Benjamin Marauder
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Omlouvám se za rozkopnutí vosího hnízda.
Souhlas smažte to.
Problém je, že tyto zbraně nabízejí e-shopy od 18 let bez ZP.
Nemyslím si , že naši zákonodárci jsou tak tupý, že tuto "vyjímku" neznají.
Ostatně novely zákona nepřipravují paka ve sněmovně, ale zkušení odborníci.
Bohužel (bohu dík)?, vývoj těchto zbraní jde dopředu rychleji než novely zákonů.
Ještě jednou pro jistotu - smažte to
Souhlas smažte to.
Problém je, že tyto zbraně nabízejí e-shopy od 18 let bez ZP.
Nemyslím si , že naši zákonodárci jsou tak tupý, že tuto "vyjímku" neznají.
Ostatně novely zákona nepřipravují paka ve sněmovně, ale zkušení odborníci.
Bohužel (bohu dík)?, vývoj těchto zbraní jde dopředu rychleji než novely zákonů.
Ještě jednou pro jistotu - smažte to
Re: Benjamin Marauder
(...) Naivní je naopak se domnívat, že cokoli kdo napíše na internetu, nikdo se nedoví. Na to už dojelo lidí! (...) Nebo ten český motorkář, který vyvěsil video jak jede 200+ a pak taky nevycházel z úžasu, když mu přišlo předvolání za překročení rychlosti - když se chytrák na netu sám napráskal. To postoj "zrovna tady to určitě nikdo nečte" je k pláči naivní.
Internet, to je jako vývěsní sloup na hlavním náměstí. Co tam dáte si může přečíst kdokoli. (...)
Zjistit takhle za realSoc, že použitím formuláře 123/1969 můžete komukoli zajistit legální emigraci a používat jej k tomu je fajn.
Vyvěsit na náměstí ceduli s nápisem "našel jsem díru v zákoně a skrze formulář 123/1969 jsem už 234 lidem pomohl legálně emigrovat" je stupidita nejhrubšího zrna: nejenže tím upozorňujete na díru - rovnou říkáte i kde ta díra je, aby ji mohli zalepit. Což je proti vašemu vlastnímu zájmu.
Internet, to je jako vývěsní sloup na hlavním náměstí. Co tam dáte si může přečíst kdokoli. (...)
Na internetu jsou tito lidé, tito "spořádaní občané" vašimi sousedy. Co si z toho vyvodíte je na vás."Další skupinu spolupracovníků, kterou StB nemusela „zpracovávat", tvoří tzv. spořádaní občané: ať už to byli „úředně zapsaní" udavači nebo ne, vždycky se na ně dalo spolehnout. Když šel v padesátých letech kulak v noci něco kutit do stodoly a měl podobného „aktivního spořádance" za souseda, mohl si být jistý, že brzy provedou úřady ve stodole šťáru. Když se z bytu v činžáku, kde byl policejně hlášen jeden člověk, ozýval rozhovor několika neznámých lidí, bylo pravděpodobné, že „spořádanec" to zaznamená a pojme-li podezření, vše iniciativně ohlásí na patřičných místech. Když bydlel takový člověk v pohraničí a viděl, že vesnicí prochází „podezřelé individum", zachoval se stejně. Byl to identický druh lidí, jako váleční práskači, hlásící, že někdo v domě skrývá Židy. Většinou neudávali z patologické nenávisti k Židům nebo později k reakcionářům: udávali z nenávisti k těm, kdo se vymykají a nedodržují „svaté předpisy", lhostejno, zda je vydávají demokraté, nacisté nebo komunisté." -Život anarchistického STBáka
Zjistit takhle za realSoc, že použitím formuláře 123/1969 můžete komukoli zajistit legální emigraci a používat jej k tomu je fajn.
Vyvěsit na náměstí ceduli s nápisem "našel jsem díru v zákoně a skrze formulář 123/1969 jsem už 234 lidem pomohl legálně emigrovat" je stupidita nejhrubšího zrna: nejenže tím upozorňujete na díru - rovnou říkáte i kde ta díra je, aby ji mohli zalepit. Což je proti vašemu vlastnímu zájmu.
- AntonČechov
Soudruzi, damy a panove, pratele!
Tema je prosim Marauder.
zbytecne sirit poplasne zpravy uz nebudeme.... prave toto je pro spolecnost to nejhorsi v soucasne dobe 
-------------------------------
k tematu - stala se mi neprijemna vec. Ulomil jsem si "pindika"
- tim myslim quickfill samec na konci kartusi.
Drobny neopatrny pohyb... byl bez "ochrany"
....je to hodne krehky.
Tema je prosim Marauder.

