

Jinak názor na rozdíl přesnosti kulička vs. špička se dost různil..Zatím jsem kulky nezkoušel,ale vlastní zkušenost je nepřenosná,tak to napravím..
Ještě perlička na konec..Pro spielberga jsem jel 50km,odřel jsem si auto při parkování a ve zbraních,co je mám 100m za barákem je prodávaj od vánoc

Kulička je přesnější, špičatá má ale větší dostřel.
pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Jelikož jsem nemocen, konečně jsem si utrhl trošku času pro sepsání dojmů:
http://postapo.cz/nutne-k-preziti/zbran ... berg-brno/
http://postapo.cz/nutne-k-preziti/zbran ... berg-brno/
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Četl jsem, dobře udělaná recenze. Píšeš, že jsi z Brna, tak bys mě mohl poradit, která brněnská prodejna se zbraněmi Spilbertku prodává?
A oprav si, máš tam jeden odstavec dvakrát
A oprav si, máš tam jeden odstavec dvakrát

pistole Fox S 200, King Cobra, Fox Special, derringer Rex L
Odstavec je opraven.
Ohledně prodeje špilbertky v Brně... zkus napsat výrobci, kolega tak udělal a odnesl si pušku odtamtud.
Ohledně prodeje špilbertky v Brně... zkus napsat výrobci, kolega tak udělal a odnesl si pušku odtamtud.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,