Flobertka Spielberg Brno

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
anonim
Re: Flobertka Spielberg Brno

Příspěvek od anonim » 16 bře 2012 11:32

K čemu je Flobertka? Proč i dnes lidé střílí z luků, kuší, předovek, mlátí se meči
i přes to že si mohou opatřit moderní přetechnizované zbraně ???

Pokud jde o její recenzi, taky bych čekal po vystřelení 340 ran víc než pouhý jeden terč :lol:
Různé náboje, různé vzdálenosti, ale s mířidly (jež hodnocení Alexx.. taktně obešel)
se asi moc testovat nedá :lol: :lol: :lol:

Ford79

Příspěvek od Ford79 » 16 bře 2012 11:58

Nevim,jak ostatní ale recenze byla v pohodě a každý si musí udělat svůj názor........záleží na tom,co od jaké zbraně čekáte..?od flobertkové pušky,která je určená pro střelbu na 15-20metrů a spíše pro střelbu na cokoliv...nemůžete chtít,aby střílela na 50metru víčka od petky....taky záleží na střelivu,ale v krámech moc velký výběr není.
Vzduchovce a střílení se věnuje asi rok,tady sbírám informace a vychytávky,tak že stále ještě amatér....o flobertce pušce také uvažuji....je to něco jiného než vzduchovka a hlavně..není nutný ZP...s tím nechci mít nic společného.
wo3

Příspěvek od wo3 » 16 bře 2012 12:59

Kubajzz píše:Shodou okolností jsem měl v ruce právě tu recenzovanou pušku a celkem se mi líbila.
Na omak působí docela poctivě - dřevo a kov, to mám rád.
Ovšem na začátku hlavně kolem komory byly hluboké rýhy, které jsem neviděl ani na čínských vzduchovkách (zřejmě tupý nůž nebo nevhodně zvolená rychlost obrábění nebo moc velká špona). Dále vzhledem k tomu, že ta flobertka byla stará několik dní, tak bych nečekal, že ten nikl se z ní bude odlupovat... A křížové šrouby patří na prkna na plot a ne na střelné zbraně, to mi nikdo nevymluví. Lučík je hrubý odlitek, ani designér při návrhu zřejmě neměl svůj den, i čínská QB78 ho má zpracovaný líp.
Celkově to působí spíš jako hračka než zbraň, hlavně kvůli své velikosti (malosti).
:wink:
Zajímavé, že tohle Alexxxus ve své recenzi velkoryse přehlédl. Ono když dělá někdo recenze a za ně dostává od výrobce něco zadarmo tak to asi nebude moc objektivní :-)

K Alexxxusovi mám přímý dotaz: jakou máš kvalifikaci posuzovat zbramě, jsi alespoň vyučený puškař, pracuješ někde jako zbrojíř nebo jsi jen fanda do zbraní?
Artifex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artifex » 16 bře 2012 14:40

wo3: Co dostal Alex od výrobce zadarmo? To by mne jako zajímalo. Testovanou flobertku vrátit a koupil si vlastní za cenu jako kdekoli jinde, najdi chybu.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 16 bře 2012 14:53

Flobertku jsem dostal zadarmo, dostal jsem jich 4 kusy ... abych mohl střílet levou ... pravou ... a oběma nohama :-).
Stačí napsat recenzi a všichni Vám všechno dají zadarmo ... no fakt ... nevěříte zkuste to.
Koupil jsem si pušku za plno protože jsem ji prostě chtěl.

Očekával jsem explozi pažby, že nebude vyhazovat nábojnice, ... a ono se nic z toho nestalo.

Reagovat na posty od jednoho "ing" nebudu. Od pana Háněla vím o něm své.

Ještě jedno přijde mně že Spilberk ne že šlápnul na nohu jinému "výrobci" či dovozci ... on jim na nohu vyloženě dupnul.
Musí to být silně skličující vědět že jeden prodává jak zjednanej a mně doma hnije moje dítko, já mám flobertku vyrobenou v roce 2012 a s výrobním číslem 186, březen není ani v půlce. Věřím že to opravdu některé jedince silně irituje ... Není se čemu divit jedno jeho dílko jsem měl skutečně v ruce ... děkuji nechtěl bych to ani zadarmo.

Flobertku kterou jsem si poctivě koupil ... jsem si vybral sám, ukázal jsem na systém ukázal jsem na pažbu a puškař mně tyto dvě věci zkompletoval, nastřelil mouchu a já si pušku přivezl domů.

K těm okousancům co píše Kubajzz ... nafotil jsem detail toho okousaného přechodu na kusu co mám já ... nic nevidím ani na ústí ani na nábojové komoře.

