Som dalsi stastny majitel tejto super pistolky

Po dlhom cakani, objednavani, a zas cakani.....Nakoniec sme ich s kamaratom doslova nahodne kupili v AFG v Partizanskom. Mali zrovna posledne 2 kusy 4,5mm Ultra verzie. Behom 10 dni by ich mali mat aj v Merkurii. A teraz nieco k samotnej pistolke: Spracovanie bez chyby, dokonca som bol prekvapeny z toho ze hlaven je ulozena v kovovom lozku, rovnako aj spodna cast je vystuzena po stranach kovom. V tychto vystuhach je zasadeny aj predny otocny klb (pri usti hlavne) Nevedel som pred tym ze to maju takto sikovne vyriesene, na fotkach som si to nevsimol - neslo mi do hlavy ze ten plast tolko vydrzi. Takto je to "neznicitelne". Muška aj cielnik su z kovu, spracovanie dobre, vyskova korekcia cvaka. Ked s pistolou zatrasem nic v nej nehrka, kamamosovi trocha hrka kohutik, no ked sa chyti prstom tak tiez ticho
Pumpovanie:
1 pump ide uplne lahko, zvuk vystrelu pripomina Lov 21.
2 uz treba vyvinut trocha vacsiu silu. Vystrel je uz silnejsie prasknutie u jazera so stromami na druhej strane aj s ozvenou.
3 pumpy idu tazko. Zvuk vystrelu pripomina Umarexa 850 subjektivne este o cosi silnejsie.
4 pumpy uz idu naozaj dost tazko. Vystrel je dost hlasny, rozlieha sa aj na vacsom priestranstve + vracajuca sa ozvena. Hlavicka diabolky kukala z druhej strany 18mm hrubej smrekovej dosky.
Strielali sme asi 4 hodiny na 2 pumpy a minuli sme dvaja pol krabicky diaboliek. Po strelbe sme mali obaja trocha otlacenu pravu ruku medzi palcom a ukazovakom, lebo tam to najviac tlaci pri pumpovani. Na vkladanie diabolky si treba zvyknut. Co sa tyka presnosti, k tomu sa zatial neviem vyjadrit lebo moje terce vyzeraju jak od brokovnice

zatial sa len ucim. Pri pumpovani treba davat pozor aby ste si nepricvakli kozu alebo tricko (to vyzera fakt hlupo a smiesne

) pri zatvarani. Parkrat sa nam to stalo obom. Kohutik ide pekne lahko.
Vystrielane asi 125 diaboliek, zatial plna spokojnost s obidvomi pistolami.