Flobertka Spielberg Brno

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
pavel 54
Re: Flobertka Spielberg Brno

Příspěvek od pavel 54 » 18 bře 2012 08:07

Tak ji nechej předělat na flobert. Alespoň nebude na ZP.

anonim

Příspěvek od anonim » 18 bře 2012 10:39

Dotaz na Alexxxuse.
Mlhavě jsi naznačil že se do budoucna chystá úprava odfuků přebytečného tlaku.
Můžeš naznačit jak a proč se výrobce rozhodl opustit toto jednoduché
a fungující řešení ?
milius

Příspěvek od milius » 18 bře 2012 11:03

Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
petrsIII

Příspěvek od petrsIII » 19 bře 2012 08:13

Zdravím všechny nadšence do flobertek. Na tyto stránky jsem doposud chodil jen jako divák, ale nedávno jsem si koupil jednoho Spielberka a chci tady taky hodit něco do placu. Nuže: jakmile jsem začal střílet, tak jsem jí potřeboval ,,trochu,, seřídit. Trochu jsem napsal do uvozovek proto, protože jsem musel hledí dát úúúúplně na pravou stranu, aby to střílelo, tak jak si představuji. Sice to vypadá trochu divně, ale zvykl jsem si. Jinak odfuky nedělají do pažby žádné díry ani praskliny a ani nevěřím, že by mohly roztrhnout pažbu. Akorát jí očoudí. A dále si myslím, že Spielberk je nebo byl donucen upravit odfuky na svých zbraních tak, aby se nedaly tak snadno předělat na 40 J pušky. To je alespoň moje domněnka, když se začalo řešit, že asi budou úpravy. Taky jsem se před rokem byl podívat na flobertky TOROP a i jsem jí měl v rukách. Musím uznat, že se drží skvěle, ale je fakt, že pohledově jsou škaredé, protože se moc nepodobají pušce. Ale na druhou stranu se s ní může bez obav chodit po náměstí, protože nikdo nebude vědět, že se jedná o zbraň. Ale je fakt, že jde o úhel pohledu a někomu se určitě líbí.
Taky musím na sebe prásknout, že se mí líbí krátké zbraně a to nejlépe ,,bakelitové,,. Ale nejsem držitelem ZP, tak jsem vlastníkem vzduchových pistolí na CO2, jako je PP 99 , CZ-75 D Compact, ale vlastním i dlouhou vzduchovku GAMO Hunter 440 s puškohledem.
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 20 bře 2012 08:46

Mýlíš se! Ani ze vzduchovkou bez pouzdra nesmíš chodit podle Tebe po náměstí!
Z@nek

Příspěvek od Z@nek » 20 bře 2012 10:28

zbraň kategorie D nesmíš viditelně veřejně nosit, jedině když máš "myslím" speciální povolení - jako třeba security pracovník nebo zapezpečení nějaké akce

edit: myslet - hovno vědět :-) děkuji Alexxxusovi za objasnění
Naposledy upravil(a) Z@nek dne 20 bře 2012 11:19, celkem upraveno 2 x.
HW100 .177/SIII 10x42MMD
Nejde-li o život, jde o hovno.
Beaver

Příspěvek od Beaver » 20 bře 2012 10:40

Zakon mluvi jasne, netreba spekulovat. At to vypada jak chce, jakmile to je zbran, tak na verejnosti schovat !
Držitel zbraně kategorie D nesmí zbraň nosit viditelně v místech, kam má veřejnost volný přístup - §15 odst. (5) písm. a).
Alfa 641
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 20 bře 2012 10:56

Sekuriták ani kdyby převážel tintilion bambilionu nemá opravnění nosit viditělně zbraň, je to normální vořech jako kdokoliv z nás. Není příslušníkem ozbrojených složek státu, jako je policajt či měšták ( a ten musí mít svůj soukormý ZP ) či finanční stráž, u armády to je jaksi samo sebou.
Ještě jedno OT tak sorry, není to ani týden co mně chtěl vytroubit z jednosměrné ulice trasport peněz ... jako že ten transport byl v zakázaném směru. Frajer na mně řval at vycouvám že on veze peníze, to že Groupáci a spol jezdí po pěších zónách mně točí do bezvědomí.

K flobertkám Torop .... drží se to stejně blbě jako to vypadá. Porovnávat flobertky s pádlem místo pažby je jako porovnávat Cv4- Kachna s Citroenem DS19 ... Torop = Kachna , Špilberk = Fantomas.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 20 bře 2012 11:13

Každá vzduchovka, revolver či pistole je dodávána výrobcem v obalu! Jenom Spielberg toto neřeší.
spielbergbrno

Příspěvek od spielbergbrno » 20 bře 2012 11:29

pavel 54 píše:Každá vzduchovka, revolver či pistole je dodávána výrobcem v obalu! Jenom Spielberg toto neřeší.
Spielberg to řeší, momentálně dodáváme v lepenkové krabici + bublinky. Ta se příliš neosvědčila, takže nyní máme rozkreslenou krabici s vložkou, ve které bude zbraň pevně sedět.
Warthog

Příspěvek od Warthog » 20 bře 2012 11:39

pavel 54 píše:Každá vzduchovka, revolver či pistole je dodávána výrobcem v obalu! Jenom Spielberg toto neřeší.
To jako že Ti pošťák přinesl flobertku jen tak a na pažbě byla nalepená adresa? Tomu se mi moc nechce věřit.

Laßt uns fest zusammenhalten - In der Eintracht liegt die Macht - Mit vereinter Kräfte Walten - Wird das Schwere leicht vollbracht
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 20 bře 2012 13:37

Tak doslova ne, koupil jsem ji v prodejně kde prodavačka mě ji dala po zaplacení volně do rukou! Na dotaz kde je nějaká krabice nebo obal mě přinesla ze zadu kus bublinkové folie do které jsem si ji sám zabalil. Při reklamaci cca 2 měsíce jsem ji opět zabalil do stejné bub. folie. Po vyřízení reklamace mě ji prodavačka dala zpět, ale už bez folie!!! Tak že nezbylo než ji odnést do auta cca 150m volně v ruce. Tak jestli spilberg řeší obal až nyní, tak jenom dobře. Vždy platilo dobře vyrobit, dobře zabalit a dobře prodat...
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 20 bře 2012 13:43

To že k nějaké zbrani kategorie D dostanete obal to je spíš vyjímka, AirArms - papírová krabice, FX - Papírová krabice vyložená molitanem, BSA - papírová krabice kde se vše mele zestrany na stranu, Weihrauch - papírová krabice a polystyren, perkusní pušky Ardesa - papírova krabice kde se vše mele jak nudle v bandě, perkusní pušky Pedersolli - volně ložené.
Že Pavle v krámu krabici vyhodily za to fakt nemůže výrobce.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
petrsIII

Příspěvek od petrsIII » 20 bře 2012 13:49

já vím, že ze zbraní nesmím chodit po náměstí, ale bylo to myšleno tak, že torop nepřipomíná svým zjevem zbraň a tudíž se s ní s nadsázkou ,,může,, chodit veřejně. :D
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 20 bře 2012 14:29

Nejsem si docela jistý, někdo tady už předemnou zmiňoval, že do krámu přišli tři špilasy v krabici od nějaké kulovnice. Není to podstatné, hlavní je že už Spielberg odstranil nedostatky! Pokud výrobek pěkně zabalí je to plus.
Odpovědět