Derringer - pěkná rytina, je to asi tak jediný výrobek, co nějak slušně vypadá. To zdrsnění mezi hlavněmi je ale už od oka ošklivé, spoušť je taky podivná. Celkově mě to moc neoslovilo.
Pistole - střenka s drážkami pro lepší úchop (?), které jsou vyrobené snad pilkou na železo či co, povrch toho rámu má jakési vrypy nebo vady. Křížový šroub na předpažbí

Puška - pažbu jsme řešili, kovové části jsou taky prapodivné, asi jako U profil zavařený shora.
"Samopal" - asi inspirace vz. 26, ale výsledek je jako svařenec kusu trubky a kusu hranaté tyčoviny, opěrka vypadá jak kdyby tam někdo nabodoval kus odpadu co našel na skládce.
Revolver - nevím jestli to někdo dělal od základu celý nový nebo je to postaveno na něčem starším. Jediná zajímavější věc na celé konstrukci se zdá být jenom válec, ale trochu mě starší minimální mezery kolem něj - pokud se to zaneřadí zplodinami, tak to zatuhne. Každopádně ani toto bych nepovažoval za něco, co by mělo být sběratelsky zajímavé.
Suma sumárum - zpracování nevypadá nijak špičkově, design je subjektivní, ale mě osobně moc neoslovuje ani jedna z těch zbraní, přesnost diskutabilní (nikde tam k ničemu není nástřelka). Jestli jsou uvnitř nějaké revoluční konstrukce, pohřbilo je všechno kolem. Proč bych si měl koupit něco od TOROP, když libovolný REX je mnohem lepší ?
edit: poupravil jsem nějaké překlepy