Obrázek

Obrázek
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
duffioso

Příspěvek od duffioso » 16 bře 2012 15:38

Ja zasnu co se z toho tady muze vyklubat.To ze redaktori nejmenovaneho odborneho casopisu pisou obcas kladne recenze na zbrane,ktere si to vubec nezaslouzi a dostanou za to baksis od vyrobce,dovozce,je mozne.Ale clovek kterej do plivatek vseho druhu vrazi neskutecnej solich ze sveho,si to nezaslouzi.A tim se Alese vubec nezastavam.Je to pravda.Je to zkratka neskutecnej pacient a blazen do zbrani.Jeho vasen jsou dvaadvacitky a vzduchovky.Recenze dela s nadsenim a bavi ho to.
Alo,jeste by to chtela recenzicku na Toz 17 flobert :-)
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 16 bře 2012 15:46

Duffi díky ...
Ještě k TOZce já si ji půjčím na test ... nebo třeba mně ji dovozce půjčí k recenzi :-) Nebo se můžu s někým srazit kdo ji vlastní, už jsem se těšil že mně ji Drobas půjčí a ona šla ihned z domu, sice jí pustil že potřeboval peníze ( 4litry na honem - moc nechápu ) ale asi byl spokojený protože psal že by ji jinak nepustil do světa.
Naposledy upravil(a) Alexxxus dne 16 bře 2012 15:59, celkem upraveno 1 x.

Beaver

Příspěvek od Beaver » 16 bře 2012 15:56

Já se bavím... Jsou tu jedinci, co nemůžou prostě flobertku vůbec vystát a budou hledat, co je na tom špatně. Neustále tu padají argumenty, jak tohleto a támhleto je výkonější a přesnější a nebo to dělá míň hluku.

Tak těmto lidem můžu jen vzkázat ať si prostě flobertku nekupujou a pořídí sí místo ní něco v ráži .50 BMG :lol: Určitě budou spokojení, bude to mít energie na rozdávání, dostřel jako kráva, průbojnost skrz papírový terč dostačující, balistika slušná... Soustřel na 10 m určitě udrží malej :wink:
Alfa 641
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 16 bře 2012 16:06

K těm recenzím v odborném tisku, vím o několika recenzích na flobertky které v odorném tisku nevyšli. On si ty recenze totiž psal sám výrobce. :-)

Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 16 bře 2012 16:34

No tak já jsem nechtěl rozpoutat nějakou diskuzi, byl to jenom takový postřeh, co jsem viděl. Jak říkám, celkem se mi ta puška líbila.
Na té brynýrované to podle fotky vypadá dobře.
Já jsem myslel tu poniklovanou, tam kde se hlaveň dotýká závěru.
Tady je to dobře vidět:
Obrázek
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 16 bře 2012 16:54

Ahá tak to jo tyhle vrypy , no je vidět že mně nic ve Spilberku nevybíraly poslali prostě první kus co měli po ruce.

Ještě jedno info ten lučík co kryje spoušt není z umělé hmoty je to odlitek s povrchovou úpravou.

Kavy

Příspěvek od Kavy » 16 bře 2012 17:25

Nevím koho jsi myslel tím "ing" ,ale jeden mě napadá.Od minulého roku mi stále dluží fotku revolveru ALFA-flobert u kterého se prýl roztrhl válec.

Spielberga si nikdy nekoupím i kdyby stál 1000kč,protože nemá šínu na flintohled a s tím související horní natahování.Proč je pro odemčení závěru nutné pootočit pákou o dobrých 110st. nahoru ? http://www.youtube.com/watch?v=P7CAZaUN ... ature=plcp
Artifex
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artifex » 16 bře 2012 17:50

Já myslím, že se myslí pan Ing. z Vlčnova.
Nové verze Špilbertky ohnutou kliku plánují a pokud si dobře pamatuju tak i drážky jsou v plánu.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
karelschafer

Příspěvek od karelschafer » 16 bře 2012 18:02

vsem tem kverulantum cist porad zpravy ze by si ji nekoupili tady nikoho nezajima a jestli nekomu lezi v pupku ze alexxxus dostal jako bonus orechovou pazbu tak je mi z vas spatne vsichni jste chteli recenzi tu pro vas udelal az budete mit v prackach tolik kveru co on tak si ji od vas prectu taky mimochodem pesky do toho brna nesel cas a naklady mu z vas tady nikdo nepokreje
jardin38

Příspěvek od jardin38 » 16 bře 2012 18:53

Chtěl bych tímto poděkovat Alešovi za recenzi. Ostatní s ním nemusí souhlasit, ale místo hloupého napadaní, ať si zkusí napsat vlastní recenzi. Bohužel v našich končinách je zvykem často jen kritizovat.
EDgun Matador .22 + Sightron SIII 10-50x60 LRIRMOA
Air Arms FTP 900 + Burris Timberline 4,5-14x32
Odpovědět