Zoraki HP-01
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To už je lepšie, ale stále mi k nej chýba silencer a pažba, nejaká taká aká sa dá kúpiť ku Crosmanu 1377.
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Re: Zoraki HP-01
Mohu potvrdit,že v JGS TRADE se mě ptali jestli chci levorukou nebo pravorukou.
- AntonČechov
Přijde mi to jako, kdyby turci použili zrovna to co je na skladě, protože vím o dvou kusech kupovaných hned po sobě i výrobní čísla jsou kousek od sebe, ale každá je jiná.
Příští týden očekávám nový přírůstek v podobě Zoraki HP-1 Long, prozatím v ráži 4,5. Takže jsem zvědav a těším se na první osobní dojmy 

cannis-těž se
Je fakt dobrá.Zkoušel jsem 5x pump přesnost a síla super.Jinak používám 2x pump-Stačí na 20m.

Pánové dnes jsem měl možnost v prodejně Colosus vyzkoušet kolimátor Walter-nano-point, no a moje
rozčarování je značné. Najít vůbec ten bod bylo nad moje síly, minimálně minutu jsem s ním všelijak kroutil,
než se mi podařilo bod vůbec spatřit. Tak tedy asi zůstanu u pevných, nebo vyzkouším pistolový puškohled.
Budu rád za nějaké návrhy a připomínky.P
http://www.plynova-pistole.cz/plynove-p ... ano-point/
rozčarování je značné. Najít vůbec ten bod bylo nad moje síly, minimálně minutu jsem s ním všelijak kroutil,
než se mi podařilo bod vůbec spatřit. Tak tedy asi zůstanu u pevných, nebo vyzkouším pistolový puškohled.
Budu rád za nějaké návrhy a připomínky.P
http://www.plynova-pistole.cz/plynove-p ... ano-point/
Prd na waltera
http://airsoftshop.cz/index.php/cPath/434_482
Airsoftovy kolimatory nejsou vubec spatny a u PCA pistole nehrozi rozsypani.Ceny v pohode a mas na vyber.Puskohledy urcite ne,ale kolimator je v pohode.
http://airsoftshop.cz/index.php/cPath/434_482
Airsoftovy kolimatory nejsou vubec spatny a u PCA pistole nehrozi rozsypani.Ceny v pohode a mas na vyber.Puskohledy urcite ne,ale kolimator je v pohode.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Tak dneska jsem zkusil přitáhnout ten ventil, jen to nemam jak změřit, takže zejtra asi do nějakýho plechu pár ran a uvidí se, ale podle toho co psali ostatní by to mělo makat dobře. 

Jedna kapsa prázdná, druhá vysypaná :)
tak už je doma, nakonec ji mám v 5,5 a je to super. Moje první 5,5 a vůbec toho nelituji. Jen mě zarazila ta síla nátahu. Ta trojka jde už hodně ztuha a 4 to už je fakt dost. Jinak, ale v poho stačí 2x. Na ty 4x durch dvě plechovky v sobě (fakt mazec). Asi jsem našel, co jsem dlouho hledal
Hlavně bych poděkoval Alexusovi za jeho recenzi, ta mě ukecala na 5,5 a je to fakt o něčem jiném. díky a spoustu olova 

-
to zordon: a jakou máš verzi, krátkou nebo delší - Ultra? O ní právě přemýšlím já, dnes jsem měl rozhovor s Alexxxusem, čímž mu tímto ještě jednou děkuju a v podstatě mi potvrdil můj předvýběr - Zoraki HP 01 Ultra v 5,5mm. Je fajn, že jsi zatím spokojen, hoď pak do placu další dojmy, až budeš mít něco odstříleno, alespoň 1 000 ran.
Zoraki HP - 01 Ultra 5,5 mm
mám ultru v 5,5, ještě jsem moc nenastřílel, protože hlídám děti. Příští týden to bude lepší, tak uvidím. Za mě možu jen doporučit.George.Agrippa píše:to zordon: a jakou máš verzi, krátkou nebo delší - Ultra? O ní právě přemýšlím já, dnes jsem měl rozhovor s Alexxxusem, čímž mu tímto ještě jednou děkuju a v podstatě mi potvrdil můj předvýběr - Zoraki HP 01 Ultra v 5,5mm. Je fajn, že jsi zatím spokojen, hoď pak do placu další dojmy, až budeš mít něco odstříleno, alespoň 1 000 ran.
-
Tak a je doma. Zoraki HP-01 Ultra v 5,5. Tímto děkuji Alexxxusovi za konzultaci, i když jsem byl stejně rozhodnutej, že do ní jdu. Dnes jsem ji nastřeloval, nemám kolimátor, takže přes pevný mířidla to byla chvíli fuška něco trefit, ale nakonec spokojenost. Na 20 m každou ranou plechovka od kafe, víc od toho přes pevný nečekám.
Na 1 pump libovej minomet, ale na 10 m na dvoře bohatě stačí. Na 2 pumpy podle mě optimální tak na 20 m a na tři na těch cca 30, ale tam už to chce ten kolimec. A na víc s tím stejně asi střílet nebudu, teď uvidíme, co to vydrží. Dle výrobce by to mělo snést 50 000 pumpů, to bude chvíli trvat, než to dám...Větru zdar! 

Zoraki HP - 01 Ultra 5,5 mm