-------------------------------
k tematu - stala se mi neprijemna vec. Ulomil jsem si "pindika"

Drobny neopatrny pohyb... byl bez "ochrany"

Naposledy upravil(a) AntonČechov dne 13 dub 2012 08:43, celkem upraveno 1 x.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
AMEN 

...střeliva není nikdy dost!!!
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Gun Power SSS .25
FX Royal Elite .25
FX Indepedence .22
FX Indy .22
FWB 601
Co jsem si koupil tu novou optiku, přesnost mi šla šejdrem a už to ani pořádně nenastřelím. Mám po posledním Stárkově dojem, že je to paralaxou - že do toho koukám pokaždé jinak, větší zvětšení je na to citlivější a pak mi to dělá rozptyl zvící hamburgeru - ale každopádně jsem pojal záměr koupit (kromě gumové očnice, snad to pomůže s tím koukáním) i ten HDD.
Akorát tedy nevím, jestli má smysl společná objednávka: jaký je teď limit, od kterého se platí to pitomé clo+DPH? Aby se konsolidací objednávky nezvedla cena o výpalné té bandě na hranicích a letištích...
Akorát tedy nevím, jestli má smysl společná objednávka: jaký je teď limit, od kterého se platí to pitomé clo+DPH? Aby se konsolidací objednávky nezvedla cena o výpalné té bandě na hranicích a letištích...
Limit je 25 Euro.Berou to náhodně,musíš doufat že to projde a Kalouskouvi nasr..
No vida, to je 32 USD, to ještě projde. Jestli se tedy poštovné počítá zvlášť, jako že doufám, že ano.
A na single shot tray asi prozatím zapomenu.
A na single shot tray asi prozatím zapomenu.
- CzechJoker
Nepočítá. Celní hodnota se počítá s ceny zboží + ceny přepravy. Pokud bude mít celnice podezření, že je deklarovaná cena nízká, může stanovit cenu podle místních cen.
Nevím, jak je to s nahodilostí celních kontrol, ale v dnešní době se imho proclívá vše - je to snadný výdělek.
To Warthog: díky za doplnění
Nevím, jak je to s nahodilostí celních kontrol, ale v dnešní době se imho proclívá vše - je to snadný výdělek.
Naposledy upravil(a) CzechJoker dne 13 kvě 2012 14:02, celkem upraveno 1 x.
Nejsou žádné zoufalé situace, jsou jen zoufalí lidé.
Při poslání poštou (držitelem poštovní licence, např USPS) se dopravné do limitu nazepočítává, při poslání kurýrní službou (např. DHL či UPS) ano.
Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
Tak jsem jim napsal maila a oni nic. Nevadí, ještě jednou jsem se podíval na ten graf a není to lepší, než regulátor. Tak jak přijdou bonusy, půjdu do Altarosího a v kombinaci s očnicí snad eliminuju ten hrůzný rozptyl. Pokud ne, asi tam budu muset vrátit 3-9x Hawke...
nejake to video...hadam to tu uz nebolo 

- HonzaH83
- Kontaktovat uživatele:
Je to náhodný. Když objednávám věci na RC modely, je to pokaždé jinak. Krásná příhoda. Stratil se mi balík, v Chině to uznali a poslali ho znova. Mezitím se ale starý někde vyklubal a doručili ho. nic jsem neplatil. Po měsíci dorazil druhý a ejhle, vypláznul jsem 600Kč. Tak to si člověk nevybere. Už neví jak čecháčka oškubat......CzechJoker píše:Nepočítá. Celní hodnota se počítá s ceny zboží + ceny přepravy. Pokud bude mít celnice podezření, že je deklarovaná cena nízká, může stanovit cenu podle místních cen.
Zdravím pánové, má už tady někdo reálnou zkušenost s HDD?
Dík Jura
Dík Jura
Slavia 630 mod.77
Slavia 631 mod.77
Gamo EXTREME CO2 .177; 6-12x40 no name
Slavia 631 mod.77
Gamo EXTREME CO2 .177; 6-12x40 no name
- AntonČechov
Kontaktoval jsem vyrobce emailem opakovane, zadnou odpoved jsem nedostal....
Po podrobnem zkoumani klipu navic mam dojem, ze HDD vymysleno bezprostredne pro pusku cal. 25 - tam vzhledem k tomu ze "kladivko", puvodne urcene pro cal. 22 ve vysokem vykonu u raze .25 opravdu "klepe" - melo
by byt aspon o 25% tezsi.... U 22 a .177 to HDD asi nebude tolik prinosne...
Ale, jek rikam, je to jen muj dojem.

by byt aspon o 25% tezsi.... U 22 a .177 to HDD asi nebude tolik prinosne...
Ale, jek rikam, je to jen muj dojem.
BSA Lightning XL SE GRT 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Zoraki Ultra 4.5
Budem citovať Tobbiho :
´´HDD zabraňuje "odskočení" bycího kladiva od davkovací jehly, a jejímu druhotnému zmáčknutí. Snížuje se tím spotřeba vzduchu.´´
´´HDD zabraňuje "odskočení" bycího kladiva od davkovací jehly, a jejímu druhotnému zmáčknutí. Snížuje se tím spotřeba vzduchu.´´