Flobertka Spielberg Brno
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- menthon1974
.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 05 kvě 2012 06:40, celkem upraveno 1 x.
Re: Flobertka Spielberg Brno
Tak jak to tak tady čtu tak spielberk je pěkně vykutálená firma která stále vydělává na blbosti lidí.Jen tak dále,jen je podporujte

asi čteš jiný forum než ostatní
mám ji taky a dobrý
mám ji taky a dobrý
Tak to si nemyslím 

- menthon1974
.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 05 kvě 2012 06:41, celkem upraveno 1 x.
Kolik ran? A z upevněné zbraně? To je hoodně dobré na flobert náboj v 7,5 J...menthon1974 píše:...Střelba na 35metrů rozptyl v kruhu 3cm střelivo používám zásadně 22.Flobert..
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Podobnej soustřel,jak píše menthon74 se mi podařil na 25m ve stoje s oporou,taktéž .22 flobert se špičkou....,ale 7,5J to nebylo
...Sem tam prostě nějaká rána letí do pr..le.Na větší vzdálenosti,než 30m jsou na mě prostě hrubá mířidla a vidím přes ně blbě.Dle mého je to dobrá flobertka,ač se názory na ni liší..Spíš mě udivuje změna přístupu k reklamacím od výrobce.Ale je fakt,že stále pušky distribuují volně ložené v papírové krabici bez bublinkové folie,což už není ani chorobné šetření na nákladech jako spíš obchodní prasečina vůči zákazníkovi
Apropo...opakuju dotaz,jestli má někdo zkušenost s otevřeným kolimátorem na Spielbergovi,jaký typ je vhodný a jak ho připevnit?
Ještě jednou na obhajobu téhle flintičky.Na flobertku dost přesná i přes občasné úlety(může být i střelivem,jak víme
),lehká,skladná,dobrej dizajn i zpracování,ale hlavně spousta ZÁBAVY
...A o to snad jde,ne?

Apropo...opakuju dotaz,jestli má někdo zkušenost s otevřeným kolimátorem na Spielbergovi,jaký typ je vhodný a jak ho připevnit?
Ještě jednou na obhajobu téhle flintičky.Na flobertku dost přesná i přes občasné úlety(může být i střelivem,jak víme

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Mám vyhlídlej tento:
http://www.dealfocal.com/Gun-Mounts-Las ... -6387.html
Má totžit zvětšení 2x....ostatní jsou jen 1x
http://www.dealfocal.com/Gun-Mounts-Las ... -6387.html
Má totžit zvětšení 2x....ostatní jsou jen 1x
Jj,ten vypadá dobře a cena vůbec není zlá..Určitě je menší něž puškohled a to zvětšení není od věci..Ještě jak ho tam namontovat..Osobně bych radši otevřenej,páč je menší a líp se do něj čučí,ale tím asi výhody končí..Vrtá mi hlavou,jak to upevnit na tu základnu místo hledí,aby to nebyla totální opičárna 

Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce, kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum..W.Churchill
Na hlaven?Ovsem chtelo by to zasah do pazby,coz je blby.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ale no tak. Přesně udělaná montáž padne místo hledí a nemusí se dělat žádný zásah do pažby atd. Jen to bude chít dát na brusku a jít tak o dvě kila dolů než je rozměr tý drážky v objímce. Plánuju to na červenec až bude po škole.
- menthon1974
.
Naposledy upravil(a) menthon1974 dne 05 kvě 2012 06:41, celkem upraveno 1 x.
Jo,brusku to bude chtít určitě..a zároveň tu objímku snížit co to půjde, aby nebyla tak příšerně vysoká.Hotovej komín od parníku
A co takhle malej pistolovej kukhled...To by zvětšovalo a pokud by to nebránilo kličce závěru,mohlo by to vypadat na malý flintě i dobře
Nebo se to dá vyřešit stavitelnýma mířidlama ze vzduchovky,ale v tom případě předělat i mušku...A další řešení pak ukázal menthon1974..,účel to jistě plní,ale moc se to na špilase nehodí...Ikdyž s malým kukátkem...a teď babo raď

-
ten kolimator jsem na spilbergu mel nejen ze to blbe vypada ale i ta mensi tecka ti na 25 m prekreje cil a efekt je skoro stejny jako otevrena miridla lista se da pripevnit na hlaven c minimalni upravou zadlabu pazby